Iza i Fidel Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Hej Juleczko! Bardzo mi przykro z powodu brata......:-( ((((((((usciski)))))))))) Ja tez zaczelam przygode z nartami:) Najczesciej jezdzimy do Rokytnicy,kolo Harrachova.Moze przyjedziesz kiedys to sie spotkamy? W ogole w CZ jest lepiej :) Imbirek jak Fidel ,identycznie ! On tez nie lubi innych psow.Dobrze,ze choc Medora lubi,bo nie mialby zadnego kolegi.A ciagnie na smyczy niemilosiernie!! Na wiosne idziemy w koncu na szkolenie.Moze beda z niego ludzie :cool3: Quote
Aga K Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ojj tak, Bibmerek nie lubic innych piesow - np mojego Spike'a ... :roll: Quote
tygra Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Julka ja tak dawno na dogo nie byłąm a u Ciebie taka tragedia. Bardzo mi przykro z powodu śmierci brata. Trzymaj się, jestesmy z Tobą Quote
basia2202 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [COLOR=Purple][B]Julajka... co tam u Ciebie? byś się odezwała kobieto chociaż... :roll: mam nadzieję, że zobaczę Cię 01.08. :) buziaki dla Was!! [/B][/COLOR] Quote
teqquila Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [B]Zatem ze Bimbrowa nie ma czasu mam dla Was wiadomości od Bimberkow:) khm.... hm.... Jest mała fasolka hm... już chyba nie taka mała :)[/B] Quote
Medorowa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 "Epidemia" jakaś;) Moje G R A T U L A C J E :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts