salibinka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Czekamy na wieści, Stasiu. Obraczusiu, jak plany ogłoszeniowe? Czy to czas na obserwację i leczenie, czy może już? Quote
obraczus87 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 [quote name='salibinka']Czekamy na wieści, Stasiu. Obraczusiu, jak plany ogłoszeniowe? Czy to czas na obserwację i leczenie, czy może już?[/QUOTE] Kochana, dzisiaj zadzwonie i dowiem się kilku info o Staszku i poprosze o zdjęcia :) jesli zdjęcia otrzymam to zaczynamy ogłaszać. Jesli na razie nie ma szans na fotki to zaczniemy ogłaszać ze starymi :) Quote
salibinka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 kosiek robi z powtórzeniem te strony (bazarek): [B]1. gumtree.pl 2. ale.gratka.pl 3. ojej.pl 4. eoferty.com.pl 5. kupsprzedaj.pl 6. olx.pl 7. cafeanimal.pl 8. adopcje.org 9. kupiepsa.pl 10. morusek.pl 11. adopcjapsa.pl 12. psiamania.pl 13. neeon.pl 14. pajeczyna.pl 15. owi.pl 16. adpost.pl 17. offer.pl 18. top-ogloszenia.net 19. wstawaj.pl 20. nasza-lista.com 21. tusprzedaj.pl 22. iogloszenia.net 23. tablicaogloszen.waw.pl 24. warsza.pl 25. ogloszeniadrobne.warszawa.pl[/B] (Wawę zamienia na region) Zamówić Stasiowi :)? Gdzie znajdę tekst? Quote
obraczus87 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 [quote name='salibinka']kosiek robi z powtórzeniem te strony (bazarek): [B]1. gumtree.pl 2. ale.gratka.pl 3. ojej.pl 4. eoferty.com.pl 5. kupsprzedaj.pl 6. olx.pl 7. cafeanimal.pl 8. adopcje.org 9. kupiepsa.pl 10. morusek.pl 11. adopcjapsa.pl 12. psiamania.pl 13. neeon.pl 14. pajeczyna.pl 15. owi.pl 16. adpost.pl 17. offer.pl 18. top-ogloszenia.net 19. wstawaj.pl 20. nasza-lista.com 21. tusprzedaj.pl 22. iogloszenia.net 23. tablicaogloszen.waw.pl 24. warsza.pl 25. ogloszeniadrobne.warszawa.pl[/B] (Wawę zamienia na region) Zamówić Stasiowi :)? Gdzie znajdę tekst?[/QUOTE] Super by było Salibinko :) Tekst jest na razie tylko taki: [B]STASZEK[/B][FONT=Tahoma][SIZE=3] jest pięknym, pięcioletnim , przyjacielskim i bardzo mądrym psem, który szuka wspaniałego domu. Jest w typie psa, który bardzo szybko przywiąże się do Nowego Pana i którego obdarzy dozgonną miłością. Staszek szuka swojego miejsca na ziemi – nie akceptuje innych psów, gdyż pragnie mieć swojego Pana tylko dla siebie, nie ma natomiast problemu z akceptacją kotów. Psiak nie widzi na jedno oczko, jednak nie utrudnia Mu to normalnego funkcjonowania. [/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]Staszek ładnie chodzi na smyczy, jest posłuszny, dobrze znosi podróże. Jest psem odrobaczonym, zaszczepionym, wykastrowanym oraz zachipowanym. Staszek, dzięki grupie wolontariuszy, przebywa obecnie w hoteliku dla psów w woj. dolnośląskim. Jednak, aby ułatwić adopcję, jesteśmy w stanie pomóc w organizacji transportu w inne województwo w Polsce. [/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]Jeżeli masz w swoim sercu dostatecznie dużo miejsca i czułości, aby dać nowy, wspaniały dom, bezbronnej istocie, nie czekaj, to ogłoszenie jest skierowane właśnie do Ciebie. Bądź dla Staszka światełkiem w tunelu, zwiastującym przybycie pociągu, do spokojnego, lepszego życia[/SIZE][/FONT] [CENTER][CENTER][B][SIZE=3]Szukamy odpowiedzialnego oraz cierpliwego domku, który zaopiekuje się Staszkiem do końca życia !!![/SIZE][/B][/CENTER] [/CENTER] [COLOR=blue][FONT=Tahoma][B][SIZE=3]Osoby, które chcą adoptować Staszka proszone są o kontakt:[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [B][SIZE=3]kom. 0663805384 bądź e-mail: [/SIZE][/B][EMAIL="[email protected]"][B][email protected][/B][/EMAIL][B][SIZE=3].[/SIZE][/B][COLOR=blue][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] Warunkiem adopcji jest zgoda na wykonanie wizyty przedadopcyjnej oraz podpisanie umowy adopcyjnej. [/FONT] [FONT=Tahoma]Nie wydajemy psów na łańcuch. [/FONT] Quote
salibinka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 To wstawiam Stasia do kolejki i czekamy na nowe zdjęcia dzisiaj. Quote
obraczus87 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 [quote name='salibinka']To wstawiam Stasia do kolejki i czekamy na nowe zdjęcia dzisiaj.[/QUOTE] Oki, bardzo dziekuję :) :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 wiem, ze zdjeciami z hoteliku obecnie trudno bo maja mase pracy i nie ma na to czasu....ale ja jutro sama tam jade, wiec jak tylko bedzie taka mozliwosc to porobie Staszkowi fotki:) Quote
obraczus87 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']wiem, ze zdjeciami z hoteliku obecnie trudno bo maja mase pracy i nie ma na to czasu....ale ja jutro sama tam jade, wiec jak tylko bedzie taka mozliwosc to porobie Staszkowi fotki:)[/QUOTE] Byłoby super. :) Pan Dr mówił, że maja wiele Hotelowiczów i mase roboty, dlatego nie chcę naciskać :) Quote
obraczus87 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Dzwoniłam. Staszek czuje sie dobrze. PRzyjmuje dietę HILL'S j/d i wszystko jest ok. W czasie gorszej pogody Staszek bardziej odczuwa łapkę, ale nie jest to ból, który utrudnia Mu zycie. To bardzo pogodny psiak, któremu brakuje DOMKU :) Quote
obraczus87 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 [COLOR=red][B]OD teraz do ndz wieczór/ pon rano NIE MAM DOSTEPU DO NETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]JAKBY DZIAŁO SIE COŚ WAZNEGO, PROSZE DZWONIĆ. [/COLOR][/B] Quote
salibinka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dałam na razie z dotychczasowymi zdjęciami ;) Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Obarczus nie ma to ja Stasia jeszcze podniose na dobranoc :):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 dzisiaj tylko jedno wrzuce, reszta jutro:) Staszek do ludzi jest super psiak, cieszyal sie na mnie jakby mnie znal kupe czasu:) [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2363.jpg[/IMG] Quote
Awit Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Staszek może tylko za innymi psami nie przepada Quote
obraczus87 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Jestem :) SALIBINKO--> bardzo dziękuję za wykupienie Staszkowi ogłoszeń :) Wedlug tego co mówi pan Dr, Staszek do ludzi nie wykazuje agresji, jedynie nie lubi innych psów, dlatego też na wybiegu jest sam, a na spacery na smyczy chodzi również indywidualnie :) Lu_Gosiak prosze prześlij mi foteczki Staszka również na maila: [email][email protected][/email] Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Staszek:) [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2338.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2339.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2340.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2341.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2342.jpg[/IMG] Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2344.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2345.jpg[/IMG] Quote
obraczus87 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Dziękuję Kochanej Lu_Gosiak za odwiedziny i foteczki :) :loveu: Własnie też jestem ceikawa na kogo Stasio tam szczekał, ale pewnie na psiaki ;) Staszek, z racji tego, że nie jest zbyt przyjaźnie nastawiony do innych psów, aby móc spędzać większość dnia na dworze, musi być na takim łancuszku z linką. Dzieki temu Staszek nie zaczyna z innymi psiakami i ma szansę biegać sobie. Przypomnę, że Staszek też szaleć nie powinien, bo jak przesadzi z szaleństwami - zaczyna odzywać się łapka. Acha z informacji piątkowych dodam jeszcze, że Arthroflex został odstawiony i jak na razie nie było potrzeby stosowania go. Dieta HILL's J/d w zupełności eliminuje bóle łapy. Quote
TERESA BORCZ Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Super, ze coś się dzieje lepiej. Nikusa i mnie zmartwił ten łańcuszek ale po przeanalizowaniu sytuacji na zimno doszłam do wniosku, idąc po linii myślenia weta, że narazie tak musi być aby zapewnic mu maksimum pobytu na słoneczku i przyzwyczajenia do otoczenia. Zawsze na mnie działa łańcuszek jak płachta na byka. Dobrze że znam dr. Stefana i wiem że krzywdy psu nie zrobi, ani nie działa nieprzemyślanie. Bardzo tęsknie do momentu zakończenia okresu przystosowań i zobaczenia staszka cudnego w zgodzie z innymi psikami. W aucie nie był agresywny, sunie obcą na zewnątrz powitał szczekaniem ale nie agresywnym. Co to za wybiórczość, staszku nie strasz nas. Dzis dzwonie na rozpytywanka, zapytam jakie robi postępy. Quote
obraczus87 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Mnie tez łancuszek zmartwił, ale wiem, że pan Dr robi co w Jego mocy aby Staszkowi było dużo lepiej. Poza tym, wolę aby Staszek większość czasu spędzał sobie na powietrzu niż zamkniety :) Pani Teresko bardzo prosze podpytać, będe wdzięczna :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Marta!!! dawaj maila ale mam piekne fotki Staszka...:multi::multi: Arnie porobił piękne fotki wszystkim! Quote
TERESA BORCZ Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Już dzwoniłam, ale mieli urwanie głowy i muszę próbować po wszystkich obowiązkach. a ja rano się nie mogłam doczekać. CZEKAMY NA FOTKI.!!! bardzo. Quote
Lu_Gosiak Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 obraczus odbierzz poczte wyslane:) ja teraz nie mam czasu wstawiac:) musze w koncu popracowac!! a zas od rana na dogo Quote
Recommended Posts