Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']tak , zamkną nas w jednej celi [B]:diabloti: [/B]
[/quote]

buhahahahahahahahaha....:diabloti:

wiesz ale tak na powaznie....:diabloti: :razz: wkur.. mnie jak mi ktos mowi co ja mam z moim psem robic....u kogo leczyc....co mu dawac do jedzenia...itp.
ty np.karmisz Laleczke papierem i prosze jak ladnie wyglada:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']buhahahahahahahahaha....:diabloti:

wiesz ale tak na powaznie....:diabloti: :razz: wkur.. mnie jak mi ktos mowi co ja mam z moim psem robic....u kogo leczyc....co mu dawac do jedzenia...itp.
ty np.karmisz Laleczke papierem i prosze jak ladnie wyglada:diabloti:[/quote]

[B]ale Ty sie tak nie podniecaj:diabloti: ....to zdrowiu szkodzi...:loveu: [/B]
[B]kazdy wyraza tu swoja opinie i howk:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='dealer']buhahahahahahahahaha....:diabloti:

ty np.karmisz Laleczke papierem i prosze jak ladnie wyglada:diabloti:[/quote]

ona tak się błyszczy od zjadania kilometrów kabli :angryy: :diabloti:
owszem nie mam nic przeciw udzieleniu porady którą bierze się z własnego doświadczenia ..... popartego jakimiś konkretnymi przykładami .........
no właśnie to jest dogomania - harcerzyk ;) wszyscy wszystko wiedzą najlepiej ......... :cool1: wszystko trzeba robić po dogomaniacku .....

Franek dżemie :crazyeye: chory chyba jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ale Ty sie tak nie podniecaj:diabloti: ....to zdrowiu szkodzi...:loveu: [/B]
[B]kazdy wyraza tu swoja opinie i howk:diabloti: [/B][/quote]
totez ja wlasnie wyrazilam...:razz:
a opinia jest opinia tzn wyrazam ja ale nie narzucam nikomu swojego zdania i to jeszcze w dosc czesto na dogomanii stosowany obrazliwy chamski sposob....:cool3:

Posted

[quote name='Vectra']ona tak się błyszczy od zjadania kilometrów kabli :angryy: :diabloti:
owszem nie mam nic przeciw udzieleniu porady którą bierze się z własnego doświadczenia ..... popartego jakimiś konkretnymi przykładami .........
no właśnie to jest dogomania - harcerzyk ;) wszyscy wszystko wiedzą najlepiej ......... :cool1: wszystko trzeba robić po dogomaniacku .....

Franek dżemie :crazyeye: chory chyba jest :evil_lol:[/quote]

nie chory tylko pileczke pewnie schowalas....:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']nie chory tylko pileczke pewnie schowalas....:evil_lol:[/quote]
Kano mu gwizdnął :loveu: kochany dobermanek :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Kano mu gwizdnął :loveu: kochany dobermanek :loveu:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak on wie co ma robic ....madry piesek...a bez ogona...:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak on wie co ma robic ....madry piesek...a bez ogona...:diabloti:[/quote] i bez jajek :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']mozesz mi podac swoj dokladny adres:diabloti:[/quote]
i operacje oka też miał :cool1:
adresik ? :cool3:

proszę bardzo
Zielonki Wieś , czwarty snopek po prawej stronie za kapliczką :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']i operacje oka też miał :cool1:
adresik ? :cool3:

proszę bardzo
Zielonki Wieś , czwarty snopek po prawej stronie za kapliczką :diabloti:[/quote]

aaa to tam gdzie rzuf byl?:diabloti: i tak marnie skonczyl....

Posted

[quote name='dealer']aaa to tam gdzie rzuf byl?:diabloti: i tak marnie skonczyl....[/quote]

o jaka pamiętliwa :diabloti:
za rzufia też dostane paragraf ? :diabloti: przeciez to dla kota się poświęciłam co by mu na łeb głupi nie kapało :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']o jaka pamiętliwa :diabloti:
za rzufia też dostane paragraf ? :diabloti: przeciez to dla kota się poświęciłam co by mu na łeb głupi nie kapało :diabloti:[/quote]

dostaniesz...i za rzufia i za to ze kask kotka w glowe uciska:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dostaniesz...i za rzufia i za to ze kask kotka w glowe uciska:diabloti:[/quote]
musi mieć kask co by mu musk nie wylatał :diabloti:
bo potem musze ganiać taki wylatany musk po wsi :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']chyba jestem chora....herbatki mi sie zachcialo...:cool1:[/quote]

[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B]jako iz wg. moich ustawien masz 200 stronke- :multi::multi::multi:
napiję sie tej herbatki z toba [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_1_110v.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=blue][B]jako iz wg. moich ustawien masz 200 stronke- :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=blue]napiję sie tej herbatki z toba [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_1_110v.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote]

ooooooooo:multi: wedlug moich 400 wow! alescie nagadaly:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B]jako iz wg. moich ustawien masz 200 stronke- :multi::multi::multi:
napiję sie tej herbatki z toba [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_1_110v.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

[quote name='dealer']ooooooooo:multi: wedlug moich 400 wow! alescie nagadaly:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:ja też widzę ze 200 stroniczka ....aleś nagadała......z tymi tutaj:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:ja też widzę ze 200 stroniczka ....aleś nagadała......z tymi tutaj:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ooo wrocila pani psedskolanka:multi: ..ta co tyz sie przyczynila do tego gadania:diabloti:

Posted

cześć gadulińskie :multi::multi::multi::multi::multi:
chyba się załapiemy jeszcze na małe co nieco z racji 400str.:cool3:

[CENTER]:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:
[/CENTER]

Posted

[quote name='dealer']ooo wrocila pani psedskolanka:multi: ..ta co tyz sie przyczynila do tego gadania:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:jaaaaaaaaaaaaa taka cicha spokojna skromna małomówna...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']czyżby cię już prokurator znalazł ? :diabloti:[/quote]

ciiiichoooo.....ONI tu sa:crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...