Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Gonitwa']No niestety nie mieszkam.. A może jednak stety? Bo nie wiem jakby się to skończyło..;)[/quote] zapewne było by miło :loveu: :loveu: :loveu: teraz to mam spoko sąsiadów , no może z małym wyjątkiem :evil_lol: sąsiada praktycznie zza ściany , bo nasze domki teoretycznie są złączone , przynajmniej w papierach tak jest :cool3: widzę , no może raz na miesiąc ? jego dzieci częściej widzę , jak przychodzą po piłki któe dziwnym trafem wpadają do nas na podwórko.Ale są świadomi że są psy i że mogę nie zdążyć biednej , małej piłki uratować :diabloti: już kilka zginęło i pretensji nie było.Drugiego sąsiada widzę codzień , ale spoko ludzie , za to ten z naprzeciwka :loveu: :loveu: ohhh jak ja ich kocham , tylko też ich rzadko widze :placz: znaczy ostatnio po akcji "kaganiec" jak tylko dojrzę że idą na pole , a pole mają za moim domem , natentychmiast , psy na smycz i idziemy spacerować :multi: iKKKurde mówię tak długo dzień dobry że aż mi odpowiedzą :loveu: o kagańcach już nic nie mówią :cool3: nie ma to jak mieć fajnych sąsiadów :multi: :diabloti:
Gonitwa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Mój sąsiad wziął szczeniaka" w dobre ręce.." Pies stoi całe 2 lata na ok 2 metrowym łańcuchu.. Oststnio go nawet spuścił( bez skojarzeń..) ale pies za to dostał taki łomot, że nie chciałybyście go widzieć... Krewe mnie normalnie zalewa! Do nich nic nie dociera!
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 U mnie z psami spoko , wokół mnie wszyscy mają psy i psy mają się świetnie. Ludzie widzę dbają , psy latają luzem , nie widziałam żadnego na łańcuchu. A na posesjach średnio 2 -3 psy wszędzie są. Jeden sąsiad puszcza tylko te swoje dwa burki luzem , znaczy one chyba uciekają same , bo skoczne to to.Ale też raczej wygladają na zadbane.
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 HA! wyrwane, obciete, wytrymowane:diabloti: teraz jeszcze pojde se murek pomalowac taka ''pachnaca''farba:diabloti: a niech ma:evil_lol:
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:jestem wrócona ....ledwo żyję:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ulalaaaa ciekawy temaciq sąsiedzki :evil_lol: ja na wichurze mam luzik sąsiadów - ino jak to na wsi za dużo by chcieli wiedzieć, no ale cóż - coś kosztem czegoś - ich wścibskość jest czasem przydatna jak ktoś obcy lazi po po podwórku :lol:
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dijejowa, nie wdychaj już tak tej fajby:loveu: :loveu: :loveu: Ja akurat sąsiadów mam super, wszyscy jacyś tacy... tolerancyjni:razz:
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']macham ci :eviltong: o tak ci macham:eviltong: Ewunia popatrz jak ladnie ci macham:eviltong: oooo jeszcze ci pomacham:eviltong: :loveu:[/quote] ojeja jeja jak mi super machasz:errrr: :errrr: :errrr:
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=Blue]widziałam światełko w tunelu... szłam w jego strone... qrde- tu trafiłam... przepraszam czy jestem w piekle?? :roll: kaj sie smykosz dilerowo :mad:[/COLOR][/FONT][/B]
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=Blue]widziałam światełko w tunelu... szłam w jego strone... qrde- tu trafiłam... przepraszam czy jestem w piekle?? :roll: kaj sie smykosz dilerowo :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] No przeca płotek maluje:evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:jestem wrócona ....ledwo żyję:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ja tez skonczylam.....sasiad ledwo zyje:diabloti: [quote name='malawaszka']ulalaaaa ciekawy temaciq sąsiedzki :evil_lol: ja na wichurze mam luzik sąsiadów - ino jak to na wsi za dużo by chcieli wiedzieć, no ale cóż - coś kosztem czegoś - ich wścibskość jest czasem przydatna jak ktoś obcy lazi po po podwórku :lol:[/quote] halo Waszunia.....alez ja tez lubie mojego sasiada.. dreczyc:diabloti: [quote name='madzia i medor']Dijejowa, nie wdychaj już tak tej fajby:loveu: :loveu: :loveu: Ja akurat sąsiadów mam super, wszyscy jacyś tacy... tolerancyjni:razz:[/quote] juz jezdem..ja nie wdychalam ....ja trulam muchy i esesmana:diabloti: [quote name='evaxon']ojeja jeja jak mi super machasz:errrr: :errrr: :errrr:[/quote] bo ja w ogole jestem super:loveu: [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]widziałam światełko w tunelu... szłam w jego strone... qrde- tu trafiłam... przepraszam czy jestem w piekle?? :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]kaj sie smykosz dilerowo :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Welcome to hell:diabloti: murek siostro murek....na bialo..i juz skonczylam:evil_lol:
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ale co się nawdychałaś to twoje ....co:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:ale co się nawdychałaś to twoje ....co:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ano jakos mi tak wesolo....tylko nie wiem czy od tej farby:razz:
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']ano jakos mi tak wesolo....tylko nie wiem czy od tej farby:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oprócz farby to co stosowałaś ....bo mnie od farby którą sąsiad malował balkon to tylko oki pieką:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oprócz farby to co stosowałaś ....bo mnie od farby którą sąsiad malował balkon to tylko oki pieką:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] stosowalam terapie wstrzasowa czyli posty ''smallpati''...wymiekam po prostu:evil_lol:
agnes1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oprócz farby to co stosowałaś ....bo mnie od farby którą sąsiad malował balkon to tylko oki pieką:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ciebie też sąsiad nienawidzi, ze wziął sie za malowanie ?? :evil_lol: :cool3: [/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]ciebie też sąsiad nienawidzi, ze wziął sie za malowanie ?? :evil_lol: :cool3: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:on mi maluje a ja mu pozwalam słuchać:angryy:muzyki takiej jaka mi sie podoba:eviltong:...tak sie kochamy:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']stosowalam terapie wstrzasowa czyli posty ''smallpati''...wymiekam po prostu:evil_lol:[/quote] zazdrościsz jej wiedzy - ot co :diabloti:
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Vectra']zazdrościsz jej wiedzy - ot co :diabloti:[/quote] o masz..przejrzalas mnie:diabloti:
mar....ka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Cześc kochana, sliczny masz podpisik.... Kiedy do Polski zjeżdzasz??
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='majoka']Cześc kochana, sliczny masz podpisik.... Kiedy do Polski zjeżdzasz??[/quote] Wszelki duch:crazyeye: Mariolka:crazyeye: podpisik mam cudny i piekny i Vectra mi go uczynila:loveu:
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='majoka']Cześc kochana, sliczny masz podpisik.... Kiedy do Polski zjeżdzasz??[/quote]:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:crazyeye:ooooo Mariolka tutaj ....... Dilerówna jak siem koffanieńka:loveu::loveu::loveu:czujesz:razz: [/I][/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']o masz..przejrzalas mnie:diabloti:[/quote] na wylot :diabloti:
mar....ka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 tutaj, tutaj bo sie za sisiostrą stęskniłam:evil_lol:
Recommended Posts