Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakbym miała dom z ogrodem to Amber już by na nikogo nie czekał- może jedynie na Wasze odwiedziny. Jak wiecie marzenia się spełniają -może kiedyś ten dom będzie tylko że do tego czasu Amberek znajdzie swój dom czego mu z całego serca życzę.:lol:

Posted

megii1 napisał(a):
Nie chce zapeszać ale Amber dziś pojechał do swojego domku. Więcej szczegółów za parę dni - żeby nie zapeszyć:)

Szkoda, że nic wcześniej nie napisałaś, bo odwołałabym ogłoszenie w DP.

Posted

hop! napisał(a):
Szkoda, że nic wcześniej nie napisałaś, bo odwołałabym ogłoszenie w DP.

Hop, to wyszło wczoraj popołudniu - to świeże wiadomości:)

Posted

megii1 napisał(a):
Nie chce zapeszać ale Amber dziś pojechał do swojego domku. Więcej szczegółów za parę dni - żeby nie zapeszyć:)

O w mordę! Byłoby pięknie....
Trzymam kciuki z całych sił!

Posted

idusiek napisał(a):
no i jak? Dobrze czy niedobrze?:)

Dobrze, nawet bardzo dobrze:) Mam nawet marne fotki także jak tylko Gos mi je zmniejszy wstawię i wszystko opiszę:)

Posted

Super normalnie jestem szczęśliwa wreszcie się doczekał normalnych kochających mądrze ludzi.:lol:
Ja też czekam na wieści co tam słychać u Amberka w nowym domku.:lol:

Posted

Wstyd się przyznać ale ja w tym tygodniu nie maiłam nawet czasu zadzwonić do nowego Pana Ambera :( Ale dziś to nadrobię. Póki co wstawiam zdjęcia , które dostałam po pierwszej nocy Ambera w nowym domku:) zwróćcie uwagę na główkę na poduszce:)

Posted

[quote name='bela51']Marzę o takim domku dla Tinki ...[/QUOTE]

Ja też czekam dla niej na taki domek:) Dziś zadzwonię do Pana Ambera i zapytam co u nich słuchać. Dodam, że Pan Ambera znalazł sobie jego wątek na dogomanii i wiele już o nim wiedział zanim do nas przyjechał:)

• 2 weeks later...
Posted

Aż ciepło mi się robi na sercu jak oglądam Amberka takiego szczęśliwego.:lol:
Ostatnie zdjęcie to prawda powala jest super. Przystojniaku wszystkiego dobrego na nowej drodze wspaniałego życia.:loveu: