Kociabanda2 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Odnośnie zakupionych kul na przysmaki powiem, że w przypadku Stefana to się na razie sprawdza. Załapał już co się z tym robi i codziennie wychodząc z domu zostawiamy mu jego kulę. Fąfel niestety szybko rozprawił się ze swoją zabawką :( Rozgryzł ją w drobny mak. Ellig, a z tych zabawek na przysmaki co polecałaś jest jakaś super mocna dla takich psuj jak nasz Fąfel? W tych co ja kupiłam w starciu z naszym Fąflem poległo zamknięcie (najsłabszy element zabawki) :( Mogłabyś coś doradzić? Quote
Ewa Marta Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 KOciabanda, najlepszy jest oryginalny KONG. Wejdź choćby na allegro i zobacz. Można napchać tam pasztetu i pies dorywa się do tego natychmiast. MOje dwa psiury uwielbiają, jak im zostawiam ich kongi wypełnione smakołykiem. Barsa ma mniejszy, Semi większy i nie odpuszczają do końca, aż się smakołyk skończy:-) No i jest to wytrzymałe, choc na początku guma okropnie śmierdzi..... Psom to o dziwo nie przeszkadza:-) Quote
Kociabanda2 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 No Ellig też właśnie KONGi polecała tylko wkleiła kilka różnych tych zabawek i nie wiem, która z nich najlepsza będzie. A te KONGi to mocne są? Mój pies niby niewielki, ale mało co jest w stanie oprzeć się jego zębom :/ Quote
Ewa Marta Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Te podłużne sa bardzo mocne. Możesz wejść do jakiegoś sklepu zoologicznego i zapuytac o oryginalne, pomacac sobie i dopiero wtedy kupić na allegro:-) Quote
Kociabanda2 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Ewa Marta']Te podłużne sa bardzo mocne. Możesz wejść do jakiegoś sklepu zoologicznego i zapuytac o oryginalne, pomacac sobie i dopiero wtedy kupić na allegro:-)[/QUOTE] Podłużne... chyba wiem, o które chodzi :) Dzięki! Quote
njangu Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='ankekoval']wow! jestem pod wrażeniem ogromnym, Stefan chodzi przy nodze!!!!!!!!!! WOW!!! Super zdjęcia! Pozdrawiam.[/QUOTE] :-) Potwierdzam Stefan wcale szybko nauczył się chodzić przy nodze. Quote
go-ja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Piękne nowe zdjęcia :). Fajna z Was ekipa :) Stefan boski! Fąfel też! :) Quote
Ellig Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Kociabanda2']No Ellig też właśnie KONGi polecała tylko wkleiła kilka różnych tych zabawek i nie wiem, która z nich najlepsza będzie. A te KONGi to mocne są? Mój pies niby niewielki, ale mało co jest w stanie oprzeć się jego zębom :/[/QUOTE] ....prosze przeslij mi maila ze zdjeciami Stefana z kotem, na spacerze plus tekst ogloszeniowy, mam 2 osoby zainteresowane adopcja na razie nic nie obiecuje ale trzeba spróbować :) Quote
Ellig Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [URL]http://allegro.pl/item979839532_karusek_kong_extreme_ultra_czarny_rozmiar_l.html[/URL] Quote
Kociabanda2 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Ellig']....prosze przeslij mi maila ze zdjeciami Stefana z kotem, na spacerze plus tekst ogloszeniowy, mam 2 osoby zainteresowane adopcja na razie nic nie obiecuje ale trzeba spróbować :)[/QUOTE] !!! Kurcze dopiero dziś zajrzałam :( Dzięki Ellig!! Już się za to zabieram! Quote
Kociabanda2 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 wysłałam wszystko w czterech mailach. Mam nadzieję, że doszło? Dziękuję bardzo w imieniu Stefanka :) Quote
Ellig Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Kociabanda2']wysłałam wszystko w czterech mailach. Mam nadzieję, że doszło? Dziękuję bardzo w imieniu Stefanka :)[/QUOTE] Wszystko doszlo juz zaczelam rozsylac:) Quote
Kociabanda2 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 To świetnie. Nie byłam pewna czy nie ładuję za dużo tych zdjęć do jednego maila :) Dzięki Ellig!! Gdyby któraś z tych osób, o których piszesz chciała zobaczyć Stefanka to niech zadzwonią i przyjeżdżają do nas! Na miejscu możemy im powiedzieć o nim więcej no i zobaczyli by go osobiście :) Quote
Ellig Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Kociabanda2']To świetnie. Nie byłam pewna czy nie ładuję za dużo tych zdjęć do jednego maila :) Dzięki Ellig!! Gdyby któraś z tych osób, o których piszesz chciała zobaczyć Stefanka to niech zadzwonią i przyjeżdżają do nas! Na miejscu możemy im powiedzieć o nim więcej no i zobaczyli by go osobiście :)[/QUOTE] Oczywiscie, na razie trzeba dac im czas niech obejrza zdjecia:) Quote
Kociabanda2 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 ok :) Czekamy ze Stefankiem cierpliwie :) Quote
Ma6da Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 trzymam kciuki za Stefanka może chociaż tutaj pojawią się dobre wiadomości zaraz tobie przelew ściskam Cię sierściuchu !!! Quote
feliksik Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 przepraszam za zwłokę z Onetem, ale wyniknęła tragiczna sytuacja z MOlly [URL]http://www.dogomania.pl/threads/142609-Cudowna-MOLLY-specjalnej-troski-straciA-a-DT-Szukamy-DOMU-i-PIENIAE-A-KA-W-na-hotelik[/URL] i musiałam potraktować ją priorytetowo. Dziś wysłałam już Stefanka na Onet, więc może jutro będzie już Quote
Kociabanda2 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Wspaniale! Dziękujemy Feliksik!!! Wątek Molly dziś widziałam. To naprawdę pilna sprawa. Dobrze, że potraktowałaś ją priorytetowo. Stefanek będzie na Onecie! :multi::multi: Może tam go wypatrzy jakiś wspaniały domek :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Dla Cioteczek i Wujaszków Stefanka dziś świetne wiadomości, bo dzięki Feliksik na Onecie ukaże się artykuł i ogłoszenie, a Ciocia Ellig pokaże Stefanka potencjalnym domkom :multi: Ode mnie jeszcze jeden miły akcent: radosny Stefan :) [video=youtube;J77q3OdY3qI]http://www.youtube.com/watch?v=J77q3OdY3qI[/video] Quote
feliksik Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 już jest na Onecie - jutro pewnie będzie na pierwszej stronie [URL]http://pies.onet.pl/44269,26,0,unikat_stefan__ktorego_nikt_go_nie_chce,artykul.html[/URL] a tak ode mnie - to on jest piekny!!!! Quote
Kociabanda2 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 wspaniale!! :multi::multi::multi: Dzięki Feliksik!!! :loveu: Quote
feliksik Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 nie ma za co, niech szybko domek znajdzie, bo to wspaniały pies Quote
Recommended Posts