Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonitwa']No niestety nie mieszkam.. A może jednak stety? Bo nie wiem jakby się to skończyło..;)[/quote]
zapewne było by miło :loveu: :loveu: :loveu:

teraz to mam spoko sąsiadów , no może z małym wyjątkiem :evil_lol: sąsiada praktycznie zza ściany , bo nasze domki teoretycznie są złączone , przynajmniej w papierach tak jest :cool3: widzę , no może raz na miesiąc ? jego dzieci częściej widzę , jak przychodzą po piłki któe dziwnym trafem wpadają do nas na podwórko.Ale są świadomi że są psy i że mogę nie zdążyć biednej , małej piłki uratować :diabloti: już kilka zginęło i pretensji nie było.Drugiego sąsiada widzę codzień , ale spoko ludzie , za to ten z naprzeciwka :loveu: :loveu: ohhh jak ja ich kocham , tylko też ich rzadko widze :placz: znaczy ostatnio po akcji "kaganiec" jak tylko dojrzę że idą na pole , a pole mają za moim domem , natentychmiast , psy na smycz i idziemy spacerować :multi: iKKKurde mówię tak długo dzień dobry że aż mi odpowiedzą :loveu: o kagańcach już nic nie mówią :cool3:

nie ma to jak mieć fajnych sąsiadów :multi: :diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mój sąsiad wziął szczeniaka" w dobre ręce.." Pies stoi całe 2 lata na ok 2 metrowym łańcuchu.. Oststnio go nawet spuścił( bez skojarzeń..) ale pies za to dostał taki łomot, że nie chciałybyście go widzieć... Krewe mnie normalnie zalewa! Do nich nic nie dociera!

Posted

U mnie z psami spoko , wokół mnie wszyscy mają psy i psy mają się świetnie.
Ludzie widzę dbają , psy latają luzem , nie widziałam żadnego na łańcuchu.
A na posesjach średnio 2 -3 psy wszędzie są.
Jeden sąsiad puszcza tylko te swoje dwa burki luzem , znaczy one chyba uciekają same , bo skoczne to to.Ale też raczej wygladają na zadbane.

Posted

HA! wyrwane, obciete, wytrymowane:diabloti: teraz jeszcze pojde se murek pomalowac taka ''pachnaca''farba:diabloti: a niech ma:evil_lol:

Posted

ulalaaaa ciekawy temaciq sąsiedzki :evil_lol: ja na wichurze mam luzik sąsiadów - ino jak to na wsi za dużo by chcieli wiedzieć, no ale cóż - coś kosztem czegoś - ich wścibskość jest czasem przydatna jak ktoś obcy lazi po po podwórku :lol:

Posted

[quote name='dealer']macham ci :eviltong: o tak ci macham:eviltong: Ewunia popatrz jak ladnie ci macham:eviltong: oooo jeszcze ci pomacham:eviltong: :loveu:[/quote]
ojeja jeja jak mi super machasz:errrr: :errrr: :errrr:

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=Blue]widziałam światełko w tunelu... szłam w jego strone... qrde- tu trafiłam... przepraszam czy jestem w piekle?? :roll:

kaj sie smykosz dilerowo :mad:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=Blue]widziałam światełko w tunelu... szłam w jego strone... qrde- tu trafiłam... przepraszam czy jestem w piekle?? :roll:

kaj sie smykosz dilerowo :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

No przeca płotek maluje:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:jestem wrócona ....ledwo żyję:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ja tez skonczylam.....sasiad ledwo zyje:diabloti:

[quote name='malawaszka']ulalaaaa ciekawy temaciq sąsiedzki :evil_lol: ja na wichurze mam luzik sąsiadów - ino jak to na wsi za dużo by chcieli wiedzieć, no ale cóż - coś kosztem czegoś - ich wścibskość jest czasem przydatna jak ktoś obcy lazi po po podwórku :lol:[/quote]

halo Waszunia.....alez ja tez lubie mojego sasiada..

dreczyc:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Dijejowa, nie wdychaj już tak tej fajby:loveu: :loveu: :loveu:
Ja akurat sąsiadów mam super, wszyscy jacyś tacy... tolerancyjni:razz:[/quote]
juz jezdem..ja nie wdychalam ....ja trulam muchy i esesmana:diabloti:

[quote name='evaxon']ojeja jeja jak mi super machasz:errrr: :errrr: :errrr:[/quote]

bo ja w ogole jestem super:loveu:

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]widziałam światełko w tunelu... szłam w jego strone... qrde- tu trafiłam... przepraszam czy jestem w piekle?? :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]kaj sie smykosz dilerowo :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Welcome to hell:diabloti:

murek siostro murek....na bialo..i juz skonczylam:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:ale co się nawdychałaś to twoje ....co:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ano jakos mi tak wesolo....tylko nie wiem czy od tej farby:razz:

Posted

[quote name='dealer']ano jakos mi tak wesolo....tylko nie wiem czy od tej farby:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oprócz farby to co stosowałaś ....bo mnie od farby którą sąsiad malował balkon to tylko oki pieką:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oprócz farby to co stosowałaś ....bo mnie od farby którą sąsiad malował balkon to tylko oki pieką:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

stosowalam terapie wstrzasowa czyli posty ''smallpati''...wymiekam po prostu:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oprócz farby to co stosowałaś ....bo mnie od farby którą sąsiad malował balkon to tylko oki pieką:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ciebie też sąsiad nienawidzi, ze wziął sie za malowanie ?? :evil_lol: :cool3: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]ciebie też sąsiad nienawidzi, ze wziął sie za malowanie ?? :evil_lol: :cool3: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:on mi maluje a ja mu pozwalam słuchać:angryy:muzyki takiej jaka mi sie podoba:eviltong:...tak sie kochamy:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']stosowalam terapie wstrzasowa czyli posty ''smallpati''...wymiekam po prostu:evil_lol:[/quote]

zazdrościsz jej wiedzy - ot co :diabloti:

Posted

[quote name='majoka']Cześc kochana, sliczny masz podpisik....

Kiedy do Polski zjeżdzasz??[/quote]

Wszelki duch:crazyeye: Mariolka:crazyeye:

podpisik mam cudny i piekny i Vectra mi go uczynila:loveu:

Posted

[quote name='majoka']Cześc kochana, sliczny masz podpisik....

Kiedy do Polski zjeżdzasz??[/quote]:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:crazyeye:ooooo Mariolka tutaj .......

Dilerówna jak siem koffanieńka:loveu::loveu::loveu:czujesz:razz:
[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...