Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odnośnie zakupionych kul na przysmaki powiem, że w przypadku Stefana to się na razie sprawdza. Załapał już co się z tym robi i codziennie wychodząc z domu zostawiamy mu jego kulę. Fąfel niestety szybko rozprawił się ze swoją zabawką :( Rozgryzł ją w drobny mak.
Ellig, a z tych zabawek na przysmaki co polecałaś jest jakaś super mocna dla takich psuj jak nasz Fąfel? W tych co ja kupiłam w starciu z naszym Fąflem poległo zamknięcie (najsłabszy element zabawki) :( Mogłabyś coś doradzić?

Posted

KOciabanda, najlepszy jest oryginalny KONG. Wejdź choćby na allegro i zobacz. Można napchać tam pasztetu i pies dorywa się do tego natychmiast. MOje dwa psiury uwielbiają, jak im zostawiam ich kongi wypełnione smakołykiem. Barsa ma mniejszy, Semi większy i nie odpuszczają do końca, aż się smakołyk skończy:-) No i jest to wytrzymałe, choc na początku guma okropnie śmierdzi..... Psom to o dziwo nie przeszkadza:-)

Posted

No Ellig też właśnie KONGi polecała tylko wkleiła kilka różnych tych zabawek i nie wiem, która z nich najlepsza będzie. A te KONGi to mocne są? Mój pies niby niewielki, ale mało co jest w stanie oprzeć się jego zębom :/

Posted

[quote name='Ewa Marta']Te podłużne sa bardzo mocne. Możesz wejść do jakiegoś sklepu zoologicznego i zapuytac o oryginalne, pomacac sobie i dopiero wtedy kupić na allegro:-)[/QUOTE]
Podłużne... chyba wiem, o które chodzi :) Dzięki!

Posted

[quote name='ankekoval']wow! jestem pod wrażeniem ogromnym, Stefan chodzi przy nodze!!!!!!!!!! WOW!!! Super zdjęcia! Pozdrawiam.[/QUOTE]
:-) Potwierdzam Stefan wcale szybko nauczył się chodzić przy nodze.

Posted

[quote name='Kociabanda2']No Ellig też właśnie KONGi polecała tylko wkleiła kilka różnych tych zabawek i nie wiem, która z nich najlepsza będzie. A te KONGi to mocne są? Mój pies niby niewielki, ale mało co jest w stanie oprzeć się jego zębom :/[/QUOTE]
....prosze przeslij mi maila ze zdjeciami Stefana z kotem, na spacerze plus tekst ogloszeniowy, mam 2 osoby zainteresowane adopcja na razie nic nie obiecuje ale trzeba spróbować :)

Posted

[quote name='Ellig']....prosze przeslij mi maila ze zdjeciami Stefana z kotem, na spacerze plus tekst ogloszeniowy, mam 2 osoby zainteresowane adopcja na razie nic nie obiecuje ale trzeba spróbować :)[/QUOTE]
!!! Kurcze dopiero dziś zajrzałam :( Dzięki Ellig!! Już się za to zabieram!

Posted

[quote name='Kociabanda2']wysłałam wszystko w czterech mailach. Mam nadzieję, że doszło?
Dziękuję bardzo w imieniu Stefanka :)[/QUOTE]
Wszystko doszlo juz zaczelam rozsylac:)

Posted

To świetnie. Nie byłam pewna czy nie ładuję za dużo tych zdjęć do jednego maila :) Dzięki Ellig!! Gdyby któraś z tych osób, o których piszesz chciała zobaczyć Stefanka to niech zadzwonią i przyjeżdżają do nas! Na miejscu możemy im powiedzieć o nim więcej no i zobaczyli by go osobiście :)

Posted

[quote name='Kociabanda2']To świetnie. Nie byłam pewna czy nie ładuję za dużo tych zdjęć do jednego maila :) Dzięki Ellig!! Gdyby któraś z tych osób, o których piszesz chciała zobaczyć Stefanka to niech zadzwonią i przyjeżdżają do nas! Na miejscu możemy im powiedzieć o nim więcej no i zobaczyli by go osobiście :)[/QUOTE]
Oczywiscie, na razie trzeba dac im czas niech obejrza zdjecia:)

Posted

przepraszam za zwłokę z Onetem, ale wyniknęła tragiczna sytuacja z MOlly [URL]http://www.dogomania.pl/threads/142609-Cudowna-MOLLY-specjalnej-troski-straciA-a-DT-Szukamy-DOMU-i-PIENIAE-A-KA-W-na-hotelik[/URL]
i musiałam potraktować ją priorytetowo.
Dziś wysłałam już Stefanka na Onet, więc może jutro będzie już

Posted

Wspaniale! Dziękujemy Feliksik!!!
Wątek Molly dziś widziałam. To naprawdę pilna sprawa. Dobrze, że potraktowałaś ją priorytetowo.

Stefanek będzie na Onecie! :multi::multi: Może tam go wypatrzy jakiś wspaniały domek :loveu:

Posted

Dla Cioteczek i Wujaszków Stefanka dziś świetne wiadomości, bo dzięki Feliksik na Onecie ukaże się artykuł i ogłoszenie, a Ciocia Ellig pokaże Stefanka potencjalnym domkom :multi:
Ode mnie jeszcze jeden miły akcent: radosny Stefan :)
[video=youtube;J77q3OdY3qI]http://www.youtube.com/watch?v=J77q3OdY3qI[/video]

Posted

już jest na Onecie - jutro pewnie będzie na pierwszej stronie [URL]http://pies.onet.pl/44269,26,0,unikat_stefan__ktorego_nikt_go_nie_chce,artykul.html[/URL]

a tak ode mnie - to on jest piekny!!!!