Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zamarynuj ślimaczki :p

[/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=1]bedziesz :razz::razz:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[/RIGHT]

Posted

[quote name='Selket']Ale one też muszą zyć :razz:[/quote]

ale dlaczemu w moim ogrodku:placz:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zamarynuj ślimaczki :p[/B][/COLOR][/FONT]

[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=red][B][SIZE=1]bedziesz :razz::razz:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[/quote]

na 99 % tak...:razz::razz:

Posted

czesc Agniesiu:loveu:
musze Ci powiedziec ze mam taki srodek na slimole ktory nie szkodzi innym......ale slimolom tez nie szkodzi i ja wpierdzielaly moje sloneczniki tak wpierdzielaja:placz:

Posted

[quote name='Selket']Może sobie mówić, że to zaszczyt, że masz takie zajebiaszcze ślimaki :evil_lol:

Ja też kcem być :obrazic:[/quote]

no to badz:grins:
zajebiaszcze to one som faktycznie...szczegolnie ich apetyt:diabloti:

[quote name='lolka75']czesc Agniesiu:loveu:
musze Ci powiedziec ze mam taki srodek na slimole ktory nie szkodzi innym......ale slimolom tez nie szkodzi i ja wpierdzielaly moje sloneczniki tak wpierdzielaja:placz:[/quote]

o pomrowach wiem juz prawie wszystko...pol nocy czytalam
dzis ide wieczorem na polowanie:evil_lol:kibelek z woda ,rekawice grube i bedem je lapac...sie utopiom a ja je wyleje do rzeczki..niech plyna w swiat:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:pja poproszę o konkrety na GG [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

konkretnie to mi gadu sie spsulo....ja pisam do ludzi a oni nie widza ze ja pisam....musze se chyba od i na nowo za-instalowac....:cool1:

Posted

[quote name='agbar']

konkretnie to mi gadu sie spsulo....ja pisam do ludzi a oni nie widza ze ja pisam....musze se chyba od i na nowo za-instalowac....:cool1:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
do mnie nie pisałaś :roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
konkretnie mam jeszcze SKYPA :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]do mnie nie pisałaś :roll::cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]konkretnie mam jeszcze SKYPA :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a ja nie mam skypa:grins: wyrzucilam:cool1:

konkretnie jesli pojedziemy to ok. 24-go,na jakis tydzien:loveu::multi:

Posted

Alu ,widze ze do mnie piszesz...zrobilam ci tak::eviltong:......nie wiem czy to dostalas:shake:...wieczorem sie pobawie tym gadu, bo teraz mi sie nie chce...:p...

Posted

[quote name='agbar']Czy ogladaliscie wczoraj ten tfu,mecz?..Ciezko mi to nawet nazwac meczem...Ja sie grzecznie pytam czy ci panowie ,ktorzy tam sobie tak biegali od niechcenia po boisku wiedza po co oni tam byli?Rownie grzecznie sie pytam za co bierze pieniadze ten Leo,trener tfu!...Jedno co im rewelacyjnie wychodzilo to faulowanie:cool1:Zadam odpowiedzi na pytanie kto komu i ile zaplacil zeby Polacy przegrali? Bo nie uwierze ze mozna przegrac w tak haniebny sposob....Pamietam mecz z Niemcami sprzed dowoch lat-przegrali ...ale JAK????Tak przegrali ,ze duma czlowieka rozrywala......
Postuluje zeby se juz chlopaki pojechali do domu.....nie zniese,takiej porazki kolejny raz...:roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]popieram:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]wczoraj siedziała, klełam i płakac mi sie chciało ze wstydu:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']a ja nie mam skypa* wyrzucilam:cool1:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to wrzuć nazot :p[/B][/COLOR][/FONT]

konkretnie jesli pojedziemy to ok. 24-go,na jakis tydzien:loveu::multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooo to już konkret i zadawala mnie wielce ta odpowiedź :grins:

u mnie powinno już być wsio oki ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Alu ,widze ze do mnie piszesz...zrobilam ci tak::eviltong:......nie wiem czy to dostalas:shake:...wieczorem sie pobawie tym gadu, bo teraz mi sie nie chce...*...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nic nie dostałam :placz:
byłam na balkoniku prańko zawiesić :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]popieram:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]wczoraj siedziała, klełam i płakac mi sie chciało ze wstydu:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:placz:ja tez...wylam jak wilk i malo brakowalo a bym rzucila kuflem w telewizor:roll:i to w knajpie...:evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nooo to już konkret i zadawala mnie wielce ta odpowiedź :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]u mnie powinno już być wsio oki ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]nic nie dostałam :placz:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]byłam na balkoniku prańko zawiesić :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

cieszem siem zes wielce zadowolniona a jeszcze bardziej sie ciesze ,ze mi przypomnialas ze musze pranie powiesic:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']:placz:ja tez...wylam jak wilk i malo brakowalo a bym rzucila kuflem w telewizor:roll:i to w knajpie...:evil_lol:

[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Podziwiam- ja postanowiłam się wstydzić w domu....po co tak publicznie:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Podziwiam- ja postanowiłam się wstydzić w domu....po co tak publicznie[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

po czasie tez zalowalam:roll:ale musze szczerze przyznac ze nasi unijni przyjaciele zachowali sie na poziomie..klaskali zgromadzonym w knajpie Polakom( my nie bylismy gorsi i tez im z bolem serca gratulowalismy:razz:) a potem wspolnie spiewalismy..nawet im wychodzilo:''Poooooolskaaaaa bialo czerwoniiiiii'':evil_lol::evil_lol:
[quote name='Selket']Ja oszczędziłam sobie wstydu i próbowałam odpalić net....... [/quote]

Nastepne mecze obejrze w zacoszu domowym:roll:

[quote name='evaxon']iść ciągle iść w strone słońńńńcaaaaaa[/quote]

iiiideeeee przecaaaa:diabloti:

Info dla Alicji: instaluje sie od nowa:cool1:

Posted

[quote name='agbar']
Info dla Alicji: instaluje sie od nowa:cool1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:kobieta nowoczesna ;)zainstalowana :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee zainstalowana bede miała do ciebie pytanio-prośbę:roll: skrobne potem na gg ok?:roll:

A tera dawaj pyska małomówna[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Zoba co znalazłam :roll:
[url]http://polskalokalna.pl/galerie/lubelskie/psie-pieknosci/zdjecie/duze,756545,1,435[/url]

lece do MP :roll:

:hand: :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]aaaaaaaaaaa

ty to pomrowce masz??
fujskie sa i wstrętne i takie wogóle

zadeptane:diabloti::diabloti:

witaj Ago:lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeee zainstalowana bede miała do ciebie pytanio-prośbę skrobne potem na gg ok?[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tera dawaj pyska małomówna[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

skrobaj....nie obiecam ze bede bo planuje dzis wypada zrobic zakupowego,jadziemy z kolezanka wiec szybko chyba nie wroce:roll:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Zoba co znalazłam [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://polskalokalna.pl/galerie/lubelskie/psie-pieknosci/zdjecie/duze,756545,1,435[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]lece do MP [/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

aaaaa winniczki tez posiadambede zbierac:multi:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]aaaaaaaaaaa[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]ty to pomrowce masz??[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]fujskie sa i wstrętne i takie wogóle[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]zadeptane[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]witaj Ago[/COLOR][/B][/quote]
witaj Beo
wlasnie dlatego tak rozpaczam,ze mam pomrowce...te inne takie ladne w muszelkach kolorowych to mi tak bardzo nie przeszkadzaja i nie sa takie wstretne przede wszystkim:cool1:

Chcialam tylko powiedziec,ze jak sie pierdzieli to po calosci.....:shake:
Dili zlapal robale:shake:
Przyslali nam zla czesc do auta,zeby tylko zla....zamiast do mercedesa przyslali do opla...w sumie zadna roznica,i to i to niemieckie:diabloti:tyle tylko ,ze nasz wyjazd niepezbiecznie oddala sie od nas:shake:
i do tego bedziemy miec kontrole z Finanzamtu czyli mowiac po naszemu z Urzedu Skarbowego-to akurat mnie jakos malo wzrusza bo mamy ksiegowa i to ona sie bedzie produkowac:evil_lol:
Dilika musze tabletami faszerowac a on skubany czuje co sie swieci i nawet pasztetowka nie pomaga.....wcislam do ryjoka na sile to sie zzygal, schowalam do miecha to tak mielil,tak mielil az tablete wyplul a mieso zjadl:roll:dobrze ze dostalam ich wiecej....chyba wet wyczul co sie bedzie dzialo:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ulala.... nieszczęścia chodzą.... trójkami :roll::roll:
a na te robale to już powinni wymyśleć coś innego/ lepszego w sensie aplikacji- ja też zawsze tocze bój z klockiem żeby zapodać mu jakkolwiek 1 tablete.... o 7-miu nie wspomne:roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Arial][COLOR=Blue]chyba nigdy jeszcze nam sie nie udało to do końca [/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

eee to może kupcie opla do tej części i po kłopocie :cool1::cool1:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]osz fak skąd te robale:crazyeye::angryy:

kurde kurde z wyjazdem :cool1:

mam dziś TE koszulinke o 3kach :p[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...