Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojej super agrabciu dziekujemy:)
ale niestety przez kilka dni z poprostu nie bedzie jak zrobic zdjęc ze wzgledów organizacyjnych, przepraszam ale musimy z tym poczekac chociaz moze do weekendu...

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może w ogłoszeniach nie pisać, że nie lubi zostawać sam bo naprawde może to odstraszać. Ale znowu jak ktoś nie będzie o tym wiedział to może byc pózniej problem. decydujcie dziewczyny bo chciałabym porobić mu troche ogłoszeń.

Posted

Nie pisz Agrabciu. Co innego zimny boks, a co innego domek.
Zreszta pózniej już w dalszych rozmowach może to wyniknąć, ale w ogłoszeniu lepiej nie pisać.

Posted

shanti masz racje, w ogloszeniu nie musi sie tego podawac, jednak osobie zainteresowanej adopcja, eaczej tak, moze znajdie sie dla niego domek gdzie bedzie wiecej osob w domu i psinek nie bedzie musial zostawac sam i raczej takiego domku bym dla niego szukala bo szkoda by bylo zeby mial trafic spowrotem do schronu.
To tylko pogarsza psychike biednych stworzen.

Posted

Właśnie Ado, o to mi chodziło. W ogłoszeniu nie, bo może odstraszyć. Ale w bezpośredniej rozmowie wyjdzie, czy pies bedzie sam zostawał na długo, więc wtedy trzeba o tym powiedzieć.

Posted

Dokwaterowałam mu wczoraj dwóch kumpli, podrostków. Do końca dniówki był spokój, mam nadzieję że tak zostało. Maluchy niewiele mniejsze od niego.:lol: