Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']oo wlasnie Ala dobrze gada .. tyy tyy tyy ty zachłanna babo:razz: moze jeszcze akiegos pieska??:razz: :diabloti: :diabloti: :evil_lol:[/quote]
a co masz jakiegos na zbyciu:razz:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][B][I]najpierw zbierała wszystko co wypchane ....a dzis się rzuciła na żywe:diabloti:[/I][/B][/COLOR]
[I][B][COLOR=red]Aga ...no nie chcesz Ozzulka :razz:[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
a no jak nalegasz to wezme:)

[quote name='teqquila']Witanko we wtorkowy wieczor[/quote]
Witam :multi:

[quote name='majoka']to ja weznę Dilerka i Ozzulka. Dobrze bedzie miał chłopak ze mna, bo duzo piłek mam. W lodówce tez sie coś znajdzie, więc nie schudnie. Bedzie parka z Dilusiem.

A Ty Ala co bez psa zostaniesz, tez sobie jakiegos wybierz heheh

Chyba, ze wreszcie za Tz-ta sie wezmiesz oi podtuczysz, bo wiatr Ci porwie :diabloti:[/quote]

dobra to po drodze do Polski zostawiam Dildusia, zabieram Kane a jak bede wracala to podrzuce ci Ozulka:)

ufffff...juz mi sie poplatalo....:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']a co masz jakiegos na zbyciu:razz:

a no jak nalegasz to wezme:)

Witam :multi:

dobra to po drodze do Polski zostawiam Dildusia, zabieram Kane a jak bede wracala to podrzuce ci Ozulka:)

ufffff...juz mi sie poplatalo....:diabloti:[/QUOTE]

Chyba, że Ala odda jeszcze TZ-ta na podtuczenie heheh, prawie jak Linda:diabloti:

Posted

[quote name='majoka']Chyba, że Ala odda jeszcze TZ-ta na podtuczenie heheh, prawie jak Linda:diabloti:[/quote]
kurde Tira musze wynajac:)

Posted

[quote name='dealer']Wiem , wiem:loveu:[/quote]
az mi sie łezka w oku zakreciła z tego szczescia:loveu:

[SIZE=1]p.s- na zbyciu mam małego zoltego trymowanwgo łescika z pierdziawkami:evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='dealer']kurde Tira musze wynajac:)[/QUOTE]

TZ Ali do bagaznika sie zmiesci- chudy , Ala mu jeśc nie daje, bo podobno sma lodówke otwiera:diabloti: Chyba mam juz zęby wybite:p

Posted

[quote name='majoka']to ja weznę Dilerka i Ozzulka. Dobrze bedzie miał chłopak ze mna, bo duzo piłek mam. W lodówce tez sie coś znajdzie, więc nie schudnie. Bedzie parka z Dilusiem. [COLOR=Red][B][I]........a to Dealerek u cie zostaje z Ozzym ...aha[/I][/B][/COLOR]

A Ty Ala co bez psa zostaniesz, tez sobie jakiegos wybierz heheh[COLOR=Red][B][I]:eviltong:pewnikiem Dżorka[/I][/B][/COLOR]

Chyba, ze wreszcie za Tz-ta sie wezmiesz oi podtuczysz, bo wiatr Ci porwie :diabloti:[/quote][B][I]:mad:[COLOR=Red]no weź cos ty mi sie do mojego TZta tak przylepiła .....chyba że też go bierzesz:evil_lol:[/COLOR][/I][/B]

[quote name='dealer']

przyjmuje zapisy:) po drodze zaczne juz zbierac:)[COLOR=Red][B][I]........a woz masz dość obszerny by pomieścić;)[/I][/B][/COLOR]
[/quote]

[quote name='dealer']
a no jak nalegasz to wezme:)[COLOR=Red][B][I]....no nie nalegam ...ale tak zachłanna jesteś to bierz jak chcesz ....tylko Klocka zostaw:eviltong:[/I][/B][/COLOR]

dobra to po drodze do Polski zostawiam Dildusia, zabieram Kane a jak bede wracala to podrzuce ci Ozulka:)[COLOR=Red][B][I].....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podróż wiązana[/I][/B][/COLOR]

ufffff...juz mi sie poplatalo....:diabloti:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[quote name='majoka']Chyba, że Ala odda jeszcze TZ-ta na podtuczenie heheh, prawie jak Linda:diabloti:[/quote][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a bierzcie ....pewno szybciej oddacie niż go zapakujecie:eviltong:

[/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='majoka']Jak Ty tak Z Ewka beziesz się kochała, to zamiast do Krzeiwa, to do Pabianic trafisz:mad: Jestem zadrosna[/quote]

eeee no siostra:) wiezy krwi nas lacza to silniejsze jest:loveu:

[quote name='evaxon']az mi sie łezka w oku zakreciła z tego szczescia:loveu:

[SIZE=1]p.s- na zbyciu mam małego zoltego trymowanwgo łescika z pierdziawkami:evil_lol:[/SIZE][/quote]

jakie to wrazliwe no no:loveu:

[quote name='majoka']TZ Ali do bagaznika sie zmiesci- chudy , Ala mu jeśc nie daje, bo podobno sma lodówke otwiera:diabloti: Chyba mam juz zęby wybite:p[/quote]

w bagazniku juz mam komplet....:)

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:mad:[COLOR=red]no weź cos ty mi sie do mojego TZta tak przylepiła .....chyba że też go bierzesz:evil_lol:[/COLOR][/I][/B]

[B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[COLOR=red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a bierzcie ....pewno szybciej oddacie niż go zapakujecie:eviltong:[/I][/B][/COLOR]

[/quote]
a ta sie znowu na czerwono powtracala:evil_lol:

Posted

Idę spac, zmieniałm zdanie TZ-ta Ali nie chcę.

To juz wole te jej ciasta , które czasem prezentuje hehehe.

Cos mi się przypomniało. Kiedys mnie mój TZ wkurzył. Więc tak jakos z impulsu miałam status na gg:[B] Oddam męza w dobre ręce.[/B] Nie wiedziałam, że mój numer ma jego znajomy w pracy. na drugi dzień wszyscy wiedzieli, z moim obrażonym męzem włącznie. No to tyle anegdot dziewczynki. Do jutra pa, pa

Posted

[quote name='majoka']Idę spac, zmieniałm zdanie TZ-ta Ali nie chcę.

To juz wole te jej ciasta , które czasem prezentuje hehehe.

Cos mi się przypomniało. Kiedys mnie mój TZ wkurzył. Więc tak jakos z impulsu miałam status na gg:[B] Oddam męza w dobre ręce.[/B] Nie wiedziałam, że mój numer ma jego znajomy w pracy. na drugi dzień wszyscy wiedzieli, z moim obrażonym męzem włącznie. No to tyle anegdot dziewczynki. Do jutra pa, pa[/quote]
oooo ciasto..mniam mniam.....
idz spac siostra bo zasniesz w pracy i cie okradna:)papa

Posted

[quote name='evaxon']haaaa ale wam mamuska powiedziała :diabloti: :diabloti:[/quote]
strrraasznie sie zleklam i nie zasne w nocy....:razz:

Posted

[quote name='dealer']
a ta sie znowu na czerwono powtracala:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][B][I]a jak mam się wtracić jak tak hałasujecieze się przebić nie można:diabloti:[/I][/B][/COLOR]

[quote name='dealer']oooo ciasto..mniam mniam.....
[/quote][COLOR=Red][I][B]to zostawiam se TZta razem z ciastem:eviltong:[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']no chociaz jedna mnie zaluje....[/quote]
bo ja zawsze jestem pokrzywdzona - ignorowana itp, więc takie osoby zauważam ( z resztą zawód mi nie pozwala nie zauważać :evil_lol: )

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][B][I]a jak mam się wtracić jak tak hałasujecieze się przebić nie można:diabloti:[/I][/B][/COLOR]

[COLOR=red][I][B]to zostawiam se TZta razem z ciastem:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/quote]

ja nie halasuje, ja jestem grzeczna:) siedze w pizamce popijam kakao i nie krzycze,nie marudze po prostu janiol:loveu:

TZ juz jednego mam ...nie wiem czy strzymam nastepnego..ale ciasta nie odmowie:loveu:

Posted

[quote name='Aga K']bo ja zawsze jestem pokrzywdzona - ignorowana itp, więc takie osoby zauważam ( z resztą zawód mi nie pozwala nie zauważać :evil_lol: )[/quote]

jaki zawod?

Posted

[quote name='dealer']ja nie halasuje, ja jestem grzeczna:) siedze w pizamce popijam kakao i nie krzycze,nie marudze po prostu janiol:loveu:

TZ juz jednego mam ...nie wiem czy strzymam nastepnego..ale ciasta nie odmowie:loveu:[/quote][B][I]:diabloti:[COLOR=Red]taaaa przy kakauku ........a ja mam wiśniówkę i wisienki ze spirytusu ...bo tego sie nie da na trzeźwo:angryy:

A ciasto proszę ....wpadaj do Rybnika ...toż to kawałeczek od Katowic;)
[/COLOR][/I][/B]
[quote name='Aga K']terapeuta zajęciowy a cio ?
[SIZE=1]jak ktoś odgadnie bez pomocy neta co to jest to dostanie niespodziewajke ;) [/SIZE][/quote][B][I]:razz:Aga z młodzieżą trudną czy niepełnosprawną [/I][/B]

Posted

[quote name='Aga K']terapeuta zajęciowy a cio ?
[SIZE=1]jak ktoś odgadnie bez pomocy neta co to jest to dostanie niespodziewajke ;) [/SIZE][/quote]

ja jestem pielegniarka z zawodu:) ale pracowalam bardzo krotko w zawodzie i juz raczej nie wroce do niego....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...