agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']żal mi cię :-([/quote] kochana ja twojej litosci nie potrzebuje....twardym trza byc a nie mietkim:diabloti:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']glany zaloz!!! i kolczate wez:diabloti:[/quote] Kolczate chyba sobie:diabloti:, bo na pewno nie Orientowi... Ale Ty swojemu to obowiązkowo! Pies morderca:evil_lol:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Dlatego nie wychodzę z psem w glanach.... Ażeby mi czasem do głowy nie przyszło....[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Aczkolwiek zdarza się... wychodzenie w glanach;) Z psem.
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']kochana ja twojej litosci nie potrzebuje....twardym trza byc a nie mietkim:diabloti:[/quote] wiesz co , życzę ci by Twój pies założyłci kolczatke , OE ,a na koniec z glana w dupe kopnął ..... może wtedy zaczniesz kochać zwierzątka :-(
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']no to dawaj ich :razz: jak widłami pociągne po plerach to będą błagać bym ich psami poszczuła :diabloti:[/quote] noo tak to wiele wyjasnia...ukryta agresja o podlozu lekowym widze:diabloti:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Kolczate chyba sobie:diabloti:, bo na pewno nie Orientowi... Ale Ty swojemu to obowiązkowo! Pies morderca:evil_lol:[/quote] aaaaa bo to peewnie Orient Express jest:evil_lol: :evil_lol:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']noo tak to wiele wyjasnia...ukryta agresja o podlozu lekowym widze:diabloti:[/quote] klima taki u mnie to stąd te nowe umiłowania :loveu: :diabloti:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']aaaaa bo to peewnie Orient Express jest:evil_lol: :evil_lol:[/quote] Dokładnie! Tak ma w papierach biedne stworzenie....
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']wiesz co , życzę ci by Twój pies założyłci kolczatke , OE ,a na koniec z glana w dupe kopnął ..... może wtedy zaczniesz kochać zwierzątka :-([/quote] alez ja kocham zwierzatka.....chcesz smalcu troche?:evil_lol:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Dokładnie! Tak ma w papierach biedne stworzenie....[/quote] kkkurde sa gdzies jakie foty tego ekspresa?? juz mam!!!!!!!!
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']klima taki u mnie to stąd te nowe umiłowania :loveu: :diabloti:[/quote] no nareszcie jakies hobby masz:diabloti:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']alez ja kocham zwierzatka.....chcesz smalcu troche?:evil_lol:[/quote] nie jem mięsa :cool1: nieznanego pochodzenia :cool1:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']nie jem mięsa :cool1: nieznanego pochodzenia :cool1:[/quote] to ja ci znajde jakies co je znasz:loveu:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']łi, w bannerze ostatni;)[/quote] zauwazylam poniewczasie:oops: juz bylam:diabloti:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Widziałam i dziękuję:) O kurczaki, późno już idę pracę pisać... Miłej zabawy zaległości nadrobię jutro:evil_lol::evil_lol:
BoJa2 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa'] zaległości nadrobię jutro:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Myślisz,że dasz radę:evil_lol: :evil_lol: Ja z ręką na sercu mówię,że nie nadrabiam;) Cześć Dealerkowa:multi:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Widziałam i dziękuję:) O kurczaki, późno już idę pracę pisać... Miłej zabawy zaległości nadrobię jutro:evil_lol::evil_lol:[/quote] milego pisanka:p [quote name='Hugo-Kochaś']Myślisz,że dasz radę:evil_lol: :evil_lol: Ja z ręką na sercu mówię,że nie nadrabiam;) Cześć Dealerkowa:multi:[/quote] witaj:multi: pewnie ze nadrobi...u mnie nie ma co nadrabiac w tym zapomnianym przez swiat blogasku:shake:
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 przyszłam sobie popłakac do ciebie:p :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :evil_lol:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='evaxon']przyszłam sobie popłakac do ciebie:p :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :evil_lol:[/quote] placz sobie tylko nie smarkaj....:diabloti:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']placz sobie tylko nie smarkaj....:diabloti:[/quote] masz chustkę ? bo z nosa mi kapie :diabloti:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']masz chustkę ? bo z nosa mi kapie :diabloti:[/quote] przescieradlo mam:diabloti:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']przescieradlo mam:diabloti:[/quote] za małe :diabloti:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']za małe :diabloti:[/quote] namiocik wojskowy moze:razz:
Recommended Posts