agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Kate I Luka']hahaha, jaki wytrzeszcz oczu :evil_lol: [IMG]http://images21.fotosik.pl/294/c7cd7fd36258e362.jpg[/IMG] Witaj Agnes :)[/quote] Witaj Kate:multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]od razu wytrzeszcz...po prostu wyrazisty wyraz oczu.....[/B]:loveu:[/quote] o o o wlasnie ta pani ma racje:diabloti:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Vectra']:hmmmm: czy ja tu dziś byłam ? :diabloti:[/quote] bylas ...mozesz isc nazad....:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='dealer']bylas ...mozesz isc nazad....:diabloti:[/quote] [B]alez Ty goscinna jestes.....no, no,no......:crazyeye: [/B] [B]po tych kjakejsach jakas taka dziwna jestes.....:diabloti: [/B]
AlKil Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [IMG]http://images21.fotosik.pl/294/914d7112b45bc2e5.jpg[/IMG] zadowolony pies...:evil_lol: Dałam se spokój z lizaniem łokcia, poczekam aż wróci z obczyzny mój gimnastyk i zobaczę, czy on się poskłada...:evil_lol:
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='dealer']bylas ...mozesz isc nazad....:diabloti:[/quote] no to i jestem :diabloti: nazad :diabloti:
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='dealer']tobie od samego rana wyznaje uczucia me:loveu: a na gie jestem ino mnie nie ma bo...prasuje...i mysle o xiedzu....:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja ci mówie... myślenie o xiędzu to... prawie zoofilia :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]alez Ty goscinna jestes.....no, no,no......:crazyeye: [/B] [B]po tych kjakejsach jakas taka dziwna jestes.....:diabloti: [/B][/quote] nie dziwna tylko goscinna.....inaczej:diabloti: [quote name='AlKil'][IMG]http://images21.fotosik.pl/294/914d7112b45bc2e5.jpg[/IMG] zadowolony pies...:evil_lol: Dałam se spokój z lizaniem łokcia, poczekam aż wróci z obczyzny mój gimnastyk i zobaczę, czy on się poskłada...:evil_lol:[/quote] zdaj relacje...:) [quote name='Vectra']no to i jestem :diabloti: nazad :diabloti:[/quote] nie w ten nazad...w drugi...:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a ja ci mówie... myślenie o xiędzu to... prawie zoofilia :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] juz przestalam...bo jak sie kurna juz tak rozmarzylam to pierdyklo deszczem...kara boska ?:diabloti:
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='dealer']juz przestalam...bo jak sie kurna juz tak rozmarzylam to pierdyklo deszczem..[SIZE=4][COLOR=Red].kara boska ?:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie... dupiata aura :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie... dupiata aura :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] aaa to mnie nieco uspokoilas...dzieki ci misiu:loveu: [quote name='Vectra']to się zdecyduj w który ten nazad :diabloti:[/quote] w tamten.....W TAMTEN!!!! sioooo :diabloti:
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :niewiem: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Vectra']to się zdecyduj w który ten nazad :diabloti:[/quote] [B]idz w oba...to moze trzeciego nazatu nie wymysli...chociaz cholera wie ona po tych kjaejsach to wiesz goscinna inaczej jest i nigdy nic nie wiadomo.....:diabloti: [/B]
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Vectra']:niewiem: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] no co sie szczerzysz:diabloti: ..... [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]idz w oba...to moze trzeciego nazatu nie wymysli...chociaz cholera wie ona po tych kjaejsach to wiesz goscinna inaczej jest i nigdy nic nie wiadomo.....:diabloti: [/B][/quote] aaaa ja tam cos wymysle na pewno..moze nie dzis ale wymysle....:diabloti:
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 toffasz mnie jeszcze ? [IMG]http://forum.bullowate.eu/images/smiles/icon_cool.gif[/IMG] [B]:diabloti:[/B]
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='dealer']no co sie szczerzysz:diabloti: ..... aaaa ja tam cos wymysle na pewno..moze nie dzis ale wymysle....:diabloti:[/quote] [B]nie watpe ze cos wymyslisz......:evil_lol: [/B]
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Vectra']toffasz mnie jeszcze ? [IMG]http://forum.bullowate.eu/images/smiles/icon_cool.gif[/IMG] [B]:diabloti:[/B][/quote] ..................................................mysle ..........................................................mysle ....................................................................mysle ..............................................................................KCM:loveu:
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='dealer']..................................................mysle ..........................................................mysle ....................................................................mysle ..............................................................................KCM:loveu:[/quote] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :help1::flaming:
Medorowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='dealer']czescccc.....mla.....wieje i dmucha a planowalam roboty ogrodkowe...ale jak los tak chcial to se posiedze w chalupie:diabloti:[/QUOTE] Dobry ten los dla Ciebie:evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Vectra']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :help1::flaming:[/quote] wieniec juz zamowilam.............:diabloti:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Dobry ten los dla Ciebie:evil_lol: :evil_lol:[/quote] nooo...w zamian za to wyprasowalam,wrzucilam pranie do pani Frani,naszykowalam na obiadek,odkurzylam,wypilam 4 kawy,wypalilam pol paczki fajek,zjadlam rogaliczka z maselkiem i spadlo na mnie odretwienie.....:razz:
Medorowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='dealer']nooo...w zamian za to wyprasowalam,wrzucilam pranie do pani Frani,naszykowalam na obiadek,odkurzylam,wypilam 4 kawy,wypalilam pol paczki fajek,zjadlam rogaliczka z maselkiem i spadlo na mnie odretwienie.....:razz:[/QUOTE] Yyyyy... bardzo ciekawe:diabloti: KCW:loveu: :loveu: :diabloti:
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='dealer']wieniec juz zamowilam.............:diabloti:[/quote] a jesionkę ? drewnianą :razz: a latareczke co by mi ciemnie nie było ? :razz:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='evaxon']witaj kochana Dilerko:loveu: :loveu:[/quote] witaj Ewuniu z Tigrunia:multi: [quote name='madzia i medor']Yyyyy... bardzo ciekawe:diabloti: KCW:loveu: :loveu: :diabloti:[/quote] ja...ciebie...tez.....:diabloti: [quote name='Vectra']a jesionkę ? drewnianą :razz: a latareczke co by mi ciemnie nie było ? :razz:[/quote] sysko mam.....nawet psa mam bez jajek i bez ogona....hmm...pojde do wiezienia?:razz:
Recommended Posts