Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dealer']a nakrecisz filmik ?????????????:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] nie mam kamery :placz: ale wiesz mogę skypa odpalić i mikrofon przeciągnąć do kuchni :diabloti: patrzeć to naprawdę nie ma na co ,ale posłuchać JEST. :evil_lol: Jak jeszcze wprowadzę moja matkę w odpowiedni klimat ,a że to istota dość porywcza i mimo że nie żyjemy w idealnej komitywie to OBCEJ BABIE złego słowa na mnie powiedzieć nie da.Będzie bronić jak lefff :diabloti:
Gonitwa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Vectra'] to istota dość porywcza i mimo że nie żyjemy w idealnej komitywie to OBCEJ BABIE złego słowa na mnie powiedzieć nie da.Będzie bronić jak lefff :diabloti:[/quote] No ba toć to w końcu mamusia:) Jak się miewa Dilski?
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:To ja Alicja Ozzulkowa i Dbsst:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Szpilkowa My też Wam współczuwamy;) [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Vectra']nie mam kamery :placz: ale wiesz mogę skypa odpalić i mikrofon przeciągnąć do kuchni :diabloti: patrzeć to naprawdę nie ma na co ,ale posłuchać JEST. :evil_lol: Jak jeszcze wprowadzę moja matkę w odpowiedni klimat ,a że to istota dość porywcza i mimo że nie żyjemy w idealnej komitywie to OBCEJ BABIE złego słowa na mnie powiedzieć nie da.Będzie bronić jak lefff :diabloti:[/quote] to ja poprosze relacje na zywo:diabloti: [quote name='Gonitwa']No ba toć to w końcu mamusia:) Jak się miewa Dilski?[/quote] Dilski lezy...cheba mu cieplo.... [quote name='clockwork'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:To ja Alicja Ozzulkowa i Dbsst:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Szpilkowa[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]My też Wam współczuwamy;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] a to ja Dilerowa....a Paule gdzie macie?:razz:
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Vectra']Klocusiowa , proszę cię , nie odbieraj mi nadziei w ludzi :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] przecież wiem jak sie zrzuca :diabloti: tylko nie mam czasu :roll: dilerowa... wymyśliłam!! zadzwoń do teściowej i powiedz żeby sie nie fatygowała, że ty ją odwiedzisz w Polsce- pod koniec czerwca :roll: przeca szkoda jej kasy .... nooooooooooo [/B][/COLOR][/FONT]
BeaC Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [COLOR=DarkRed][B]w sobotnie południe uffffffff żar przyszłam sie przywitać......:loveu::loveu::loveu:.zaraz gnam do chałupki ..................koniec pracy na dzisiaj:multi::multi::multi:[/B][/COLOR]
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Witaj kochająca mnie a ja ciem Dijejko:loveu: Jak to się nie cieszysz na wizytę mamusi:hmmmm::niewiem::diabloti:
Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='dealer']to ja poprosze relacje na zywo:diabloti: Dilski lezy...cheba mu cieplo.... a to ja Dilerowa....a Paule gdzie macie?:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Paula kurzyła z Klockową ....my dopadłysmy kompka:eviltong: Czesc :loveu::loveu::loveu:[/B] [/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]w sobotnie południe[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]uffffffff żar[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]przyszłam sie przywitać......:loveu::loveu::loveu:.zaraz gnam do chałupki ..................koniec pracy na dzisiaj:multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/quote] witam i..zegnam:razz: [quote name='madzia i medor']Witaj kochająca mnie a ja ciem Dijejko:loveu: Jak to się nie cieszysz na wizytę mamusi:hmmmm::niewiem::diabloti:[/quote] witaj Madziuniu:loveu: bardzo sie ciesze....strasznie....niesamowicie....:cool1: [quote name='Vectra']Dijejko ,a Ty gdzie KKKurde się szlajasz :mad:[/quote] we sklepu rano , potem nad wodu a teraz w domu...i juz cie nie opuszcze:diabloti: [quote name='evaxon']ceść Dijejko:loveu:[/quote] cesc Ewcia:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Paula kurzyła z Klockową ....my dopadłysmy kompka:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Czesc :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] czesc Aluniu:loveu: jestem padnieta.....zdycham....ja chce deszcz..burze z piorunami....:diabloti:
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='dealer'] jestem padnieta.....zdycham....ja chce deszcz..burze z piorunami....:diabloti:[/quote] U mnie, tak całkiem nie dawno, było za oknem:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:
bonita Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [B]Heloł Dilerki u nas nie burzy, a chciała bym trochę chłodku A gdzie Wy w ogóle jesteście? czy jest jakieś tajne spotkanie o którym nie wiem:cool3::diabloti: [/B]
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Cześć Aga ...zostałam opuszczona przez mła dogociółki:placz: Co sie stało z fotami na Twoim blożku ....na początku nie ma fot:shake: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Gonitwa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Burza... Marzenia! Nawet jednej chmurki nie ma za oknem....
Vectra Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Gonitwa']Burza... Marzenia! Nawet jednej chmurki nie ma za oknem....[/quote] a u mnie grzmi :cool3: :cool3: :cool3:
Gonitwa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Mam nadzieję, że pokona te... ok 300 km i przyleci do Elbląga...
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Helloł, przyszliśmy się przywitać:multi: ale u nas jest bleee, pogrzmiało i przeszło:cool3:
e.v.a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł, przyszliśmy się przywitać:multi: ale u nas jest bleee, pogrzmiało i przeszło:cool3:[/quote] ja tez sie przywitam :multi: a u nas nie jest blee i nie pogrzmialo nawet:eviltong:a mieszkamy z Julia taaaak blisko:razz:
mar....ka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hej siostra, zamianę zrobimy jak wreeszcie mnie odwiedzisz:diabloti:
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='evaxon']ja tez sie przywitam :multi: a u nas nie jest blee i nie pogrzmialo nawet:eviltong:a mieszkamy z Julia taaaak blisko:razz:[/quote] taaaa, tetraz to Ci bliskooo? na ogół masz dalekoo:razz::diabloti:
BoJa2 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Vectra']a u mnie grzmi :cool3: :cool3: :cool3:[/QUOTE] U mnie też:p :p
Gonitwa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A u mnie nie.... Co to jakieś oko cyklonu czy ki grom?!
e.v.a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Imbir1']taaaa, tetraz to Ci bliskooo? na ogół masz dalekoo:razz::diabloti:[/quote] :siara::siara::siara: a u mnie juz ciemno :razz: zaraz bedzie duuuza buuurza:diabloti:
Recommended Posts