Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a moze ten facet tylko tak gadał?Ludzie gadaja róznie a robią co inego czasem...Mam nadzieje...

Ż ŻYCIA SCHRONISKA:

Rocky mieszka w budzie w której rządzi "terier"z nimi mieszka "Pirat" który jest dobrym kumplem Rockyego.Tak myslałam ze tak bedzie no i jest. ale "teriera" sie nie spodziewałam ze zawładnie ta budą... To było jeszcze najlepsze z mozliwych moich roziązań.Tyle ze terier pilnuje ich jak oka w głowie i jak chciałam Rockyego wyciagnąc do ludzi "terier" stwierdził ze nie i nie miał zamiaru mnie tam dopuscic. taka tam banda...Krzywdy nie zrobia ale musza sie słuchac...Patrząc na schronisko narazie innego lepszego boksu znalezc nie mogłysmy. Postaramy sie cos "przemeblowac"to moze jakos psy lepiej poprzenosimy...Boze zeby te psy tylko nie zamarzły, ida mrozy:(...

Posted

Rocky dzisiaj poszedł do domu. Ludzie wydawali sie fajni. Mam nadzieję że mu się uda.:lol:
Jakby co jest jeszcze identyczna prawie jak Rokuś dziewczynka, bardzo płacze :-(

Posted

To Ja się narobiłam! żartuje. Oczywiscie sie ciesze bardzo. Może dajcie kogoś zamiast Rockiego to część ogłoszeń uda się zmienić tekst ten sam tylko zdjęcia sie zmieni i może sie jeszcze na coś przydadzą