agbar Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][URL]http://images40.fotosik.pl/34/61be5cc3acc0db8a.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]skadś znam Tych Dwoje ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] z kartki na wegiel moze?:evil_lol::evil_lol: [quote name='jbk']A nie zabiłaś się w tych butach? I jeszcze mi powiedz, czy data 23-ego będzie Ci się teraz lepiej kojarzyć?[/quote] sie nie zabilam,jestem zaprawiona:p A data? Mysle ,ze teraz bedzie juz lepiej...w niedziele zadne z nas chyba nie pomyslalo o tym co sie wydarzylo 3 lata wczesniej....i mam nadzieje ,ze tak zostanie.
AlKil Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [B][SIZE=4]Wielkie [COLOR=DarkOrchid]gratulacje [COLOR=RoyalBlue]i[COLOR=Orange] życzenia [COLOR=DarkGreen]kolorowego [COLOR=Red]życia [COLOR=Navy]na [COLOR=Yellow]tej [COLOR=Lime]nowej [COLOR=Magenta]drodze[COLOR=SandyBrown]!!!!!!!!!!!![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Orange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy][COLOR=Yellow][COLOR=Lime][COLOR=Magenta][COLOR=SandyBrown][SIZE=2][COLOR=Black] :laola::laola: Jak tylko mnie nie ma na dogo, to zaraz jakaś rewolucja...:evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
agbar Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='AlKil'][B][SIZE=4]Wielkie [COLOR=darkorchid]gratulacje [COLOR=royalblue]i[COLOR=orange] życzenia [COLOR=darkgreen]kolorowego [COLOR=red]życia [COLOR=navy]na [COLOR=yellow]tej [COLOR=lime]nowej [COLOR=magenta]drodze[COLOR=sandybrown]!!!!!!!!!!!![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=4][COLOR=darkorchid][COLOR=royalblue][COLOR=orange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy][COLOR=yellow][COLOR=lime][COLOR=magenta][COLOR=sandybrown] [SIZE=4][COLOR=darkorchid]:laola::laola:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=darkorchid]Jak tylko mnie nie ma na dogo, to zaraz jakaś rewolucja...:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote] To bywaj czesciej bo mi na razie rewolucji wystarczy:evil_lol:
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='agbar']To bywaj czesciej bo mi na razie rewolucji wystarczy:evil_lol:[/quote] Teraz po ślubie pora na przychówek jakisik nowy ;)
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaa tam taka Rewolucja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... [/B][/COLOR][/FONT]
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]aaa tam taka Rewolucja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] No wiesz, wszystko zależy od punktu widzenia ;)
AlKil Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :lol::lol:[quote name='agbar']To bywaj czesciej bo mi na razie rewolucji wystarczy:evil_lol:[/quote] wezmę to sobie do serca!!:lol: [quote name='jbk']Teraz po ślubie pora na przychówek jakisik nowy ;)[/quote] Oooo właśnie! Przecież Dilski przeszedł test z dziecięciem...:cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaa tam taka Rewolucja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] No ja bym już takiej nie chciała, ale co innego Ty Alu, Ty przecież kochasz dzieci....:eviltong:
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='agbar'] A data? Mysle ,ze teraz bedzie juz lepiej...w niedziele zadne z nas chyba nie pomyslalo o tym co sie wydarzylo 3 lata wczesniej....i mam nadzieje ,ze tak zostanie.[/quote] :klacz: i świetnie!!!!!! :loveu: :multi:
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='AlKil'] No ja bym już takiej nie chciała, ale co innego Ty Alu, Ty przecież kochasz dzieci....:eviltong:[/quote] :mad::mad::mad:
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam:multi: a ty kaj...na miesiąc miodowy pojechałas czy jak:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Byłam:multi: a ty kaj...na miesiąc miodowy pojechałas czy jak:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Toć po ślubie to normalka ;)
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='agbar']Jestem,jestem....mialam jechac..Nie na miesiac miodowy co prawda ale na weekend do brata,chcialam w koncu zobaczyc mojego bratanka na zywo... Ale oczywiscie caly misterny plan w pizdu...kolega z ktorym mialam jechac do Polski nie dojechal do Niemiec bo mu sie auto rozkraczylo zaraz za granica i doopa....Ale dlaczego nie jestem zdziwiona:diabloti: Myslalam tez ze zrobie niespodziewanke reszcie mojego muska czyli Ali i Magdzie no ale jak zwykle nie wyszlo:roll:Ja nie moge nic planowac:shake:[/quote] Bardzo niepierwszorzędnie.
agbar Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Jestem,jestem....mialam jechac..Nie na miesiac miodowy co prawda ale na weekend do brata,chcialam w koncu zobaczyc mojego bratanka na zywo... Ale oczywiscie caly misterny plan w pizdu...kolega z ktorym mialam jechac do Polski nie dojechal do Niemiec bo mu sie auto rozkraczylo zaraz za granica i doopa....Ale dlaczego nie jestem zdziwiona:diabloti: Myslalam tez ze zrobie niespodziewanke reszcie mojego muska czyli Ali i Magdzie no ale jak zwykle nie wyszlo:roll:Ja nie moge nic planowac:shake:
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='agbar']Jestem,jestem....mialam jechac..Nie na miesiac miodowy co prawda ale na weekend do brata,chcialam w koncu zobaczyc mojego bratanka na zywo... Ale oczywiscie caly misterny plan w pizdu...kolega z ktorym mialam jechac do Polski nie dojechal do Niemiec bo mu sie auto rozkraczylo zaraz za granica i doopa....Ale dlaczego nie jestem zdziwiona:diabloti: Myslalam tez ze zrobie niespodziewanke reszcie mojego muska czyli Ali i Magdzie no ale jak zwykle nie wyszlo:roll:Ja nie moge nic planowac:shake:[/quote] :placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz: a miała być taka fajna niespodziewajka ... następną razą weź innego kolegę :roll:;) [/B][/COLOR][/FONT]
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Alicja']:placz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz: a miała być taka fajna niespodziewajka ...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]następną razą weź innego kolegę :roll:;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Z nowszym samochodem ;)
AlKil Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja']:mad::mad::mad:[/quote] No co, od razu z kijem na mnie??? :evil_lol:
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Witam :) Co nowego u naszej świeżej młodej mężatki? A u jej pięknego pieseczka?
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='AlKil']No co, od razu z kijem na mnie??? :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:no so ...no ....tak se wichure robiłam :grins:......praffda Aga :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
AlKil Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:no so ...no ....tak se wichure robiłam :grins:......praffda Aga :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jak Ci za mało wichrów, to zapraszam do mnie. Ledwo łeb wystawisz za drzwi, to już masz wrażenie, że Ci go urywa...:cool3:
Vectra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='jbk']Z nowszym samochodem ;)[/quote] uuuu , polemizowała bym :diabloti:
agbar Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja']:placz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz: a miała być taka fajna niespodziewajka ...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]następną razą weź innego kolegę :roll:;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] noo miala byc...:-( [quote name='jbk']Z nowszym samochodem ;)[/quote] ten byl nowy.....:roll: [quote name='jbk']Witam :) Co nowego u naszej świeżej młodej mężatki? A u jej pięknego pieseczka?[/quote] Pieseczek szaleje,spi,zre,wydala i tak w kolko....ja podobnie:diabloti:
agbar Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Pieseczek:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/35/89c0e782c66c5e3a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/35/ce34b9506d4da79e.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/409/2555b9965da3aa27.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ptaszeczek:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/35/397d0ee4d28d70eb.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 PSYroda:roll: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/299/3e55e72ec57412ee.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/409/5b5c2d2b11c0fc58.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/299/9f1926126acfe279.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/408/ae9385e1cadb29a2.jpg[/IMG][/URL]
malawaszka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 coś te kadry do mnie nie przemawiają :errrr:
Recommended Posts