Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :loveu::loveu::loveu:o moja Dilerówna:loveu::loveu::loveu: czyżby groźba stała się rzeczywistością .....kurcze dobrze że ja Pawciowi nigdy Pawelek nie rzekłam bo by mnie tu posadzano:razz: Aga i jak duża ta paczka:razz:
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 BeaC napisał(a): ..................czyżby się WAm nasza rejestracja nie podobała.............?????:diabloti::razz:przeca mowiłam ze mam niemiłe wspomnienia związane z opolanami ...ale wy już pokojowe .....a nie mogą wam dać nieopolskiej rejestracji ....lepiej by sie Multitapla :loveu:prezentowała;)
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:o moja Dilerówna:loveu::loveu::loveu: czyżby groźba stała się rzeczywistością .....kurcze dobrze że ja Pawciowi nigdy Pawelek nie rzekłam bo by mnie tu posadzano:razz: Aga i jak duża ta paczka:razz: ooooo moja Alowna:loveu: :loveu: :loveu: a no paczka mala....dobrze pocwiartowala Klockowa:diabloti: tera se musze poskladac....:razz:
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):ja cie tez nienawidze:diabloti: Cóż za słodycz płynie z Twoich ust:loveu: :loveu: dealer napisał(a): Oo, mam taką sama górkę, zwaną potocznie Śmieciak:siara::diabloti: Witam;)
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):ooooo moja Alowna:loveu: :loveu: :loveu: a no paczka mala....dobrze pocwiartowala Klockowa:diabloti: tera se musze poskladac....:razz: :razz:tylko dobrze poskładaj ....co byś potem reklamacji składać nie musiała ....i sprawdź czy masz wszystkie części:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:tylko dobrze poskładaj ....co byś potem reklamacji składać nie musiała ....i sprawdź czy masz wszystkie części:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz ...oby ta najwazniejsza byla....:diabloti:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 paula_z napisał(a): Dałaś mu kjakejsa :razz: Cześć Dilerówna :p tiaaaa..ze specjalnym nadzieniem....:diabloti: madzia i medor napisał(a):Cóż za słodycz płynie z Twoich ust:loveu: :loveu: Oo, mam taką sama górkę, zwaną potocznie Śmieciak:siara::diabloti: Witam;) nie witam:diabloti: sama jestes Smieciak...:eviltong:
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):wiesz ...oby ta najwazniejsza byla....:diabloti::razz:i co i co zapakowała czy doszukać sie nie możesz.......:cool1:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:i co i co zapakowała czy doszukać sie nie możesz.......:cool1: skladam skladam......na razie wyglada ok.....chcesz truskawkie? bo mi brzuch rozerwie zaraz.... a sciane to przyjedziesz malowac!:diabloti:
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):skladam skladam......na razie wyglada ok.....chcesz truskawkie? bo mi brzuch rozerwie zaraz.... a sciane to przyjedziesz malowac!:diabloti::shake:nie przyjadę ...ty pluwasz a ja mam myć ......toż ja taka niewinna dz...........................:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie przyjadę ...ty pluwasz a ja mam myć ......toż ja taka niewinna dz...........................:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ALICJO!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: ja cie prosze przestan natychmiast.....
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a): nie witam:diabloti: sama jestes Smieciak...:eviltong: O w mordę małego jeżyka:mad: - koniec koleżeństwa:diabloti: :cool1: Eeee Ty, eeee Ty od krakersów - Ty wiesz co miałaś zrobić:razz:
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):ALICJO!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: ja cie prosze przestan natychmiast.....:diabloti:dobrze już przestaję :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):O w mordę małego jeżyka:mad: - koniec koleżeństwa:diabloti: :cool1: Eeee Ty, eeee Ty od krakersów - Ty wiesz co miałaś zrobić:razz: aaaa foty...zapomlam...zara daje:)
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Pan maz wrocil z pracy i zaczeli sie z Dilowatym mordowac.....
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 kuniec...tera oba padli i mam chwilkie spokoju:diabloti:
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pańcio chciał zamordnąć piesa a sam wylądował na zolu:eviltong:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pańcio chciał zamordnąć piesa a sam wylądował na zolu:eviltong: dokladnie tak.....matko jedyna mam w domu bestie..dwie straszliwe bestie....:diabloti:
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):..... Ta mina mnie położyła na łopatki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czym Ty go faszerujesz:roflt:
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu:
Recommended Posts