wtatara Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 http://www.doadopcji.pl/dodaj_ogloszenie/dodaj.php i to tyle na dzisiaj. Agatka może w pierwszym poście wklej gdzie są dawane ogłoszenia aby się nie dublowały Quote
Kar0la Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dorzucę je do ogłoszeń, gdzie mogę. Zaraz tylko sprawdzę, gdzie Wtatara je wrzuciła, żeby się nie powtarzały. Czyli domu szuka cała 5 plus mama? Rany takie ładne kluchy i żaden domu nie znalazł? :roll: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3365339_5_szczeniakow_plus_mama_czeka_na_dom.html Zrobiłam im ogłoszenia na: ale.gratka.pl kupsprzedaj.pl gumtree.pl kupiepsa.pl animalia.pl pajeczyna.pl Może potem je jeszcze, gdzieś dorzucę. Na niektórych portalach jest kiepsko, bo można dodać np. tylko jedno, dwa lub trzy zdjęcia,a tu 5 szczeniaków + mama. No nic, jak się trochę obrobię to może zrobię tam każdemu osobne ogłoszenie. Quote
wtatara Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 KarOla one też chyba mają mało ogłoszeń.Asior prosiłam o Allegro. ja robię , ale nie potrafię tak fajnie wklejać zdjęć. tak jak już pisałam ja muszę się wszędzie rejestrować, wiem że to mi się przyda ale teraz schodzi długo. A tu czas też goni,pieski marzną w budzie.tez wiele przeszły w tym lesie. Dzięki że weszłaś Quote
Kar0la Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 No schodzi, niestety. Post wyżej napisałam, gdzie je wrzuciłam. Quote
Agata69 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Burcio pojechał do nowego domu. Będzie mieszkał w budzie i pilnował domu. Zrobimy wizyte poadopcyjną. Życzę mu szczęścia i trzymam kciuki. Leosiem interesuje sie pani z Torunia. Rozmowy trwają. Quote
Paula045 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Przepraszam za offa: Pomóżcie nie bądźcie obojętni!!! W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje. Nie bądź obojętny. Pomóż! Schronisko dla Zwierząt w Radlinie Numer konta: 34 8427 0009 0020 0383 2000 0001 KRS: 0000154454 Oddział Jarocin NIP: 617 20 44 707 Quote
wtatara Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no nareszcie coś ruszyło. bardzo się cieszę i trzymam kciuki. Jutro robię nastepne ogłoszenia Quote
Dzika_Figa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 jeszcze banerek się należy, co? Zrobię. Quote
Agata69 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Dzika_Figa napisał(a):jeszcze banerek się należy, co? Zrobię. Banerek jest w moim podpisie. Quote
wtatara Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mam prośbę- widzę że Agata ma banerek, więc sciągnę od niej. Poproszę Cię o banerek dla moich suczek- tylko muszę poszukac ładne zdjęcie Quote
Dzika_Figa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 dobra, to jak znajdziesz to mi wyslij mailem na [email protected] Quote
estote Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 a czy burcio będzie na łańcuchu mieszkał? czy w kojcu? bo szkoda malucha na łańcuch... ale Agata bez wątpienia nie da psa byle komu, prawda? Quote
wire fox Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 O jakie dobre wiadomości - coś się u maluchów ruszyło !! Quote
Agata69 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 estote napisał(a):a czy burcio będzie na łańcuchu mieszkał? czy w kojcu? bo szkoda malucha na łańcuch... ale Agata bez wątpienia nie da psa byle komu, prawda? Buda ale bez łancucha, pies będzie miał swobodę. Tak zapewniła ta pani, która przyjechała z rodziną i zrobiła dobre wrażenie. Jeden ze starszych psiaków ugryzł pana w łydkę, ale pan nie zrobił z tego afery. Dom jest pod włocławkiem, więc za pare dni skontrolujemy go. Quote
Recommended Posts