Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

No Julia, to ty koffaniutka jesteś, takie poświęcenie ;) :evil_lol:

,,Chodź coś Ci powiem Imbir na uszko; ta twoja mamcia chyba ześwirowała na Twoim punkcie;) , wchodzi do nas do wody...":evil_lol:

Posted

Kochany Imbirek :loveu: :loveu: . Prosze się nie śmiać z jego stylu pływania, toć dobrze sobie radzi :evil_lol: ...jak ja bym chciała widzieć moją pannę w takiej akcji :roll: Jutro chyba kupię kółeczko ratunkowe albo porzyczę od dzieci bo serce może mi stanąc z niepewności ...

Posted

ale uczta na dobranoc!!:loveu:
Suuuperasne zdjecia !!
A jak swietnie Imbirek plywa !! A moj Fidzio odwazyl sie dzis trooszke tylko...Pewnie gdyby Medzia nie bylo to wlazlby do wody tylko przednimi lapami.

Posted

Betibeti ja tez dzis bylam przygotowana,ze w razie czego to skacze i ratuje psa.Hmm,woda z deka smrodliwa,ale co tam.Nie bylo potrzeby bo Fidel wlazl do niej tyle,zeby czuc grunt pod lapami :)

Posted

Hihi ale pływaki :eviltong:

Kto był w Warszawce na spotkaniu to wie jak moja Klusunia lubi wodę :evil_lol:
Pływak pierwsza klasa :D

I teraz pozwalam się śmiać :lol: Theta pije

Posted

Theta to arystokratka, nawet pazurka nie umoczyła:evil_lol: , a Box miał własną miseczkę i ze stawiku nie pił:lol:

a teraz stało się nieuniknione, klatka dotarła:-(

klatka jest rozmiaru nr 5, ma w niej naprawde sporo miejsca, za to mnie przestrzeń życiowa się ograniczyła. Nawet w niej grzecznie leży, ciekawa jestem co będzie jak wyjdę z domu:shake:

Posted

Bodziulka nie dołuj mnie, ale ostatnio jak przyszłam to woda lała się do wanny, całe szczęście, że nie wpadł na to, żeby jakieś ręczniki jeszcze tam wrzucić, bo sąsiadów zalałamy jak nic:shake:

Posted

starałam się zabezpieczyć jakoś mieszkanie, ale wyrwał zamknięcie od drzwi łazienki i tam buszował :shake: wąz z pralki pogryziony, a sama pralka zmieniła miejsce postoju (tak ciągnął za wąż):-(
Nie chciałam mu tego robić, ale jeszcze trochę, a sam sobie zrobi krzywde:shake: