Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ehhhh szkoda gadać - a wrednego podczytywacza poszczujemy psami :grins: :diabloti:

Aguś dobrze, że z Okruszkiem już ok :calus: i tak ma być!!!!!! :loveu:

Dili taki wrazliwusek? a myslałam, ze to takie ladaco wyluzowane :loveu:[/quote]

Poszczujmy:diabloti:
Ladaco a i owszem o tysiacu twarzy:evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']ale zrobisz coś dla mnie ?
wstawisz fotkę , jak już będzie GRUBA :diabloti:[/quote]

Bo Ciebie tez psem poszczuje zaraz:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']A powiem Wam..niech ludzie maja o czym gadac:evil_lol:
Poluje sobie na nowe wypasione lozko na ebayu:roll:Metalowe,z pieknym wzorem,lotnisko takie troche bo 180x200 cm bedzie ono mialo,do tego szafeczki nocne rowniez z metalu i z szklanym blatem,no i naturalnie materac do tego...Z materacem mam najwiekszy problem.Bo lozka mam dwa do wyboru a materacy chyba 20 juz obserwuje:evil_lol:Jeden lepszy od drugiego,kazdy ma jakies specjalne wlasciwosci ...oczywiscie ceny tez specjalne:roll::diabloti:Za godzine konczy sie aukcja i mam nadzieje ze wygram moje wymarzone loze:loveu:a potem sie bede martwic materacem:evil_lol:[/quote]

yeeaaa nie mogę się już doszczekać fotki tego łoża - a najlepiej fotki grubej Agi na tymże :loveu::diabloti:

a co do szczucia to możemy to zrobić dzisiaj bo moje dziewczyny wyjątkowo dziś nabuzowane - agresja aż z nich kipi :diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]powiedz jojkowi niech nie straszy a ty lygej do starego jeszcze wyra ;)

dilski niech nie focha... zrób mu głodówe niech błaga o żarło :diabloti:

a reszte musiałam zacytować bo............................................
[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']
Nie cierpie ludzi,ktorym sie wydaje,ze swiat sie kreci wokol nich,nie cierpie ludzi narzekajacych na wszystko w sytuacji gdy naprawde nie maja na co narzekac,nie cierpie ludzi ktorzy udaja po to aby im wspolczuc.Nie cierpie ludzi,ktorzy zawodza moje zaufanie,sa falszywi i wredni momentami bez powodu.I nie bede tolerowac glupoty,chamstwa i udawania ze wie sie wszystko,potrafi wszystko i jest sie najlepszym i najmadrzejszym..Chwala Ci pani,ze otwarles mi oczy.....
Dlaczego to pisze tu?Bo sie dowiedzialam,ze ktos mnie tu znalazl,czyta co pisze i pozwala sobie na durne komentarze dotyczace mojego zycia.Trwa to juz od jakiegos czasu [/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
:mdleje: myślałam że o mnie piszesz.... bo pasuje do mnie jak w morde strzelił ..... cała JA :grins: :diabloti:
ale widze że na dole PeSik do mła i Ali więc jużem spokojniejsza że to nie o mła ...... :evil_lol::evil_lol::eviltong:

tysz cie kochom... tysz gruba babo :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to samo jo pomyśloł [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]noooo... znasz mnie więc potwierdź że CAŁO JO :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

:B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

[quote name='clockwork']

:mdleje: myślałam że o mnie piszesz.... bo pasuje do mnie jak w morde strzelił ..... cała JA :grins: :diabloti:
ale widze że na dole PeSik do mła i Ali więc jużem spokojniejsza że to nie o mła ...... :evil_lol::evil_lol::eviltong:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to samo jo pomyśloł [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']

Jak wiesz to rozumiesz mojego wkurwa nieprzecietnego:angryy:a lekarz zabronil mi sie denerwowac i stresowac.Wiec sie usmiecham na sile,zeby mozg oszukac...:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ino co by Ci zajady nie poplumkali :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]noooo... znasz mnie więc potwierdź że CAŁO JO :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

:B-fly::B-fly::B-fly:[/quote]

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: jo to tysz do sia wzionla :p[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo sie kobieta dilująca nie odzywa ...tom se pomyślała ze coś nie na rzeczy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha no proszę jakie egocentryczki - myslą, że wszystko o nich :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja przeczytałam... egzorcystki... i w łeb zachodze :evil_lol::evil_lol:

noooo ja taka jestem... przeca mówie że TO JO .... jak to aga napisała??[/B][/COLOR][/FONT]:roll:
[QUOTE]sie wydaje,ze swiat sie kreci wokol nich,[/QUOTE]

Posted

[quote name='malawaszka']no widzisz EGZORCYSTKO jedna - JA na przykład w ŻYCIU bym nie pomyslała, że ktoś może tak nieładnie o MNIE pisać :shake: :saint1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hihi... a ja myśle że wszędzie o mnie, wszystko o mnie..... :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

opisy na gie tysz ze sobą identyfikuje... nawet jak ktoś ma że suka do adopcji- to też myśle że o mnie :roflt::roflt::roflt::B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hihi... a ja myśle że wszędzie o mnie, wszystko o mnie..... :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

opisy na gie tysz ze sobą identyfikuje... nawet jak ktoś ma że suka do adopcji- to też myśle że o mnie :roflt::roflt::roflt::B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']yeeaaa nie mogę się już doszczekać fotki tego łoża - a najlepiej fotki grubej Agi na tymże :loveu::diabloti:

a co do szczucia to możemy to zrobić dzisiaj bo moje dziewczyny wyjątkowo dziś nabuzowane - agresja aż z nich kipi :diabloti:[/quote]

I ty Brutusie....:diabloti:
Adres do szczucia podam na gie:grins:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]powiedz jojkowi niech nie straszy a ty lygej do starego jeszcze wyra ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilski niech nie focha... zrób mu głodówe niech błaga o żarło :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a reszte musiałam zacytować bo............................................[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]:mdleje: myślałam że o mnie piszesz.... bo pasuje do mnie jak w morde strzelił ..... cała JA :grins: :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale widze że na dole PeSik do mła i Ali więc jużem spokojniejsza że to nie o mła ...... :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tysz cie kochom... tysz gruba babo :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Bardzo sie ciesze ,ze pozwalasz sobie na durne komentarze o mnie:roll::evil_lol:

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol: jo to tysz do sia wzionla :p[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]bo sie kobieta dilująca nie odzywa ...tom se pomyślała ze coś nie na rzeczy :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O i nastepna....:evil_lol:

[quote name='malawaszka']no widzisz EGZORCYSTKO jedna - JA na przykład w ŻYCIU bym nie pomyslała, że ktoś może tak nieładnie o MNIE pisać :shake: :saint1:[/quote]

Ja tez nie:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]hihi... a ja myśle że wszędzie o mnie, wszystko o mnie..... :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]opisy na gie tysz ze sobą identyfikuje... nawet jak ktoś ma że suka do adopcji- to też myśle że o mnie :roflt::roflt::B-fly:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Bosheee jakie Wy gupie zescie som:eviltong:

Posted

Uwaga,chwale sie:diabloti:
Kupilam wyrko:grins:
takie:
[IMG]http://isidor-gmbh.de/garedo24/metallbetten/royal/180x200/gal.jpg[/IMG]

I szafeczki nocne :grins:
takie:
[IMG]http://i.ebayimg.com/06/!BTSt3S!B2k~$(KGrHgoH-CsEjlLlzPB1BKHrfMFTNg~~_1.JPG[/IMG]

Teraz sie mecze nad materacem:roll:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]http://i.ebayimg.com/06/!BTSt3S!B2k~$(KGrHgoH-CsEjlLlzPB1BKHrfMFTNg~~_1.JPG

myślałam że to krzesełko :oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

mmm super WYRO!!!!!!!! naprawdę ładne bo jak napisałaś jakie będzie tom sobie wyobraziła z rakim jebitnym rzeźbionym/wyginanym zagłówkiem - a to jest naprawdę ładne i jest do czego kajdanki przypinać :loveu::errrr:

Posted

[quote name='malawaszka']mmm super WYRO!!!!!!!! naprawdę ładne bo jak napisałaś jakie będzie tom sobie wyobraziła z rakim jebitnym rzeźbionym/wyginanym zagłówkiem - a to jest naprawdę ładne i jest do czego kajdanki przypinać :loveu::errrr:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie były w zestawie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[url]http://isidor-gmbh.de/garedo24/metallbetten/royal/180x200/gal.jpg[/url]
dobre wyro....tez takie wielkie mialam w Polszy...dobrze sie w takim na spiaco cyckiem karmi:loveu: i nie strach ze samiec zagniecie mlode:multi::loveu:
http://i.ebayimg.com/06/!BTSt3S!B2k~$(KGrHgoH-CsEjlLlzPB1BKHrfMFTNg~~_1.JPG

juz widze jak Jajek zacznie lazic i jak pieprznie zabawka w to szklane:crazyeye::shake:.... na tentychmiast zamieniac szklane na drewniane:roll:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]http://i.ebayimg.com/06/!BTSt3S!B2k~$(KGrHgoH-CsEjlLlzPB1BKHrfMFTNg~~_1.JPG[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]myślałam że to krzesełko :oops::oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Jak przyjedziesz to bedziesz na tym siedziec:diabloti:

[quote name='malawaszka']mmm super WYRO!!!!!!!! naprawdę ładne bo jak napisałaś jakie będzie tom sobie wyobraziła z rakim jebitnym rzeźbionym/wyginanym zagłówkiem - a to jest naprawdę ładne i jest do czego kajdanki przypinać :loveu::errrr:[/quote]

To drugie bylo z takimi wlasnie rzezbieniami,ale wyobrazilam sobie jak chce wieczorem poczytac i opieram glowke na tych rzezbieniach...na tych zakretasach,listeczkach i innych ciulstwach i az mnie zabolalo.A to tak cicho siedzialo,troche drozsze bylo ale jakos tak..przemowilo od razu do mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]pewnie były w zestawie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Zbereznice:diabloti:
w zestawie byl lancuch,bede psa przypinac jak bedzie niedobry:evil_lol:

[quote name='lolka75'][URL]http://isidor-gmbh.de/garedo24/metallbetten/royal/180x200/gal.jpg[/URL]
dobre wyro....tez takie wielkie mialam w Polszy...dobrze sie w takim na spiaco cyckiem karmi:loveu: i nie strach ze samiec zagniecie mlode:multi::loveu:
http://i.ebayimg.com/06/!BTSt3S!B2k~$(KGrHgoH-CsEjlLlzPB1BKHrfMFTNg~~_1.JPG

juz widze jak Jajek zacznie lazic i jak pieprznie zabawka w to szklane:crazyeye::shake:.... na tentychmiast zamieniac szklane na drewniane:roll:[/quote]

Zanim Jajek zacznie lazic to mi sie wystroj wnetrza zechce odmienic:)Wtedy bedzie sypialnia w rattanie:evil_lol:O ile B. mnie nie zabije wczesniej...:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...