Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leoś w nocy zasrał pokój syna po kokardę , w czterech miejscach.
na smyczy chodzi lepiej niz wszystkie moje psy razem wzięte. Jest bardzo spokojny, rozumny i uczy sie błyskawicznie. Jak zapinam mu smycz (którą widział dopiero drugi dzień), siada i grzecznie czeka. Jest cudny i bardzo pro ludzki. Będzie wspaniałym przyacielem, fajnym, zrównoważonym psem.
dzisiaj niespodzianka - pierwsza kupa na spacerze.
Jest taki kochany, ze żal go oddawać. No ale inne pieski czekają.

Posted

Leoś pojechał wczoraj do swojego domku. Bardzo mi było ciężko się z nim rozstać. Leoś to piesek wyjątkowy, niezwykle rozumy, kochany. Jestem z pania Dorotą w kontakcie, zaprosiłam ja takze na watek.

dziewczynki jada do Torunia jutro.

Posted

Dziewczynki sa słodkie, takie nieśmiałe robale. Basia jest malutka, Mejsi większa , ale i większa sierota. Bardzo przytulaśne. Powinny znaleźć domy piorunem.

Posted

przydałby się też DT, aby przekonała się trochę do ludzi, bo z tego co pamiętam, boi się ich. wiem, że to nie będzie łatwe, przy przepełnieniu, które teraz mamy...

poszukam jeszcze

Posted

Dziewczyny się zadomowiły w dt, już biegaja po domu. ładnie idzie nauka chodzenia na smyczy. Basia (wg mnie i dt bardzo rezolutna i inteligentna) ładnie załatwia sie na spacerkach. Mejsi wali w domu, ale to kwestia czasu. Robale sa słodkie, bardzo chciałabym dla nich dobrych domków bezz dzieci potworów.