BeaC Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 i jak tam Dilerówna??????????????? nieszczęścia chyba już sobie poszły precz:mad::mad::mad: trzym sie kobito
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Aguś... Ty znowu w pracy??? a jo se chciała z toba zrobic klicken klicken :loveu::loveu:
drzalka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A witamy Dilerostwo witamy :cool3: :multi: :multi:
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :multi:jestem wrócona z pracy ;)...jeszcze tylko 3 dni:evil_lol:
Paula Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cześć Aga :loveu: Poczytałam, trzym się :glaszcze: Silna baba jesteś, dasz radę :kciuki: :loveu:
Medorowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cześć słońce:loveu::loveu::loveu: Nimam ostatnio czasu, ale wybaczysz mi tii tii kjakejsiku:diabloti:
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :multi:Aguś :loveu:........pędzę do pracy :diabloti:
agbar Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 kurde pracuje zawziecie:cool3: ..jak sie chce do Polski jechac to musimy tera zapindalac..:diabloti: a tak w ogole to nasz przyjaciel Poxy odzyl:multi: :multi: :multi: od dwoch dni czuje sie lepiej, zaczal biegac , skakac nawet na ludzi szczeka:multi: spi w nocy calkiem spokojnie...oby tak dalej....Poxy to jeszcze nie twoja pora chlopie...
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dealer']kurde pracuje zawziecie:cool3: ..jak sie chce do Polski jechac to musimy tera zapindalac..:diabloti: a tak w ogole to nasz przyjaciel Poxy odzyl:multi: :multi: :multi: od dwoch dni czuje sie lepiej, zaczal biegac , skakac nawet na ludzi szczeka:multi: spi w nocy calkiem spokojnie...oby tak dalej....Poxy to jeszcze nie twoja pora chlopie... aaa.. no to zapindalaj.. na pełnych obrotach... aaaaaaaaaaa :multi::multi::multi::multi: i supcio że z POXY lepiej.... :hmmmm: to ten z nowotworem?? :hmmmm: jak ten to czy to złośliwiec?? czy był/będzie cięty?? co i jak???
agbar Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork'] aaa.. no to zapindalaj.. na pełnych obrotach... aaaaaaaaaaa :multi::multi::multi::multi: i supcio że z POXY lepiej.... :hmmmm: to ten z nowotworem?? :hmmmm: jak ten to czy to złośliwiec?? czy był/będzie cięty?? co i jak??? Poxy ma zlosliwca...ciety nie bedzie bo niestety lekarz powiedzial ze ma watpliwosci czy pies przezyje narkoze...on ma prawie 13 lat....ale do tej pory to byl najzdrowszy pies na swiecie...
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dealer']Poxy ma zlosliwca...ciety nie bedzie bo niestety lekarz powiedzial ze ma watpliwosci czy pies przezyje narkoze...on ma prawie 13 lat....ale do tej pory to byl najzdrowszy pies na swiecie... o masz.... dobra nie mam więcej pytań... :-( chopie... dawa dawa... jeszcze lata życia przed TOBĄ!!!! :loveu:
agbar Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']o masz.... dobra nie mam więcej pytań... :-( chopie... dawa dawa... jeszcze lata życia przed TOBĄ!!!! :loveu: pytan nie ...roztocz przede mna prosze wizje cudownej pogody na czas pobytu w Polsce bo tu qrwa jesien:angryy:
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dealer']pytan nie ...roztocz przede mna prosze wizje cudownej pogody na czas pobytu w Polsce bo tu qrwa jesien:angryy: bedzie pięknie... ale po co??? :hmmmm: i tak bedziemy siedzieć piwkować w domku.. budowy jeszcze nie skończyłam... nie będzie grila... mało tego ... nawet nie rozpoczęłam :evil_lol::evil_lol:
agbar Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork'] bedzie pięknie... ale po co??? :hmmmm: i tak bedziemy siedzieć piwkować w domku.. budowy jeszcze nie skończyłam... nie będzie grila... mało tego ... nawet nie rozpoczęłam :evil_lol::evil_lol: przeciez ty nie lubisz pifa:diabloti:
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dealer']przeciez ty nie lubisz pifa:diabloti: przeca TY/WY bedziecie piwkować... a hja bede siedzieć... lubiam pifo.:roll:.. lubiałam..:placz::placz:. zmusze sie..:diabloti:. musze :razz:
agbar Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']przeca TY/WY bedziecie piwkować... a hja bede siedzieć... lubiam pifo.:roll:.. lubiałam..:placz::placz:. zmusze sie..:diabloti:. musze :razz: no to sie kurde zmus..a jak sie nie zmusisz to JA/MY cie zmusimy i bedziemy cie tak bardzo zmuszac az sie zmusisz..:diabloti:
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dealer']kurde pracuje zawziecie:cool3: ..jak sie chce do Polski jechac to musimy tera zapindalac..:diabloti: a tak w ogole to nasz przyjaciel Poxy odzyl:multi: :multi: :multi: od dwoch dni czuje sie lepiej, zaczal biegac , skakac nawet na ludzi szczeka:multi: spi w nocy calkiem spokojnie...oby tak dalej....Poxy to jeszcze nie twoja pora chlopie...:multi::multi::multi:no supcio ...POXY ...nie dajemy się ;) WRÓCONA jestem :multi::multi::multi:
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dealer']no to sie kurde zmus..a jak sie nie zmusisz to JA/MY cie zmusimy i bedziemy cie tak bardzo zmuszac az sie zmusisz..:diabloti::pooo będzie przemoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 evaxon napisał(a)::hand: hejkaaaa :hand: :hand:
agbar Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pooo będzie przemoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: iiii takie tam troche...tego sie poddusi tamtego zadusi a kogo innego przymusi:diabloti:
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dealer']iiii takie tam troche...tego sie poddusi tamtego zadusi a kogo innego przymusi:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ostatnio duszone byłyśmy my....przez Chlorka ...nie wiedzieć co teraz ci się przydarzy :evil_lol:;)
Recommended Posts