Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak tak, Panstwo widza ze pieska nie zabiora jeszcze teraz..

napisze do nich z zapytaniem bo jesli nie oni to inni sa chetni

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli nikt ni epytal i nikt nie dzwonil w jego sprawie? cyba domek sie rozmyslil... ma 2 w zapasie ale moze juz jakiegos innego wzieli... no zobaczymy

Posted

Ktoś dzwonił jak byłam w boksach, nic nie słyszałam. Prosiłam o tel za 10 min i nie zadzwonili. Ja w czasie pracy nie bardzo mam jak pogadać i często nie słyszę telefonu. Tam taki jazgot.

Posted

to jest tak.Przyłażą i chcą psa jak jest suczka w schronisku juz tylko, jak jest pies to chcą suczke, albo sie pytają o psy które dawno maja dom.
Troche mnie to wnerwia jakos....:stop:

• 2 weeks later...
Posted

Chcieli go, ale nie dałam. Takie menelstwo, że podejrzewałam cel handlowy. Pytali tylko o niego, onki i inne rasopodobne. Wywaliłam za bramę, bo jeszcze na dodatek byli pod wpływem alkoholu.

Posted

dzis collaczek poszedł do domu.Ludzie byli spoza Jastrzebia widzieli pieska w internecie i gadali tez z wetem naszym, zabrali collaczka i jeszcze jedną ONkowata sunie po sterylce bardzo spokojną . Jak te psinki sie razem polubiły!:) Ludzie maja dom, duzą budke, mieli kiedys bernardyna i małego pieska ale juz starsze były i
[*]...Wg mnie domek bedzie super, na wizyte sie tez zgodzili a nawet zapraszali wiec...:multi:

oby nic sie juz złego nie wydarzyło!...