agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj jakże żaluję ,że nie mogę Ci w twych działaniach potowarzyszyć .....a jak gardziołko:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] boli...ale chyba mniej niz wczoraj....:p
BoJa2 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer'] czekam az sasiad wyjdzie na ogrodek i ruszam do akcji:diabloti:[/QUOTE] Do boju POOOOOLSKOOOOOOO:evil_lol:
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Do boju POOOOOLSKOOOOOOO:evil_lol:[/quote] oooo i to jest pomysl:diabloti: rusze ze spiewem na ustach:evil_lol:
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahhahaha... Dilereczko jak ja cie kochom za te poczynania z sąsiadem ciach,ciach,ciach :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]buuuhahhahaha... Dilereczko jak ja cie kochom za te poczynania z sąsiadem[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ciach,ciach,ciach :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] jo cie tyz kochom:loveu:
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :hand:Agusia macham ci :hand:oo zobacz jak fajnie ci macham :hand: pomachasz mi tez?:hand: o jeszcze raz machne :hand:
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='evaxon']:hand:Agusia macham ci :hand:oo zobacz jak fajnie ci macham :hand: pomachasz mi tez?:hand: o jeszcze raz machne :hand:[/quote] macham ci :eviltong: o tak ci macham:eviltong: Ewunia popatrz jak ladnie ci macham:eviltong: oooo jeszcze ci pomacham:eviltong: :loveu:
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']macham ci :eviltong: o tak ci macham:eviltong: Ewunia popatrz jak ladnie ci macham:eviltong: oooo jeszcze ci pomacham:eviltong: :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:pomachaj mi też ...pomachaj:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Agunia-Pańciunia) Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [B]czesc slicznotko.....[/B] [B]milego , slonecznego, bezstresowego i cieplego dzioneczka zycze....[/B]:loveu:
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:pomachaj mi też ...pomachaj:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] na specjalne zyczenie macham:eviltong: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/2/img/005.gif[/img][img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/2/img/003.gif[/img]
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc slicznotko.....[/B] [B]milego , slonecznego, bezstresowego i cieplego dzioneczka zycze....[/B]:loveu:[/quote] a i owszem nawzajem....:p
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']na specjalne zyczenie macham:eviltong: [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/2/img/005.gif[/IMG][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/2/img/003.gif[/IMG][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:oj jak pięknie wyćwiczyłaś machanie języczkiem:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:oj jak pięknie wyćwiczyłaś machanie języczkiem:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ucze sie......mam dobry wzor do nasladowania:diabloti:
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']ucze sie......mam dobry wzor do nasladowania:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)ćwicz , ćwicz .....przyda ci się to w przyszłości:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='evaxon']:hand:Agusia macham ci :hand:oo zobacz jak fajnie ci macham :hand: pomachasz mi tez?:hand: o jeszcze raz machne :hand:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]qrde... uważaj z tym machaniem bo ci przypisza odruchy młodzieży wszechpolskiej... i nie bedzie zlituj sie.. że TYLKO machałaś :evil_lol::evil_lol: dilerko... aleś dmuchła to słoneczko... już jest u nas... jeszcze nieśmiałe ale jest :multi::multi::multi: KCD :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)ćwicz , ćwicz .....przyda ci się to w przyszłości:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nooo... słuchaj starszych- Ala z autopsji- wie co mówi :p[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]qrde... uważaj z tym machaniem bo ci przypisza odruchy młodzieży wszechpolskiej... i nie bedzie zlituj sie.. że TYLKO machałaś :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilerko... aleś dmuchła to słoneczko... już jest u nas... jeszcze nieśmiałe ale jest :multi::multi::multi: KCD :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] alez ja mam dmufaaaaaaa:diabloti:
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti:
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 masz jeszcze jakiegoś rzufia ? :diabloti: kiedy idziesz obgryzać gałązki z biednego małego drzewka ? :(
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti:[/quote] [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/2/51.gif[/img] [quote name='Vectra']masz jeszcze jakiegoś rzufia ? :diabloti: kiedy idziesz obgryzać gałązki z biednego małego drzewka ? :([/quote] wlasnie juz ide bo zglodnialam...:diabloti:
BeaC Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 grilka mogemy robic ale tak co by sasiadom nie przeszkadzalo..a temu esesmanowi wszystko przeszkadza..:angryy: tera mi powiedzial zebym tego drzewa tak nie ciachala bo MOJE drzewo robi JEMU cien........alem je posiekala.....:diabloti: i taki mialam szatanski wyraz twarzy jak mi sasiadka powiedziala...:evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Tak trzym!!!!!!! germańca goń goń goooń:angryy:[/B][/COLOR] [quote name='Vectra']No jak się wyprowadzałam z tego mieszkania to komitet pożegnalny z ogromnym wyszczerzem na mordach stał i komentował "nareszcie będzie spokój" :diabloti: tylko że szanowny komitet nie wiedział z kim tańczy :cool3: :cool3: i nie wiedział też że Ewunia w ramach zabawy opłaciła kolejny miesiąc wynajmu nie mieszkając , aby urządzić komitetowy bal z koszatnikami :diabloti: to takie małe urocze stworzonka , niezwykle chałaśliwe i nie sypiające całą dobę :loveu: stały na podłodze w miejscu najbardziej przenoszącym hałas i miały ogromną klatke z ogromną ilością hałaśliwych przedmiotów :loveu: co noc cichaczem przjyjeżdzałam do koszatniczek dawać im fure jedzenia i nowych gadzetów - oj działo się tam działo , bo było słychać na parkingu jak zwierzątka się zabawiają :loveu: na pewno komitet wtedy miał zagwostke - co to hałasuje :diabloti: :diabloti: :diabloti: duchy[/quote] [COLOR=DarkRed][B]kurde...pomysłowaś..................i jak dbasz o sasiadów..........mój TZ to tylko bumbasa na fula zostawiał.............jak nas wkurzali............:mad::mad::mad: ale największą radoche mieliśmy jak kupilismy bulke, pani sasiadeczka z góry tak sie jej bała, że .....................czekała 15 metrów od klatki az my łaskawie wyjdziemy na spacerek..................no to my wychodziłysmy baaaaaaaaaaaaaardzo powoli:diabloti: witaj Dilerko MŁA:loveu::loveu::loveu:.i jak tam sąsiad esesman???:razz::razz::razz: [/B][/COLOR]
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='BeaC']grilka mogemy robic ale tak co by sasiadom nie przeszkadzalo..a temu esesmanowi wszystko przeszkadza..:angryy: tera mi powiedzial zebym tego drzewa tak nie ciachala bo MOJE drzewo robi JEMU cien........alem je posiekala.....:diabloti: i taki mialam szatanski wyraz twarzy jak mi sasiadka powiedziala...:evil_lol:[/quote] [COLOR=darkred][B]Tak trzym!!!!!!! germańca goń goń goooń:angryy:[/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]kurde...pomysłowaś..................i jak dbasz o sasiadów..........mój TZ to tylko bumbasa na fula zostawiał.............jak nas wkurzali............:mad::mad::mad:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]ale największą radoche mieliśmy jak kupilismy bulke, pani sasiadeczka z góry tak sie jej bała, że .....................czekała 15 metrów od klatki az my łaskawie wyjdziemy na spacerek..................no to my wychodziłysmy baaaaaaaaaaaaaardzo powoli:diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]witaj Dilerko MŁA:loveu::loveu::loveu:.i jak tam sąsiad esesman???:razz::razz::razz:[/COLOR][/B] [/quote] bedzie sie prazyl w pelnym sloncu zaraz...:diabloti: bo ide...wyruszam ze spiewem na ustach:diabloti:
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Gonitwa']Hmm.. sądziedzka uprzejmość... Skąd ja to znam?[/quote] nie wiem..nie mieszkasz obok mnie to nie wiem:diabloti:
Gonitwa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No niestety nie mieszkam.. A może jednak stety? Bo nie wiem jakby się to skończyło..;)
Recommended Posts