clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:....wy to swojaki ...o gościach pisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaaa..ooo tych onych :mad::cool1:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']no kochana... przyjeżdżaj ... damy w palnik :evil_lol: damy w palnik ale komu???:mad:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:....wy to swojaki ...o gościach pisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eee ja to gosc bede czy kto ...bo nie wiem czy mam namarasic czy nie....:diabloti:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']aaaaa..ooo tych onych :mad::cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no o Luśkowych pisam ......jak się piesiaki zaczną bawić patroszeniem kanapy to bedzie co sprzątać:eviltong:
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']damy w palnik ale komu???:mad: jemu :diabloti:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']eee ja to gosc bede czy kto ...bo nie wiem czy mam namarasic czy nie....:diabloti::razz:no sprawa do dogadania:eviltong:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']jemu :diabloti: ale temu czy tamtemu?:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no sprawa do dogadania:eviltong: dobra to ja moge gosc byc...taki cichy i bezwonny ...nie bede nic mowic nawet...jak zawsze....:razz:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer'] dobra to ja moge gosc byc...taki cichy i bezwonny ...nie bede nic mowic nawet...jak zawsze....:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...cicha........................... wiesz ....to bądź ty już lepiej swojak:eviltong:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...cicha........................... wiesz ....to bądź ty już lepiej swojak:eviltong: bede cichy swojak....bo ja niesmiala jestem bardzo i prosze delikatnie ze mna bo sie splosze:oops:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']bede cichy swojak....bo ja niesmiala jestem bardzo i prosze delikatnie ze mna bo sie splosze:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jako ta łania......:eviltong:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jako ta łania......:eviltong: i ta lilija niewinna.....:diabloti:
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']i ta lilija niewinna.....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']damy w palnik ale komu???:mad: [quote name='dealer']i ta lilija niewinna.....:diabloti: a pawcio ma już wobec cie plany,,,,......
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']a pawcio ma już wobec cie plany,,,,...... gdyby nie to jego imie:loveu: to bym sie zaczela bac normalnie.......
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']gdyby nie to jego imie:loveu: to bym sie zaczela bac normalnie....... kochasz pawciów ... rozumiem .... jest twój :diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']kochasz pawciów ... rozumiem .... jest twój :diabloti: a on wie ze ty go tak oddajesz innym?:diabloti:
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']a on wie ze ty go tak oddajesz innym?:diabloti: oczywiście.. bo ja nie należe do egoistek :cool1:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']oczywiście.. bo ja nie należe do egoistek :cool1: pozostaje mi powiedziec ci: nie pij juz kochana:diabloti:
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']pozostaje mi powiedziec ci: nie pij juz kochana:diabloti: jeszcze nie zaczełach... poejesz??? :diabloti: piiiiiiiiii:diabloti: nie na widze was :diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']jeszcze nie zaczełach... poejesz??? :diabloti: piiiiiiiiii:diabloti: nie na widze was :diabloti: ja ciebie tez kocham:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :crazyeye:o masz wypadłam wczoraj stąd ...a tu piją koffaja się Pawciem się dzielą ....no no ciekawie taka impra;) Cze Dilerówna:multi::multi::multi:
Medorowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Goopia, co tak nagadałaś:cool1: Jezdem już, tęskniłaś:diabloti: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz wypadłam wczoraj stąd ...a tu piją koffaja się Pawciem się dzielą ....no no ciekawie taka impra;) Cze Dilerówna:multi::multi::multi: Cze Alowna:loveu: ja nie komentuje tego co Klockowa wczoraj pisala:diabloti: [quote name='madzia i medor']Goopia, co tak nagadałaś:cool1: Jezdem już, tęskniłaś:diabloti: :loveu: :loveu: cze Mundra:loveu: ja tez jezdem...tesknilas?:diabloti:
Medorowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dealer napisał(a): cze Mundra:loveu: ja tez jezdem...tesknilas?:diabloti: Tylko troszeczkę:cool1::loveu:
Recommended Posts