Szarotka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='obraczus87']ale 300zl to rzadkośc.. przynajmniej wedlug mnie...z reguły takie psiaki to koszt pobytu 360zł mies..[/QUOTE] Myslmy, ze 300 to moze sie spelni, w koncu niedlugo Boze Narodzenie :):) Quote
Nikus Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Co na to Pani Alina? bo to teraz kluczowe pytanie....poza deklaracjami oczywiście Quote
danal1983 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ania z poznania']Miesięcznie! Czy macie już jakiś hotel upatrzony czy mam zapytać mariamc o miejsce u niej?[/QUOTE] mariamc, gdzie mieszka?myasle ze warto zapytac czy ma miejsce i za ile ew przyjmie pieska Quote
ania z poznania Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='danal1983']mariamc, gdzie mieszka?myasle ze warto zapytac czy ma miejsce i za ile ew przyjmie pieska[/QUOTE] Hotel jest w Szczecinku, pobyt miesięczny 200zł. Ok, to wysyłam Danusi wątek z zapytaniem. Quote
czerda Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 psiak na dworcu pewnie czeka na kogos kto go tam porzucił czy ktoś z dogo mieszka w pobliżu albo na Swięta tamtędy jadąc się gdzieś przemieszcza i może go zabrac do najbliższego hotelikumoże zapłaćmy za miesiąc i szukajmy mu ds ? gdyby coś deklaruję 20 mies. Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Pytajcie Kochane jesli macie sprawdzone domki tymczasowe.... transport sie jakos znajdzie. Aniu napisz cos więcej o tym Dt?? Quote
sonikowa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Obraczuś, na inny wątek mnie zapraszalaś, ale ja się tu zjawiłam. Koneicznie go zabierzcie -- dorzucę się jednorazowo, a może od stycznia coś na stałe mi się uda. Zadzwonię do znajomych znajomego ;-), którzy mieszzkają w Kadzidle -- może coś pomogą, choć ich zupełnie nie znam.. Miejsce -- ostatnio dużo psów jedzie do super hotelu koło Mielca - hotel terier. Chyba najlepsze układy ma tam Teresa Borcz. Może warto poprosić ją o pomoc? Quote
sonikowa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Teraz przeczytałam o Mariamc -- tam to może ze spokojem jechać -- oby tylko były miejsca!! Quote
malibo57 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Popieram - oby miejsce było. Obraczus, licz kase, to mobilizuje;-) Quote
ania z poznania Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Warunki super, to jest hotel przy najnowocześniejszym schronisku w Polsce, pieski mieszkają w pomieszczeniu z wybiegiem. Jak chce to jest w środku jak chce to na zewnątrz, w swoim prywatnym ogródku. Danka jest niesamowita, do tego wolontariuszki, które wyprowadzają na spacerki, kąpią, czeszą, itp. Jest do dyspozycji weterynarz, z baaardzo nowoczesnym gabinetem. Quote
danal1983 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='sonikowa']Obraczuś, na inny wątek mnie zapraszalaś, ale ja się tu zjawiłam. Koneicznie go zabierzcie -- dorzucę się jednorazowo, a może od stycznia coś na stałe mi się uda. Zadzwonię do znajomych znajomego ;-), którzy mieszzkają w Kadzidle -- może coś pomogą, choć ich zupełnie nie znam.. Miejsce -- ostatnio dużo psów jedzie do super hotelu koło Mielca - hotel terier. Chyba najlepsze układy ma tam Teresa Borcz. Może warto poprosić ją o pomoc?[/QUOTE] przygladalam sie temu hotelikowi w mielcu,kiedy szukalam dt dla herkluesa. wyglada na to ze warunki sa tam super:) ale to kawal drogi. Quote
danal1983 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 zreszta do szczecinka to tez kawal drogi -400 km:( Quote
malibo57 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Rozmawiałam z panią Joasia wczoraj, chyba jest full:( W sobote jeszcze tam Odyn od nas dojeżdża. Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Lepiej byloby cos blizej, chyba, ze uda sie transport zalatwic. Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [B]Jest już 200zł stałych deklaracji i 50zł jednorazowo!!!! :D :D :D działacie jak burza!!!! [/B] Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Transport nie jest latwo załatwić w takich warunkach.. ale najwazniejsze jest znaleźć miejsce dla Niego... Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Szarotko czy Twoja deklaracja jest jednorazowa czy miesieczna?? :) Quote
danal1983 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 cos znajdziemy, nie pozwolimy psu zamarznac Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='__Lara'][B]Jest już 200zł stałych deklaracji i 50zł jednorazowo!!!! :D :D :D działacie jak burza!!!! Dobrze, ze mamy taka dobra matematyczke :):) Rozeslalam watek troche po roznych krewnych i znajomych krolika ``:):)`i prosze zrobcie to samo. Pw dziala :):) Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='obraczus87']Szarotko czy Twoja deklaracja jest jednorazowa czy miesieczna?? :)[/QUOTE] Jednorazowo, ale bede sie starac dac miesiecznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, musze podliczyc ile mam deklaracji, bo sie juz polapac nie moge :-o:-o:-o:-o Quote
Recommended Posts