Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']ale 300zl to rzadkośc.. przynajmniej wedlug mnie...z reguły takie psiaki to koszt pobytu 360zł mies..[/QUOTE]
Myslmy, ze 300 to moze sie spelni, w koncu niedlugo Boze Narodzenie :):)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']Miesięcznie!
Czy macie już jakiś hotel upatrzony czy mam zapytać mariamc o miejsce u niej?[/QUOTE]

mariamc, gdzie mieszka?myasle ze warto zapytac czy ma miejsce i za ile ew przyjmie pieska

Posted

psiak na dworcu pewnie czeka na kogos kto go tam porzucił czy ktoś z dogo mieszka w pobliżu albo na Swięta tamtędy jadąc się gdzieś przemieszcza i może go zabrac do najbliższego hotelikumoże zapłaćmy za miesiąc i szukajmy mu ds ?
gdyby coś deklaruję 20 mies.

Posted

Obraczuś, na inny wątek mnie zapraszalaś, ale ja się tu zjawiłam.
Koneicznie go zabierzcie -- dorzucę się jednorazowo, a może od stycznia coś na stałe mi się uda.
Zadzwonię do znajomych znajomego ;-), którzy mieszzkają w Kadzidle -- może coś pomogą, choć ich zupełnie nie znam..
Miejsce -- ostatnio dużo psów jedzie do super hotelu koło Mielca - hotel terier. Chyba najlepsze układy ma tam Teresa Borcz. Może warto poprosić ją o pomoc?

Posted

Warunki super, to jest hotel przy najnowocześniejszym schronisku w Polsce, pieski mieszkają w pomieszczeniu z wybiegiem. Jak chce to jest w środku jak chce to na zewnątrz, w swoim prywatnym ogródku. Danka jest niesamowita, do tego wolontariuszki, które wyprowadzają na spacerki, kąpią, czeszą, itp. Jest do dyspozycji weterynarz, z baaardzo nowoczesnym gabinetem.

Posted

[quote name='sonikowa']Obraczuś, na inny wątek mnie zapraszalaś, ale ja się tu zjawiłam.
Koneicznie go zabierzcie -- dorzucę się jednorazowo, a może od stycznia coś na stałe mi się uda.
Zadzwonię do znajomych znajomego ;-), którzy mieszzkają w Kadzidle -- może coś pomogą, choć ich zupełnie nie znam..
Miejsce -- ostatnio dużo psów jedzie do super hotelu koło Mielca - hotel terier. Chyba najlepsze układy ma tam Teresa Borcz. Może warto poprosić ją o pomoc?[/QUOTE]

przygladalam sie temu hotelikowi w mielcu,kiedy szukalam dt dla herkluesa. wyglada na to ze warunki sa tam super:)

ale to kawal drogi.

Posted

[quote name='__Lara'][B]Jest już 200zł stałych deklaracji i 50zł jednorazowo!!!! :D :D :D działacie jak burza!!!!
Dobrze, ze mamy taka dobra matematyczke :):)

Rozeslalam watek troche po roznych krewnych i znajomych krolika ``:):)`i prosze zrobcie to samo. Pw dziala :):)

Posted

[quote name='obraczus87']Szarotko czy Twoja deklaracja jest jednorazowa czy miesieczna?? :)[/QUOTE]

Jednorazowo, ale bede sie starac dac miesiecznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, musze podliczyc ile mam deklaracji, bo sie juz polapac nie moge :-o:-o:-o:-o