agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]myślisz że on taki lingwista?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] smiesz watpic.....:razz:
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']smiesz watpic.....:razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No w tych okolicznościach to....... nie smiem :lol:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No w tych okolicznościach to....... nie smiem :lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] gratuluje wyczucia sytuacji:diabloti:
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']gratuluje wyczucia sytuacji:diabloti:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bystra jestem - prawda :grins:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bystra jestem - prawda :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] yyyyyyyy:cool1:...ladna pogoda dzisiaj :loveu:
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']yyyyyyyy:cool1:...ladna pogoda dzisiaj :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]czyżbym wyczuła jakieś zawahanie? :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]czyżbym wyczuła jakieś zawahanie? :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] co ja...wahadlo???:diabloti:
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']co ja...wahadlo???:diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz - jak by ci to powiedziec - trochę :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz - jak by ci to powiedziec - trochę :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] po czym wnosisz:razz:
basia2202 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:poka opadnięte ryło ...:grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]wstydam... :oops: bo zaś poobijane i nie wygląda atrakcyjnie :evil_lol: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='agbar'] ja nie wiem kto tu tyle pisze:niewiem: a to zdjecie faktycznie piekne...:loveu: [/quote] [B][COLOR=Purple]no przeca, że nie Ty! :cool3: to one! to wszystko one! :evil_lol: wstydu nie mają!! :diabloti: ooo... łaputki słodziachne cmok cmok :loveu: [url]http://images33.fotosik.pl/104/f882986136690421.jpg[/url] [/COLOR][/B]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]wstydam... :oops:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]bo zaś poobijane i nie wygląda atrakcyjnie :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]no przeca, że nie Ty! :cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]to one! to wszystko one! :evil_lol: wstydu nie mają!! :diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]ooo... łaputki słodziachne cmok cmok :loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://images33.fotosik.pl/104/f882986136690421.jpg[/URL][/COLOR][/B] [/quote] tak!:multi:tak!:multi:to ONE:diabloti: przeca ze nie ja....:cool1:
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']po czym wnosisz:razz:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jakaś taka dzisiaj no..... jakby to ując co by się dzisiaj na krześle nie rozsiąść:roll: ........ niestebilność nastrojów :cool3: [/COLOR][/FONT][/B]
basia2202 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']tak!:multi:tak!:multi:to ONE:diabloti: przeca ze nie ja....:cool1:[/quote] [B][COLOR=Purple]od razu wiedziałam:razz: w kościach to czułam :evil_lol: [/COLOR][/B]
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']co ja...wahadlo???:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wahadełko Ciebie się wahnęło :razz::razz::razz:albo Cię :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]wahadełko Ciebie się wahnęło :razz::razz::razz:albo Cię :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmmmmm ja się nie smiałam[/FONT][/B][/COLOR] :roll:
Medorowa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']nie wiem czy masz taka duza klate zeby mnie oslonic:diabloti: kuuuurdeeeee noooo nie umieraj mnie tu.....idz se do swojego blogasa umieraj:cool1:[/quote] Dobra, bierem zwłoki i se ide:obrazic::diabloti::diabloti::diabloti:
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Medorowa']Dobra, bierem zwłoki i se ide:obrazic::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A ty co fochasz?:eviltong: [/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakaś taka dzisiaj no..... jakby to ując co by się dzisiaj na krześle nie rozsiąść:roll: ........ niestebilność nastrojów :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] jakby ci to...hmmmm...poduszeczke pod doopalona sces:razz: [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]od razu wiedziałam:razz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]w kościach to czułam :evil_lol:[/COLOR][/B] [/quote] a jak to pachnie???:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wahadełko Ciebie się wahnęło :razz::razz::razz:albo Cię :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] noooooooo nastepna sie na krzeselko pcha:diabloti: [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]hmmmmm ja się nie smiałam[/COLOR][/FONT][/B] :roll:[/quote] tez mi sie wlasnie wydawalao ze nie:razz: [quote name='Medorowa']Dobra, bierem zwłoki i se ide:obrazic::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] wor chcesz na zwloka??:diabloti:
Medorowa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar'] wor chcesz na zwloka??:diabloti:[/quote] Nie udawaj takiej troskliwej:diabloti::diabloti:
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']jakby ci to...hmmmm...poduszeczke pod doopalona sces:razz: [COLOR=Green] [B][FONT=Century Gothic]no właśnie o tym mówię:oops:[/FONT][/B][/COLOR] noooooooo nastepna sie na krzeselko pcha:diabloti: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ufff w towarzystwie raźniej- se bedziemy kopcić[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol: tez mi sie wlasnie wydawalao ze nie:razz: [/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]d[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]obrze ci się wydawało, to tylko taki tik nerwowy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Medorowa']Nie udawaj takiej troskliwej:diabloti::diabloti:[/quote] nie musze udawac..ja jesem troskliwa, dobra piekna mila i madra:loveu: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]d[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green]obrze ci się wydawało, to tylko taki tik nerwowy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] taki troche niebezpieczny ten tik....:diabloti:ktos cie moze zle zrozumiec:razz:
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar'] taki troche niebezpieczny ten tik....:diabloti:ktos cie moze zle zrozumiec:razz:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]eee ty już wiesz a innych się nie bojam [/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:
Medorowa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']nie musze udawac..ja jesem troskliwa, dobra piekna mila i madra:loveu: [/quote] Nie przypisuj sobie moich cech:roll::roll:
basia2202 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']j a jak to pachnie???:diabloti: [/quote] [B][COLOR=Purple]yy.... nooo... :roll: kościami chyba jakoś, no nie? :hmmmm: czy nie? :diabloti: :evil_lol: [/COLOR][/B]
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']j noooooooo nastepna sie na krzeselko pcha:diabloti: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]siedzem na foteliku :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts