clockwork Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [B][SIZE=5]POKA!!!!:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:[/SIZE][/B]
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 a to mebelki z okazji przyjazdu mamusi ? :diabloti: no podziel się tym widokiem z dogociółkami :mad: no mamusi nie pokażesz ?
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]aleś uparta.....[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='clockwork'][B][SIZE=5]POKA!!!!:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:[/SIZE][/B][/quote] [quote name='Vectra']a to mebelki z okazji przyjazdu mamusi ? :diabloti: no podziel się tym widokiem z dogociółkami :mad: no mamusi nie pokażesz ?[/quote] wstydze sie.....ale jak mi przejdzie to moze wam pokaze.... w kazdym badz razie..... mialy byc biale badz granatowe, stol mial byc owalny, nie plastikowe z parasolem. mam meble: bez parasola ale ze stojakiem, plastikowe, z kwadratowym stolem i.....zielone...... ciesze sie ze nie dostalam nastepnej walizy z kluczami i srubkami.... i jak go mam nie kochac tego mojego szczescia?:loveu: wypcham:diabloti:
clockwork Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ales wybredna... tylko takie byly na flumarku:diabloti: wypchaj :diabloti:
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 oooo śrubki , kluczyki to musowo :diabloti: zielone mebelki będą ci do trawy pasować :diabloti:
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='clockwork']ales wybredna... tylko takie byly na flumarku:diabloti: wypchaj :diabloti:[/quote] wypcham.....najpierw go glodem wezme:diabloti: [quote name='Vectra']oooo śrubki , kluczyki to musowo :diabloti: zielone mebelki będą ci do trawy pasować :diabloti:[/quote] walizom z kluczami mowie precz.... nie lubie zielonego...:placz: lubie niebieski i bordowy....:placz:
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ja też nie lubie zielonego.Lubie niebieski i żółty :diabloti: a kluczykom nie mów nie , bo jeszcze nie raz dostaniesz walizke :diabloti:
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']ja też nie lubie zielonego.Lubie niebieski i żółty :diabloti: a kluczykom nie mów nie , bo jeszcze nie raz dostaniesz walizke :diabloti:[/quote] tak ale teraz zazadam niebieskiej walizki.....inne kolory juz sa na stanie...:diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']tak ale teraz zazadam niebieskiej walizki.....inne kolory juz sa na stanie...:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:ja mam ja .....niebiewską walizkę ...i tak którnas z kolei wiertarka:p...czy szlifierka:p[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:ja mam ja .....niebiewską walizkę ...i tak którnas z kolei wiertarka:p...czy szlifierka:p[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] byc moze jest to takze katowka albo wkretarko wiertarko pilowarko spawarka....:diabloti:
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 mój TZ ostatnio przybiegł z wypiekami na twarzy że kupił [B]NAM[/B] nowe przewody i jakieś zegary i palniki do spawania acetylenem :diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']byc moze jest to takze katowka albo wkretarko wiertarko pilowarko spawarka....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:turbo kombajn:p[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']mój TZ ostatnio przybiegł z wypiekami na twarzy że kupił [B]NAM[/B] nowe przewody i jakieś zegary i palniki do spawania acetylenem :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on Ci cos chce zaspawać:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']mój TZ ostatnio przybiegł z wypiekami na twarzy że kupił [B]NAM[/B] nowe przewody i jakieś zegary i palniki do spawania acetylenem :diabloti:[/quote] jaki ci on dobry:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:turbo kombajn:p[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] hiper super power turbo sprezarka:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on Ci cos chce zaspawać:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] yyyy..wianek:razz: :diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']jaki ci on dobry:loveu: hiper super power turbo sprezarka:diabloti: yyyy..wianek:razz: :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:tak tak ...wianek;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on Ci cos chce zaspawać:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ja jemu zaspawam :diabloti: rączki :diabloti: albo przyspawam go do tego podnośnika który kupił bez mojej wiedzy :mad: :cool1: i myślał że się nie dowiem :diabloti:
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']ja jemu zaspawam :diabloti: rączki :diabloti: albo przyspawam go do tego podnośnika który kupił bez mojej wiedzy :mad: :cool1: i myślał że się nie dowiem :diabloti:[/quote] a zapros mnie i B tez.....upieczemy dwie pieczenie przy jednym ogniu:diabloti: kochanienkie moje zegnam sie z wami, odplywam do krainy snow w objecia eeee....Morfeusza-hobbysty srubkowca, kablowca, wiertarkowca super hiper power ekstra turbo meza daltonisty:diabloti: :loveu:
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 zaspawamy ich w warsztacie :diabloti: okna zamurujemy :diabloti: dobranoc dziecko ty moje :buzi: kolorowych snów pod suchą kołdrą i suchą poduszką :diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']zaspawamy ich w warsztacie :diabloti: okna zamurujemy :diabloti: dobranoc dziecko ty moje :buzi: kolorowych snów pod suchą kołdrą i suchą poduszką :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:zanucimy eine kleine nacht musik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Vectra']mój TZ ostatnio przybiegł z wypiekami na twarzy że kupił [B]NAM[/B] nowe przewody i jakieś zegary i palniki do spawania acetylenem :diabloti:[/quote] Ależ masz wspaniałomyślnego TZta:loveu::diabloti::diabloti: Poka mebelki:razz:
BoJa2 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Czesć Dealerkowa - mebelki juz poskręcane???:grins: :grins:
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Czesć Dealerkowa - mebelki juz poskręcane???:grins: :grins:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol:[I]:evil_lol:to chiba Dilerkowa poskręcana ze złości na te mebelki:eviltong: Cze nasza psiękna:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
BoJa2 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol:[I]:evil_lol:to chiba Dilerkowa poskręcana ze złości na te mebelki:eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]siem nie chichraj ...wiem coś o tym:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Dilereczko .....już po 10:loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Vectra']zaspawamy ich w warsztacie :diabloti: okna zamurujemy :diabloti: dobranoc dziecko ty moje :buzi: kolorowych snów pod suchą kołdrą i suchą poduszką :diabloti:[/quote] dziekuje mamciu sie wyspalam....bylo.................sucho:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:zanucimy eine kleine nacht musik:evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ajne klajne dzien doberek nucic tera:diabloti: [quote name='madzia i medor']Ależ masz wspaniałomyślnego TZta:loveu::diabloti::diabloti: Poka mebelki:razz:[/quote] pokaze ci jezyk chcesz?:eviltong: [quote name='Hugo-Kochaś']Czesć Dealerkowa - mebelki juz poskręcane???:grins: :grins:[/quote] krzeselka sa nie do skrecania a stoliczek dalej w opakowaniu....niech se stoi...:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol:[I]to chiba Dilerkowa poskręcana ze złości na te mebelki:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Cze nasza psiękna:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] ceeeeeeeesc:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]siem nie chichraj ...wiem coś o tym:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Dilereczko .....już po 10:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] bylam na spacerku ponad dwie godziny...mrowki mnie oblazly i pajak znienacka zaatakowal.....:diabloti:
Recommended Posts