agbar Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Vectra napisał(a):Bu! :diabloti: no i przylazla....:diabloti: .:loveu:
agbar Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 na pierwsze danie..baranina...bebebebbebebebbebeeeeeeeeeeeeee
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :razz:no niby wszystko jest ....ale gdzie MLEKO:cool1:
Vectra Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='dealer']prosze Alu jest i MLEKO:diabloti: Ty to nazywasz mleko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: przecież to woda zabarwiana na biało :cool1:
agbar Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Vectra napisał(a):Ty to nazywasz mleko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: przecież to woda zabarwiana na biało :cool1: jestem obzarta jak slon i nie chce mi sie z toba gadac..paszla won:diabloti:
Vectra Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dealer napisał(a):jestem obzarta jak slon i nie chce mi sie z toba gadac..paszla won:diabloti: nie zrobie Ci tej przyjemności :diabloti::diabloti: zostaje TU :diabloti:
Paula Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Śliczny ten chomiczek :loveu: Ten w trafce tyż mnie sie podobuje :p Cześć Aga :lol:
Medorowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Witaj :loveu::loveu::loveu: Wytłumacz mi proszę, po co wstawiłaś te zdjęcia:niewiem:
agbar Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Vectra napisał(a):nie zrobie Ci tej przyjemności :diabloti::diabloti: zostaje TU :diabloti: No trudno..zostan...kawe chcesz? obiecuje ze ci do niej nie napluje:diabloti:
agbar Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Agga'] Ależ ma cudowny uśmiech. oooo pani moderator przyszla sprawdzic czy dalam fotki....hihi:diabloti: [quote name='paula_z'] Śliczny ten chomiczek :loveu: Ten w trafce tyż mnie sie podobuje :p Cześć Aga :lol: czesc Paula:multi: cieszkam sie ze ci moja chodofla trymnietych chomikuf przypadla do gustu hehehe:evil_lol:
agbar Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj :loveu::loveu::loveu: Wytłumacz mi proszę, po co wstawiłaś te zdjęcia:niewiem: a bo sie zleklam...Agga cos ostanio czesto zaglada , jakies pytania o foty zadaje...czepia sie normalnie:diabloti: a ciebie witam tez aczkolwiek bez entuzjazmu:diabloti:
ferraribox Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ]:crazyeye:o masz wypadłam wczoraj stąd ...a tu piją koffaja się Pawciem się dzielą ....no no ciekawie taka impra;) Troszkę się pogubiłam kto z kim się dzieli? A co do impry to smutna ci ona trochę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='ferraribox']]:crazyeye:o masz wypadłam wczoraj stąd ...a tu piją koffaja się Pawciem się dzielą ....no no ciekawie taka impra;) Troszkę się pogubiłam kto z kim się dzieli? A co do impry to smutna ci ona trochę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzis jest smutno bo impra byla wczoraj...dzis leczymy kaca:diabloti:
ferraribox Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dealer napisał(a): dzis jest smutno bo impra byla wczoraj...dzis leczymy kaca:diabloti: Kac minie ale co z tym bidnym podzielonym Pawciem?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='ferraribox']Kac minie ale co z tym bidnym podzielonym Pawciem?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pawcio był dziś CAŁY aczkolwiek nie do końca zdrowy u mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc ja nie wiem Dilerówna gdzie dokonujesz odbioru łupu:razz:
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='dealer']prosze Alu jest i MLEKO:diabloti: :razz:nooo koffana prawdziwne mleko to ty dopiero u nas zobaczysz :p
Recommended Posts