Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][B][I]:evil_lol:czyli wsio z toba jest oki[/I][/B][/COLOR]
[/quote]
[quote name='dealer']Czesc Julcia:).ja tez nie wiem o co tu chodzi:evil_lol:[/quote]
no to mnie pocieszyłyście kobity bom myślała, ze już taka tępota ze mnie:cool3::diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']Ja mieszkam tak we srodku Richtig Fajnych Niemiec:) jakies eee 40 km za Frankfurtem nad Menem...okolice Darmstadt....od Katowic jakies 1000km...[/quote]
No to troche mi będzie nie po drodze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']no to mnie pocieszyłyście kobity bom myślała, ze już taka tępota ze mnie:cool3::diabloti:[/quote]

Ja tyż mam tyły "w temacie";) .

Posted

[quote name='dealer']:oops: :oops: :oops: Pysia nie mow do mnie Jezu....:diabloti: Madzia sie posika znowu ze smiechu:evil_lol:[/QUOTE]
Nie posikałam się, he he:eviltong: Bo wcześniej byłam w kibelku:diabloti:
[quote name='dealer']jak to sikasz?? to ty chodzisz z kompikiem siku???czy na stale sie ulokowalas na kibelku??

ja cie nie strasze, ja cie wielbie nad zycie i bede za toba szla krok w krok....:diabloti:[/QUOTE]
Nie ja z kompikiem, tylko kompik ze mną:evil_lol:

I Dealerowa pojechała bez pożegnania:shake: Już za nią tesknię:placz: :placz: No bo kto mi będzie chuchał na plecki:diabloti:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Ja tyż mam tyły "w temacie";) .[/quote]

A ja odrobiłam pracę domową i przeczytałam poprzednie strony:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']no, a tak poza tym to chcialam powiedziec ze wzgledow zdrowotnych wyjezdzam na pare dni.................................
jak wroce prosze do mnie mowic Marian...:razz:[/quote]

[B]Marian,.......ales wyrósł......:diabloti: [/B]
[B]a gdzie Ty bylas?[/B]
[B] na operacji zmiany płci????:crazyeye: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a Tu pańcia sobie pojechała i ani widu ani słychu.....[/B][/quote]

Ani widu ani słychu.....:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dilerka... wszyscy za tobą tęsknią... ino nie wiem do końca czy za tobą czy część nie liczy po prostu na coś co zasiałaś.... :diabloti: moje zdanie znasz- zapraszam ale pod warunkiem że żadnego dilowania :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witajcie Dilerki...

Ja wróciłam, Was już nie ma :shake:
Szkoda... a w PL tak blisko będziecie... jak nie obojgiem psiaków, to może pojedynczo jakoś się zgadamy :)[/quote]

[B]Ja jestem....:loveu: [/B]
[B]opowiadaj gdzie bylas, co widziałąs, co robiłas.....no wiesz sprawozdanie z podrózy poprosze:diabloti: [/B]

Posted

Halo kochani:loveu:
strasznie sie ciesze ze do nas zajrzeliscie:lol:
jak Ala slusznie przewidziala melduje sie. dojechalismy prawie bez problemow prawie tzn. gdyby nie 4 godzinny korek do granicy byloby pieknie:angryy:
no ale juz my sa , ja wlasnie wstalam popstrykalam Dilika na podworku:lol: a tera zara pedze do kosmetyczki, potem na ploty tu i tam i mam nadzieje ze wpadne do was wieczorkiem....
gorace pozdrowienia

nie macie pojecia jak sie ciesze ze tu jestem..tu znaczy w Polsce:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='dealer']Halo kochani:loveu:
jak Ala slusznie przewidziala melduje sie. dojechalismy prawie bez problemow prawie tzn. gdyby nie 4 godzinny korek do granicy byloby pieknie:angryy:
no ale juz my sa , ja wlasnie wstalam popstrykalam Dilika na podworku:lol: a tera zara pedze do kosmetyczki, potem na ploty tu i tam i mam nadzieje ze wpadne do was wieczorkiem....
gorace pozdrowienia

nie macie pojecia jak sie ciesze ze tu jestem..tu znaczy w Polsce:multi: :multi: :multi:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przejżałam plany Dealerów:eviltong:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Ja jestem....:loveu: [/B]
[B]opowiadaj gdzie bylas, co widziałąs, co robiłas.....no wiesz sprawozdanie z podrózy poprosze:diabloti: [/B][/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: urlopowałam się w domu, leżałam do góry brzuchem, bo porządki już odbębnione :multi:
Spacerowałam z psiakiem, tuliłam się do TZta, odpędzałam zazdrosnego psa od nas, gotowałam... i piłam piffko i mocniejsze trunki :diabloti:

Posted

[quote name='Kate I Luka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: urlopowałam się w domu, leżałam do góry brzuchem, bo porządki już odbębnione :multi:
Spacerowałam z psiakiem, tuliłam się do TZta, odpędzałam zazdrosnego psa od nas, gotowałam... i piłam piffko i mocniejsze trunki :diabloti:[/quote]

[B]no pieknie...a reszta tu ciezko pracuje.....:mad: [/B]

Posted

gorace pozdrowienia

nie macie pojecia jak sie ciesze ze tu jestem..tu znaczy w Polsce:multi: :multi: :multi:[/QUOTE]

heloł siostra!!!!

Jak poplotkujesz, to daj znak zycia heheh. Całuski dla Dilka

Posted

gorace pozdrowienia

nie macie pojecia jak sie ciesze ze tu jestem..tu znaczy w Polsce:multi: :multi: :multi:[/QUOTE]
Dealerkowa byłaś, a mnie nie było:shake:
Wpadaj wieczorem, poganiamy się trochę:evil_lol:

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Gadają gadają i tylko gadają.
dealer leć na Topic Sary trzeba rozwiązać zagadkę.[/COLOR][/B]:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...