Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']a nakrecisz filmik ?????????????:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

nie mam kamery :placz: ale wiesz mogę skypa odpalić i mikrofon przeciągnąć do kuchni :diabloti: patrzeć to naprawdę nie ma na co ,ale posłuchać JEST. :evil_lol:
Jak jeszcze wprowadzę moja matkę w odpowiedni klimat ,a że to istota dość porywcza i mimo że nie żyjemy w idealnej komitywie to OBCEJ BABIE złego słowa na mnie powiedzieć nie da.Będzie bronić jak lefff :diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra'] to istota dość porywcza i mimo że nie żyjemy w idealnej komitywie to OBCEJ BABIE złego słowa na mnie powiedzieć nie da.Będzie bronić jak lefff :diabloti:[/quote]

No ba toć to w końcu mamusia:)

Jak się miewa Dilski?

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:To ja Alicja Ozzulkowa i Dbsst:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Szpilkowa

My też Wam współczuwamy;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']nie mam kamery :placz: ale wiesz mogę skypa odpalić i mikrofon przeciągnąć do kuchni :diabloti: patrzeć to naprawdę nie ma na co ,ale posłuchać JEST. :evil_lol:
Jak jeszcze wprowadzę moja matkę w odpowiedni klimat ,a że to istota dość porywcza i mimo że nie żyjemy w idealnej komitywie to OBCEJ BABIE złego słowa na mnie powiedzieć nie da.Będzie bronić jak lefff :diabloti:[/quote]

to ja poprosze relacje na zywo:diabloti:

[quote name='Gonitwa']No ba toć to w końcu mamusia:)

Jak się miewa Dilski?[/quote]

Dilski lezy...cheba mu cieplo....

[quote name='clockwork'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:To ja Alicja Ozzulkowa i Dbsst:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Szpilkowa[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]My też Wam współczuwamy;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

a to ja Dilerowa....a Paule gdzie macie?:razz:

Posted

[quote name='Vectra']Klocusiowa , proszę cię , nie odbieraj mi nadziei w ludzi :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
przecież wiem jak sie zrzuca :diabloti: tylko nie mam czasu :roll:

dilerowa... wymyśliłam!!
zadzwoń do teściowej i powiedz żeby sie nie fatygowała, że ty ją odwiedzisz w Polsce- pod koniec czerwca :roll: przeca szkoda jej kasy .... nooooooooooo
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]w sobotnie południe
uffffffff żar
przyszłam sie przywitać......:loveu::loveu::loveu:.zaraz gnam do chałupki ..................koniec pracy na dzisiaj:multi::multi::multi:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']to ja poprosze relacje na zywo:diabloti:

Dilski lezy...cheba mu cieplo....

a to ja Dilerowa....a Paule gdzie macie?:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Paula kurzyła z Klockową ....my dopadłysmy kompka:eviltong:

Czesc :loveu::loveu::loveu:[/B]
[/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]w sobotnie południe[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]uffffffff żar[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]przyszłam sie przywitać......:loveu::loveu::loveu:.zaraz gnam do chałupki ..................koniec pracy na dzisiaj:multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/quote]

witam i..zegnam:razz:

[quote name='madzia i medor']Witaj kochająca mnie a ja ciem Dijejko:loveu:
Jak to się nie cieszysz na wizytę mamusi:hmmmm::niewiem::diabloti:[/quote]

witaj Madziuniu:loveu:
bardzo sie ciesze....strasznie....niesamowicie....:cool1:

[quote name='Vectra']Dijejko ,a Ty gdzie KKKurde się szlajasz :mad:[/quote]

we sklepu rano , potem nad wodu a teraz w domu...i juz cie nie opuszcze:diabloti:

[quote name='evaxon']ceść Dijejko:loveu:[/quote]
cesc Ewcia:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Paula kurzyła z Klockową ....my dopadłysmy kompka:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Czesc :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

czesc Aluniu:loveu:

jestem padnieta.....zdycham....ja chce deszcz..burze z piorunami....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']
jestem padnieta.....zdycham....ja chce deszcz..burze z piorunami....:diabloti:[/quote]

U mnie, tak całkiem nie dawno, było za oknem:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[B]Heloł Dilerki
u nas nie burzy, a chciała bym trochę chłodku
A gdzie Wy w ogóle jesteście? czy jest jakieś tajne spotkanie o którym nie wiem:cool3::diabloti:
[/B]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Cześć Aga ...zostałam opuszczona przez mła dogociółki:placz:

Co sie stało z fotami na Twoim blożku ....na początku nie ma fot:shake:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Imbir1']Helloł, przyszliśmy się przywitać:multi:

ale u nas jest bleee, pogrzmiało i przeszło:cool3:[/quote]
ja tez sie przywitam :multi:

a u nas nie jest blee i nie pogrzmialo nawet:eviltong:a mieszkamy z Julia taaaak blisko:razz:

Posted

[quote name='evaxon']ja tez sie przywitam :multi:

a u nas nie jest blee i nie pogrzmialo nawet:eviltong:a mieszkamy z Julia taaaak blisko:razz:[/quote]
taaaa, tetraz to Ci bliskooo? na ogół masz dalekoo:razz::diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']taaaa, tetraz to Ci bliskooo? na ogół masz dalekoo:razz::diabloti:[/quote]
:siara::siara::siara:
a u mnie juz ciemno :razz: zaraz bedzie duuuza buuurza:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...