Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi: jestem ....mogę udusić dzis kurkę ...badź jakiegoś niemca :diabloti:.......1 dzień w pracy byłam :diabloti: Aguś jak braknie serków to pojedziemy ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Paula Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :multi: Witaj kurkowa Ago :grins: I co zrobiłaś z kurkami? :razz:
bonita Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Witaj kurkowa panenko :loveu::grin: i co dobrego z tych kurków zrobiłaś:cool3:( papuguję od Pauli:diabloti::evil_lol:)
agbar Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 prosze jakie zainteresowanie wzbudzily moje kury:diabloti: nic nie zrobilam....pojechalismy do znajomego,pocieszyc go w ciezkich chwilach:-( jego psiur Poxy jest chory, ma raka,Peter nie wie co ma zrobic...za kazdym razem kiedy juz prawie jest zdecydowany na te ostania wizyte u weterynarza wydaje sie ze Poxy ma sie lepiej....siedzielismy i plakalismy....:-( nawet Dili zachowywal sie calkiem inaczej dzis, nie zaczepial Poxiego do zabawy, niuchal tylko i delikatnie tracal nosem.... a oto Poxy.... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/65/48318b75521905f1.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 a z innych ciekawych przezyc ktorych w ostatnim czasie mamy pod dostatkiem.... chwilke po tym jak moj Bartus opuscil firme dla ktorej pracuje byl napad na nia....dwoch naszych kolegow jest rannych....co to sie wyprawia na tym swiecie...zal mi kumpli ale ciesze sie ze Bartka tam juz nie bylo....
Vectra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 o kurde , Aga widzę , że rewelacyjny tydzień macie .......
agbar Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Vectra']o kurde , Aga widzę , że rewelacyjny tydzień macie .......[/quote] jeszcze jedna wspaniala wiadomosc i dam sie zamknac do wariatkowa..niech ja juz nie nie wiem:shake:
Maga100 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='dealer']a oto Poxy.... [url]http://images27.fotosik.pl/65/48318b75521905f1.jpg[/url][/quote] [B]o jeżuniu, jaki słodki ryjek :-( :-( :-( [/B] [quote name='dealer'] chwilke po tym jak moj Bartus opuscil firme dla ktorej pracuje byl napad na nia....dwoch naszych kolegow jest rannych....co to sie wyprawia na tym swiecie...zal mi kumpli ale ciesze sie ze Bartka tam juz nie bylo....[/quote] [B]moja droga, chociaż cię nie znoszę z całego serca mego (:diabloti: ) powiem ci tak: TO chodzi stadami :cool1: dopada i bombarduje :cool1: testuje swoją ofiarę :cool1: [/B] [B]ale potem sobie idzie precz [/B] [B]Nie należy się dać.[/B] [B]Huragan silne drzewa przygnie, słabe wyrwie z korzeniami :loveu: [/B] [B]To mówię ci ja, Magdalena Najmądrzejsza :p [/B]
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [FONT=Arial][B][I]:shake:[COLOR=Red]kurcze Aga.....po prostu brak mi słów , czy to sie kiedys skończy.... chodź Ty już tu do nas... kurcze ....a psinek taki smutny:-( buziorki dla was... [/COLOR][/I][/B][/FONT]
Vectra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='dealer']jeszcze jedna wspaniala wiadomosc i dam sie zamknac do wariatkowa..niech ja juz nie nie wiem:shake:[/quote] dasz rade :cool1: masz to po mamusi ;) :cool3:
agbar Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Maga100'][B]o jeżuniu, jaki słodki ryjek :-( :-( :-( [/B] [B]moja droga, chociaż cię nie znoszę z całego serca mego (:diabloti: ) powiem ci tak: TO chodzi stadami :cool1: dopada i bombarduje :cool1: testuje swoją ofiarę :cool1: [/B] [B]ale potem sobie idzie precz [/B] [B]Nie należy się dać.[/B] [B]Huragan silne drzewa przygnie, słabe wyrwie z korzeniami :loveu: [/B] [B]To mówię ci ja, Magdalena Najmądrzejsza :p [/B][/quote] chociaz cie nie znosze jeszcze bardziej niz ty mnie:diabloti: to musze ci podziekowac za te naprawde madre slowa.... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:shake:[COLOR=red]kurcze Aga.....po prostu brak mi słów , czy to sie kiedys skończy....[/COLOR][/I][/B][/FONT] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]chodź Ty już tu do nas...[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]kurcze ....a psinek taki smutny:-([/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]buziorki dla was...[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] musi sie skonczyc...a do Was to ja juz bardzo chce i tylko czekam czy TO co sie placze mi tu od jakiegos czasu nie popsuje nam planow:angryy: [quote name='Vectra']dasz rade :cool1: masz to po mamusi ;) :cool3:[/quote] i urode tez ty zmijo:diabloti: dziekuje kochane za to ze jestescie.... a teraz jade do pracy:razz:
clockwork Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Aguś.... głowica do góry.... złożyłam petycje o zakończenie tych twoich strapień ... KONIEC!!! teraz będzie już tylko lepiej....[/B][/COLOR][/FONT] :Rose::buzi:
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote=dealer;6563313 musi sie skonczyc...a do Was to ja juz bardzo chce i tylko czekam czy TO co sie placze mi tu od jakiegos czasu nie popsuje nam planow:angryy: [/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Aguś :loveu:...pogoń TO COŚ.....nie pozwól zmienić swoich planow...[/B][/I][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Aguś.... głowica do góry.... złożyłam petycje o zakończenie tych twoich strapień ... KONIEC!!! teraz będzie już tylko lepiej....[/B][/COLOR][/FONT] :Rose::buzi:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:p.....tak .....widziałam na papierze podaniowym ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
BeaC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przyszłam do Cię............jak zwykle światło mnie przyciągło:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR]
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]przyszłam do Cię............jak zwykle światło mnie przyciągło:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ćmę ....a Chlorek łapie ćmy :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Vectra Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ty Djolarowa ,a coś Ty taka zapracowana ???? :diabloti:
agbar Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]Aguś.... głowica do góry.... złożyłam petycje o zakończenie tych twoich strapień ... KONIEC!!! teraz będzie już tylko lepiej....[/B][/COLOR][/FONT] :Rose::buzi:[/quote] normalnie jo cie lowju:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][I][B]Aguś :loveu:...pogoń TO COŚ.....nie pozwól zmienić swoich planow...[/B][/I][/COLOR][/FONT] [COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:p.....tak .....widziałam na papierze podaniowym ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] pogonilam....potklam sie przy tym i malo co se zeba nie wybilam..skonczylo sie na stluczonej doopie:diabloti: [quote name='evaxon']witaneczko Agusiek :loveu: miłego dnia :)[/quote] witaneczko Ewusiek milego wieczoru:loveu: :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]przyszłam do Cię............jak zwykle światło mnie przyciągło:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [/quote] to nie u mnie sie swiecilo..ja oszczedzam i jak wychodze to gasze:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ćmę ....a Chlorek łapie ćmy :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] to nie sa cmy..to som motylki:eviltong: :evil_lol: [quote name='Vectra']Ty Djolarowa ,a coś Ty taka zapracowana ???? :diabloti:[/quote] ejwro na kupkie skladam ,poduszki musze czyms wypchac:diabloti:
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)...doopalona niech Bartolomju ciebie rozmasuje co by sina nie została:eviltong: Chlorkową to lowju...mnie jusz nie :-( [/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B];)...doopalona niech Bartolomju ciebie rozmasuje co by sina nie została:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Chlorkową to lowju...mnie jusz nie :-([/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Gonitwa']Cześć Dilska- dobrze że jesteś;)[/quote] nie wiem czy dobrze:diabloti: ale jestem:diabloti:
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='dealer']:loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:to tysz cię lowju :loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
dbsst Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 trzymaj się dilerowa kobieto :D Proxy bowski Bartek to szczęściarz a wogóle to czesc porymujemy muszę mózg potrenować ;) nie żebym lubiła tu zagladać [FONT=Book Antiqua][SIZE=1](wazelina leje sie po ścianach ;))[/SIZE][/FONT]
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi: hey zapracowana Nasza 1/3:loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B].....będę wieczorkiem ...tylko mi kliknij ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts