agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:loveu:z nami napewno by ci się polepszyło ........a pobudka ......no tak se ...a co ja mam tu sama siedzieć od rana ...:cool1:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [/quote] ano racja...to wstane:) Alu zrobilam zdjecia...duzo seksownych kikutkow mi wyszlo bo mi jakos dzis cos nawet fotografowanie nie wychodzi....:cool1:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: Ewo ty to zawsze potrafisz pocieszyc:loveu:[/quote] oczywiście :loveu: :loveu: Dilerowa zapomniałaś o reformach :diabloti:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']oczywiście :loveu: :loveu: Dilerowa zapomniałaś o reformach :diabloti:[/quote] skleroza jeszcze i do tego...pojde se jeszcze raz pierdyknac z prada:cool1:
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']ano racja...to wstane:) Alu zrobilam zdjecia...duzo seksownych kikutkow mi wyszlo bo mi jakos dzis cos nawet fotografowanie nie wychodzi....:cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:czy jak wrócę ze szkolonka mogę zaklikać na Gie??[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:czy jak wrócę ze szkolonka mogę zaklikać na Gie??[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] a dlaczego pytasz o takie oczywiste rzeczy:razz: zawsze mi mozesz wejsc...na gie:diabloti:
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']a dlaczego pytasz o takie oczywiste rzeczy:razz: zawsze mi mozesz wejsc...na gie:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pisze się W gie:eviltong:....dobra uciokam potem się zamelduję ...;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pisze się W gie:eviltong:....dobra uciokam potem się zamelduję ...;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] a to wlazuj mi w gie:eviltong: milego szkolonka
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']patrzcie ja jaka wrazliwa....no juz nie plakaj moj majtasku, moj barchanku i moj stringielku:loveu: [/quote] [quote name='Vectra'] Dilerowa zapomniałaś o reformach :diabloti:[/quote] :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='evaxon']:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:[/quote] nooooo...juz nie przezywaj:loveu: dostaniesz fotke bo cie lubie:) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/348/8687adbfcf8d18fe.jpg[/IMG][/URL]
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']nooooo...juz nie przezywaj:loveu: dostaniesz fotke bo cie lubie:) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/348/8687adbfcf8d18fe.jpg[/IMG][/URL][/quote] wiesz co :shake: zawiodłam się na tobie , okrutna jesteś , zero człowieczeństwa w Tobie :shake: psu taką ogromną kolczatke założyć :angryy: weź no se załóż drut kolczasty i niech Cię TZ poszarpie - zobaczysz jak to miło :cool1: ]biedny piesek idę pisać skargę do TOZu :diabloti:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']wiesz co :shake: zawiodłam się na tobie , okrutna jesteś , zero człowieczeństwa w Tobie :shake: psu taką ogromną kolczatke założyć :angryy: weź no se załóż drut kolczasty i niech Cię TZ poszarpie - zobaczysz jak to miło :cool1: ]biedny piesek idę pisać skargę do TOZu :diabloti:[/quote] Vektra:diabloti: nie wtracaj sie do mojego psa....:mad: mial jeszcze OE ale do zdjec zdjelam i co??????????? a TZ mnie codziennie szarpie, tlucze i leje i kocham go i szanuje:loveu:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']Vektra:diabloti: nie wtracaj sie do mojego psa....:mad: mial jeszcze OE ale do zdjec zdjelam i co??????????? a TZ mnie codziennie szarpie, tlucze i leje i kocham go i szanuje:loveu:[/quote] to chyba za mało cię ten chłop okłada bo rozumek to masz króciutki jak obcięty ogon Twojego psa :shake: barbarzyńco :angryy: OE dla pieska :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czyś Ty oszalała :placz: przeciez to go boli ,całą sierść mu wypali - serca nie masz musku zresztą też nie :shake:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/348/8687adbfcf8d18fe.jpg[/IMG][/URL][/quote] Bardzo fotogeniczny pies!:p
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Bardzo fotogeniczny pies!:p[/quote] cały urok zdjecia psuje kolczatka :-( :-( :-( biedny piesek , takie ma smutne oczka :-(
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']to chyba za mało cię ten chłop okłada bo rozumek to masz króciutki jak obcięty ogon Twojego psa :shake: barbarzyńco :angryy: OE dla pieska :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czyś Ty oszalała :placz: przeciez to go boli ,całą sierść mu wypali - serca nie masz musku zresztą też nie :shake:[/quote] zaraz wypali, ze pare razy podrygiwal jak stanal na mokrej trawie to mu chyba nic nie bedzie..pies ma qrwa sluchac i koniec ..jam jest alfa:diabloti: [quote name='Gonitwa']Bardzo fotogeniczny pies!:p[/quote] a jaki ma piekny kopiowany ogonek:diabloti: [quote name='Vectra']cały urok zdjecia psuje kolczatka :-( :-( :-( biedny piesek , takie ma smutne oczka :-([/quote] tia....:mad: tak se jeszcze pomyslalam ze mu uszy dam nieco obciac...bedzie mial taki agresywny wyglad...:diabloti:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Kolczatka- samo [B]ZUOOO...[/B][/quote] Gonitwa Vektra jest troszkie nawiedzona bo ona ma pitbula i chyba ja musial zaatakowac....a jakby mu zalozyla OE albo porzadna kolczate to by nie bylo nieszczescia:diabloti:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 serca nie masz i tyle :shake: tacy ludzie jak Ty nie powinni mieć psów :angryy: troche byś popracowała z nim , piłeczka , tropienie , zachęta ,a nie idziesz na łatwiznę .Weź no zwróc się do jakiegoś fachowca po pomoc dla siebie bo ty jakies zapędy barbarzyńskie masz :placz: :placz: :placz:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 o tak mu sie od tego pradu porobilo..... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/116/f23014b57dabe60c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/404/e54dc54d16cfbd87.jpg[/IMG][/URL] groznie wyglada co kkkurde:diabloti:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']Gonitwa Vektra jest troszkie nawiedzona bo ona ma pitbula i chyba ja musial zaatakowac....a jakby mu zalozyla OE albo porzadna kolczate to by nie bylo nieszczescia:diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie tylko ona jest troszkę nawiedzona...:diabloti:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/404/e54dc54d16cfbd87.jpg[/IMG][/URL] groznie wyglada co kkkurde:diabloti:[/quote] Strach się bać.... Uważaj bo Cię zagryzie:evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']serca nie masz i tyle :shake: tacy ludzie jak Ty nie powinni mieć psów :angryy: troche byś popracowała z nim , piłeczka , tropienie , zachęta ,a nie idziesz na łatwiznę .Weź no zwróc się do jakiegoś fachowca po pomoc dla siebie bo ty jakies zapędy barbarzyńskie masz :placz: :placz: :placz:[/quote] jaka kkkurde pileczka??? tropienie..phi...co ta za jakies pomysly....ty wiesz ile taka OE kosztuje?? to ma byc latwizna?? ty to masz pojecie ...naprawde , pewnie klikasz tym twoim mordercom...i masz efekty...
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie tylko ona jest troszkę nawiedzona...:diabloti:[/quote] a co? znasz jeszcze kogos..:diabloti: [quote name='Gonitwa']Strach się bać.... Uważaj bo Cię zagryzie:evil_lol::evil_lol:[/quote] mnie nie sprobuje..bo jak mu z pradu pociagne to zobaczy...moj morderca kochany:loveu:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie tylko ona jest troszkę nawiedzona...:diabloti:[/quote] słuchaj no , nie nawiedzona tylko mądra !!!!!! o psach to wiem wszystko :loveu: mam sąsiada policjanta :eviltong: :eviltong: a jaką ma suke :loveu: :loveu: fiata punto :loveu: :loveu: co wy możecie wiedzieć o psach :shake: fiszera nie czytały , fennelowej nie czytały ...... lessi nie czytały , reksia nie oglądały .........
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']słuchaj no , nie nawiedzona tylko mądra !!!!!! o psach to wiem wszystko :loveu: mam sąsiada policjanta :eviltong: :eviltong: a jaką ma suke :loveu: :loveu: fiata punto :loveu: :loveu: co wy możecie wiedzieć o psach :shake: fiszera nie czytały , fennelowej nie czytały ...... lessi nie czytały , reksia nie oglądały .........[/quote] psa cywila ogladalm....
Recommended Posts