Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kurde pracuje zawziecie:cool3: ..jak sie chce do Polski jechac to musimy tera zapindalac..:diabloti:

a tak w ogole to nasz przyjaciel Poxy odzyl:multi: :multi: :multi: od dwoch dni czuje sie lepiej, zaczal biegac , skakac nawet na ludzi szczeka:multi: spi w nocy calkiem spokojnie...oby tak dalej....Poxy to jeszcze nie twoja pora chlopie...

Posted

[quote name='dealer']kurde pracuje zawziecie:cool3: ..jak sie chce do Polski jechac to musimy tera zapindalac..:diabloti:

a tak w ogole to nasz przyjaciel Poxy odzyl:multi: :multi: :multi: od dwoch dni czuje sie lepiej, zaczal biegac , skakac nawet na ludzi szczeka:multi: spi w nocy calkiem spokojnie...oby tak dalej....Poxy to jeszcze nie twoja pora chlopie...

aaa.. no to zapindalaj.. na pełnych obrotach... aaaaaaaaaaa :multi::multi::multi::multi:

i supcio że z POXY lepiej.... :hmmmm: to ten z nowotworem?? :hmmmm:
jak ten to czy to złośliwiec?? czy był/będzie cięty?? co i jak???

Posted

[quote name='clockwork']
aaa.. no to zapindalaj.. na pełnych obrotach... aaaaaaaaaaa :multi::multi::multi::multi:

i supcio że z POXY lepiej.... :hmmmm: to ten z nowotworem?? :hmmmm:
jak ten to czy to złośliwiec?? czy był/będzie cięty?? co i jak???

Poxy ma zlosliwca...ciety nie bedzie bo niestety lekarz powiedzial ze ma watpliwosci czy pies przezyje narkoze...on ma prawie 13 lat....ale do tej pory to byl najzdrowszy pies na swiecie...

Posted

[quote name='dealer']Poxy ma zlosliwca...ciety nie bedzie bo niestety lekarz powiedzial ze ma watpliwosci czy pies przezyje narkoze...on ma prawie 13 lat....ale do tej pory to byl najzdrowszy pies na swiecie...

o masz.... dobra nie mam więcej pytań... :-(

chopie... dawa dawa... jeszcze lata życia przed TOBĄ!!!! :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']o masz.... dobra nie mam więcej pytań... :-(

chopie... dawa dawa... jeszcze lata życia przed TOBĄ!!!! :loveu:

pytan nie ...roztocz przede mna prosze wizje cudownej pogody na czas pobytu w Polsce bo tu qrwa jesien:angryy:

Posted

[quote name='dealer']pytan nie ...roztocz przede mna prosze wizje cudownej pogody na czas pobytu w Polsce bo tu qrwa jesien:angryy:

bedzie pięknie...
ale po co??? :hmmmm: i tak bedziemy siedzieć piwkować w domku.. budowy jeszcze nie skończyłam... nie będzie grila... mało tego ... nawet nie rozpoczęłam :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
bedzie pięknie...
ale po co??? :hmmmm: i tak bedziemy siedzieć piwkować w domku.. budowy jeszcze nie skończyłam... nie będzie grila... mało tego ... nawet nie rozpoczęłam :evil_lol::evil_lol:

przeciez ty nie lubisz pifa:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']przeciez ty nie lubisz pifa:diabloti:

przeca TY/WY bedziecie piwkować... a hja bede siedzieć...

lubiam pifo.:roll:.. lubiałam..:placz::placz:. zmusze sie..:diabloti:. musze :razz:

Posted

[quote name='clockwork']przeca TY/WY bedziecie piwkować... a hja bede siedzieć...

lubiam pifo.:roll:.. lubiałam..:placz::placz:. zmusze sie..:diabloti:. musze :razz:

no to sie kurde zmus..a jak sie nie zmusisz to JA/MY cie zmusimy i bedziemy cie tak bardzo zmuszac az sie zmusisz..:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']kurde pracuje zawziecie:cool3: ..jak sie chce do Polski jechac to musimy tera zapindalac..:diabloti:

a tak w ogole to nasz przyjaciel Poxy odzyl:multi: :multi: :multi: od dwoch dni czuje sie lepiej, zaczal biegac , skakac nawet na ludzi szczeka:multi: spi w nocy calkiem spokojnie...oby tak dalej....Poxy to jeszcze nie twoja pora chlopie...:multi::multi::multi:no supcio ...POXY ...nie dajemy się ;)

WRÓCONA jestem :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dealer']no to sie kurde zmus..a jak sie nie zmusisz to JA/MY cie zmusimy i bedziemy cie tak bardzo zmuszac az sie zmusisz..:diabloti::pooo będzie przemoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pooo będzie przemoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
iiii takie tam troche...tego sie poddusi tamtego zadusi a kogo innego przymusi:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']iiii takie tam troche...tego sie poddusi tamtego zadusi a kogo innego przymusi:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ostatnio duszone byłyśmy my....przez Chlorka ...nie wiedzieć co teraz ci się przydarzy :evil_lol:;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...