agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:żółta rzeka....;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images26.fotosik.pl/50/a18561056cac3c7d.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] ja z ta zolcia nie mialam nic wspolnego....:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a czy Ty wiesz że USUWANIE jest zabronione :cool3::cool3: pójdziesz siedzieć....[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]widziałam 2 kaczory :razz: już Cie namierzają :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]żółta rzeka... bo to jak Wisła- jedni do niej sikaja inni ją piją :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] bede sie ukrywac..... [quote name='Werka'] [COLOR=#00bfff]łodżizys.. jak wździekły :diabloti: pewnie robiłaś mu za pozoratna :evil_lol:[/COLOR][/quote] taaa i ledwo przezylam:cool1: [quote name='dbsst']heloł to ja zabłąkana dusza twa wpadłam tu marnotrawna ;) zdjęcia w deche 5 a może nawet 6 ;)[/quote] debesciak u mnie:multi: :multi: ale mnie zaszczyt kopnal:diabloti: jak moje foty sa na 5 to twoje chyba na jakas 500:diabloti: [quote name='Kate I Luka']Cze Aga :multi: Wreszcie weszłam bez problemu, bo rozpacz mnie ogarniała w ostatnich dniach musząc czekać kilkanaście minut na załadowanie sie dogo. Ale jestem, wróciłam i powoli nadrabiam :multi:[/quote] cze Kasia...a ja przez te mulenie odwyklam od dogo i wcale mi go nie brakuje....
Gonitwa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer'] a ja przez te mulenie odwyklam od dogo i wcale mi go nie brakuje....[/quote] Skandal! :diabloti:
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']debesciak u mnie:multi: :multi: ale mnie zaszczyt kopnal:diabloti: jak moje foty sa na 5 to twoje chyba na jakas 500:diabloti: [/quote] heheh jak miło ;) trza tu czesciej zaglądać ;):diabloti:
Paula Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [url]http://images23.fotosik.pl/50/c40b36f1e1b5487b.jpg[/url] hiehiehie :D Cześć Aga :multi:
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jestem wieczorową porą:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: cukiereczku :diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']heheh jak miło ;) trza tu czesciej zaglądać ;):diabloti:[/quote] alez moja droga ..wrota dla ciebie sa otwarte zawsze:diabloti: [quote name='paula_z'][URL]http://images23.fotosik.pl/50/c40b36f1e1b5487b.jpg[/URL] hiehiehie :D Cześć Aga :multi:[/quote] czeeeeee...dlaczego sie smiejesz z mojej bestii:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jestem wieczorową porą:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] i ja tez i ja tez:multi:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Vectra']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: cukiereczku :diabloti:[/quote] ahhhhhh..landryneczko moja najmilejsza:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Maga100 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']jeden to byl na foteczce:eviltong: [/quote] [B]i nie wypijam wiecej niż jeden :diabloti: [/B] [B]a i ten w celach zdrowotnych :diabloti: [/B]
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100'][B]i nie wypijam wiecej niż jeden :diabloti: [/B] [B]a i ten w celach zdrowotnych :diabloti: [/B][/quote] tiaaa...a jakbym miodzik zaproponowala??:diabloti:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']tiaaa...a jakbym miodzik zaproponowala??:diabloti:[/quote] nie dawaj jej miodu :shake: :shake: :evil_lol:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Vectra']nie dawaj jej miodu :shake: :shake: :evil_lol:[/quote] bedzie miec eeee..zwidy??:diabloti:
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mmmmmmmmmm masz otwarte wrota dla mnie no nie wiem zarumieniłam się normalnie :diabloti:
Maga100 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']tiaaa...a jakbym miodzik zaproponowala??:diabloti:[/quote] [B]miodzik ma jeszcze wiecej walorów zdrowotnych :p właściwie jest zdrowiem samym w sobie :p naturalny, bez konserwantów :diabloti: [/B] [quote name='Vectra']nie dawaj jej miodu :shake: :shake: :evil_lol:[/quote] [B]nie wtrącaj się!!!!!!!!!! :diabloti: [/B]
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']mmmmmmmmmm masz otwarte wrota dla mnie no nie wiem zarumieniłam się normalnie :diabloti:[/quote] umiesz sie rumienic?:cool3: poka poka poka jak sie rumienisz:diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100'] [B]nie wtrącaj się!!!!!!!!!! :diabloti: [/B][/quote] o! widzisz Ewcia...Maga mowi mi tu szyfrem ze moge z nia ten miodzik....to znaczy tym miodzikiem sie leczyc...:diabloti:
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']umiesz sie rumienic?:cool3: poka poka poka jak sie rumienisz:diabloti:[/quote] no weź nie zawsydzaj mnie bo spłone :diabloti:
Gonitwa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 (str 777- Nowy Lepszy Szatan) Ja też chcę miodu!!!!
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']no weź nie zawsydzaj mnie bo spłone :diabloti:[/quote] jako ta dziewica:crazyeye: :evil_lol: [quote name='Gonitwa'](str 777- Nowy Lepszy Szatan) Ja też chcę miodu!!!![/quote] we ulu jest mniod:eviltong: ..a te str.777 nie panimajem....:shake:
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']jako ta dziewica:crazyeye: :evil_lol: [/quote] no oczywiście ja w czystości trzymana do ślubu :loveu: :diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']no oczywiście ja w czystości trzymana do ślubu :loveu: :diabloti:[/quote] alez Dominiko:crazyeye: ja nie sugeruje zes ty brudna i zaniedbana:diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Gonitwa']Bo siem już nie zmieściła na 777... :([/quote] no nie plakaj..bedzie 888:diabloti:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']bedzie miec eeee..zwidy??:diabloti:[/quote] przemilcze to :evil_lol: [quote name='Maga100'][B]miodzik ma jeszcze wiecej walorów zdrowotnych :p właściwie jest zdrowiem samym w sobie :p naturalny, bez konserwantów :diabloti: [COLOR=Lime]tak , tak - dodaj że w małych ilościach[/COLOR] :diabloti: [/B] [B]nie wtrącaj się!!!!!!!!!! :diabloti: [/B][/quote] bo co ? :eviltong: :diabloti: [quote name='dealer']o! widzisz Ewcia...Maga mowi mi tu szyfrem ze moge z nia ten miodzik....to znaczy tym miodzikiem sie leczyc...:diabloti:[/quote] a mnie tak gardo boli :shake: :evil_lol: mam taki pyszny półtoraczek mniam :diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Vectra'] a mnie tak gardo boli :shake: :evil_lol: mam taki pyszny półtoraczek mniam :diabloti:[/quote] podla samolubna zmija:cool1: :diabloti:
Recommended Posts