Bodziulka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Imbir1'] styl pływacki rozpaczliwy:evil_lol: Ja tu widzę bokserowaty-styl-pływacki-tylnołapny-chodzony :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 jeszcze na dobranoc, żebyście mieli wspaniałe sny, kilka foteczek Imbirka:evil_lol: styl rozpaczliwy:lol: pływam:evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Oj widze, że nie chcecie mieć ślicznych snów:evil_lol: a ja się specjalnie poświęciłam i do wody weszłam, zebyście mieli co oglądać Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No Julia, to ty koffaniutka jesteś, takie poświęcenie ;) :evil_lol: ,,Chodź coś Ci powiem Imbir na uszko; ta twoja mamcia chyba ześwirowała na Twoim punkcie;) , wchodzi do nas do wody...":evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 no pewnie, że ześwirowała:evil_lol: Jedna tylko chce mieć słodkie sny:shake: chyba sie obrazimy:evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Imbir1'] ho hoo ale chlapie :evil_lol: Quote
teqquila Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 my tez chemy miec slodkie sny :) i dobry sen taki bez budzenia sie w nocy :) a Imbirek fajnie ze uczy sie plywac to co ze w takim rozpaczliwym stylu ale plywa :) Quote
Imbirka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 o proszę jak się towarzystwo pogoni to są:evil_lol: Jutro wstawię wam więcej "rozpaczliwego stylu Imbirka":evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ewa, on chyba ćwiczył pływanie motylkiem, tak to mniejwięcej wyglądało:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 A Fidelek Izy też dzisiaj swoje pierwsze, pływackie kroki robił:eviltong: A jak ładnie mu to szło:multi: Imbirkowi też super:multi: Trening czyni mistrza :razz: Quote
Imbirka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 już widziałam Fidelka i czekam na reszte zdjęć:lol: Quote
Betibeti Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Kochany Imbirek :loveu: :loveu: . Prosze się nie śmiać z jego stylu pływania, toć dobrze sobie radzi :evil_lol: ...jak ja bym chciała widzieć moją pannę w takiej akcji :roll: Jutro chyba kupię kółeczko ratunkowe albo porzyczę od dzieci bo serce może mi stanąc z niepewności ... Quote
Imbirka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 a to Negra od razu na głęboką wodę pójdzie, że koło bedzie potrzebne?:diabloti: Quote
Iza i Fidel Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 ale uczta na dobranoc!!:loveu: Suuuperasne zdjecia !! A jak swietnie Imbirek plywa !! A moj Fidzio odwazyl sie dzis trooszke tylko...Pewnie gdyby Medzia nie bylo to wlazlby do wody tylko przednimi lapami. Quote
Imbirka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Fidel to jak Tyson, delikatnie i z gracją:lol: Quote
Iza i Fidel Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Betibeti ja tez dzis bylam przygotowana,ze w razie czego to skacze i ratuje psa.Hmm,woda z deka smrodliwa,ale co tam.Nie bylo potrzeby bo Fidel wlazl do niej tyle,zeby czuc grunt pod lapami :) Quote
AgaiTheta Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Hihi ale pływaki :eviltong: Kto był w Warszawce na spotkaniu to wie jak moja Klusunia lubi wodę :evil_lol: Pływak pierwsza klasa :D I teraz pozwalam się śmiać :lol: Theta pije Quote
Imbirka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Theta to arystokratka, nawet pazurka nie umoczyła:evil_lol: , a Box miał własną miseczkę i ze stawiku nie pił:lol: a teraz stało się nieuniknione, klatka dotarła:-( klatka jest rozmiaru nr 5, ma w niej naprawde sporo miejsca, za to mnie przestrzeń życiowa się ograniczyła. Nawet w niej grzecznie leży, ciekawa jestem co będzie jak wyjdę z domu:shake: Quote
e.v.a Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Imbirku za co cie za kraty wsadzili:evil_lol: :lol: Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 biedactwo - dla Pańci ważniejszy jest porządek i całe umeblowanie, niż piesek :mad: Quote
Imbirka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Bodziulka nie dołuj mnie, ale ostatnio jak przyszłam to woda lała się do wanny, całe szczęście, że nie wpadł na to, żeby jakieś ręczniki jeszcze tam wrzucić, bo sąsiadów zalałamy jak nic:shake: Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 nam Box kiedyś zasikał drewnianą podłogę... koło dwrzwi... podłoga się podniosła, drzwi nie chciały otworzyć :cool3: Quote
e.v.a Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 hehe ale rozrabiaki z waszych boksikow :evil_lol: moja Tigrusia to anioleczek jak zostaje sama w domu:loveu: Quote
Imbirka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 starałam się zabezpieczyć jakoś mieszkanie, ale wyrwał zamknięcie od drzwi łazienki i tam buszował :shake: wąz z pralki pogryziony, a sama pralka zmieniła miejsce postoju (tak ciągnął za wąż):-( Nie chciałam mu tego robić, ale jeszcze trochę, a sam sobie zrobi krzywde:shake: Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 u mnie w bloku była bokserka która w swoim codziennym grafiku miała spacer z pralką z łazienki do pokoju (czyli przeciąganie przez całe mieszkanie :evil_lol:) Quote
Recommended Posts