supergoga Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kudłatka wypatrzyła Kasia. Jej zdaniem to młodziak zupełny, czyste sliczne ząbki, szczenięce zachowanie. Może rok? Taki kudłatek w typie Bisa i Trolla, jeśli ktoś je pamięta. Garnie sie do ludzi ogromnie, pilnie szuka domku - nawet tymczasowego. Domku, w którym będzie bezpieczny. Z innymi psami - spokój, siedzi teraz z Bostonem. Mamy tylko zdjęcia z kojca, Kasia nie miała jak zrobić, potrzebna jej asekuracja a akurat nie miał kto jechać. Postaramy się to zmienić ale i teraz widać jaki śliczny pies z niego. Kasiu, napisz cos o nim, wielkość jaka i zachowanie itp. Może coś znajdzie biedulek. Quote
eski Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 O jaki śliczny kudłatek. Koniecznie trzeba mu znalezc domek Quote
eduso Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dzisiejsze zdjecia nie oddaja niestety calego uroku i urody Kajtka - to bardzo radosny, pocieszny, garnacy sie do czlowieka psiak: Quote
snuszak Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 taka owieczka cudowna :) super przytulak, wysokościowo średniak, a najgorsze że jeszcze dziecko i już w schronie, domek bardzo pilnie potrzebny! Quote
supergoga Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Rewelacja. Długo nie posiedzi. Quote
supergoga Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 http://www.allegro.pl/item859067432_kajtus_kudlatek_jeszcze_dzieciak_prosi_o_dom.html Kajtus na allegro. Jest też na stronie naszej Fundacji. Zaraz wstawię go na: alegratka kupsprzedaj eurocity cafeanimal. Quote
Lilmo Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Śmieszny cudaczek z niego :) Zapisuję wątek i wpisuję go na listę do zrobienia ogłoszeń. Quote
eduso Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Kajtek to taki super psiak ! Caly czas chcialby sie bawic z innymi psami, z ludzmi. Caly czas usmiechniety. Jak na moje i Kasi oko to on jest mlodziutki, dzieciak-szczeniak jeszcze. Quote
snuszak Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 tak on nawet roku miec nie bedzie... szceniak Quote
ana666 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Moge mu zrobić kilka ogłoszeń żeby kochaną Lilmo odciążyć :) Quote
ana666 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 kajtus ma ode mnie ogłoszenia na adopcjapsa.pl kupiepsa.pl nasipupile.pl adopcjepsow.org adopcje.org przygarnijzwierzaka.pl i na stronie e-zwierzak głupia podałam maila fundacji i na ten mail przyjdzie link do aktywacji ogloszenia:oops: Quote
snuszak Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 dzieki ;) moze przyniosą szczęście kajtkowi Quote
leni356 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 snuszkak napisał(a):Kajtek dziś pojechał do domu :) Wow, a coś wiecej o domku wiadomo? Quote
Lilmo Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Aaaa jaka wiadomość! :) Snuszkak poprosimy o więcej informacji! :) Quote
snuszak Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 O samym domku wie więcej Supergoga bo ja musiałam przeprowadzić dość szybką adopcję, jednak rodzina sympatyczna przyjechała w komplecie po swojego psiaka, córki podrośnięte bardzo zadowolone z Kajtka że taki miły i wszystkich obskakał, ma domek pod Poznaniem, ma ogródek, przeprowadzimy wizytę za jakiś czas :) Quote
eski Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ho, ho... ale wiadomośc ! Cieszę się bardzo :) Quote
PaulinaT Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Coś dużo tych kudłatków w typie sznaucera trafia do tego schronu... czyżby jakaś pseudo w okolicy funkcjonowała??? Cieszę się, że Kajtek tak szybko dom znalazł! Quote
Recommended Posts