teqquila Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [B][COLOR="Green"]hyhy tom odwrotnie do moich :evil_lol: bo moje by atakowaly :evil_lol: ludzi oczywiscie :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/xmas/a115.gif[/IMG]Witaj Julio z Bimberkiem [/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [B][COLOR="Green"]Witanko Bimberkowa :)[/COLOR][/B] [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/b-narodzenie/69.gif[/IMG] Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]IMBIRECZKI :multi::loveu:...tak WAS maleńko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Spóźniony Mikołaj:oops: [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_63.gif[/IMG] Quote
Bodziulka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Bimbrowa teraz :hmmmm: dochodzi do siebie :diabloti: Quote
Imbirka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Bodziulka.... ja już zdążyłam wytrzeźwieć:eviltong: a To, ze Ci kubek świsnęłam to przez pomyłkę... mój sie gdzieś zadział:razz: A wogole to było bardzo sympatycznie i teraz czekamy na Ciebie w Łodzi. Dzień dobry/wieczór kochani:multi::multi::multi::multi: w ogóle to jeszcze żyję... Quote
Bodziulka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no nie powiem, ktoś musiał mocno pedał gazu wciskać :razz: szybciorkiem dojechaliście - mała rakietka :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 O tej godzinie droga pusta i "Beata" sie nie pogubiła, więc dojechaliśmy piorunem...:lol: a teraz idę sobie spać:p Quote
Bodziulka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 widać "Beata" jest pracownikiem nocnym :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:...a fotki będą ...:grins: ze spotkanka ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [B][COLOR="Green"]osz ja wczoraj to do kompika nawet nie podeszlam tylko poszlam spac hhaha :evil_lol::evil_lol:i spalam soie tak do 9 :diabloti: a moje kuolki dopiero do mie przyjada to do imrowej jak sie pomi tyz :diabloti:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]osz ja wczoraj to do kompika nawet nie podeszlam tylko poszlam spac hhaha :evil_lol::evil_lol:i spalam soie tak do 9 :diabloti: a moje kuolki dopiero do mie przyjada to do imrowej jak sie pomi tyz :diabloti:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: Tyśkowa....ja z tego nic nie wiem :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]osz ja wczoraj to do kompika nawet nie podeszlam tylko poszlam spac hhaha :evil_lol::evil_lol:i spalam soie tak do 9 :diabloti: a [COLOR=Blue]moje kuolki dopiero do mie przyjada to do imrowej jak sie pomi tyz :diabloti:[/COLOR][/COLOR][/B][/quote] Kurcze, ALutka, ja też nie rozumiem... a fotek nie będzie bo zapomniałam, ze wzięłam aparat:oops: Justyna, co Ty chciałaś napisać, bo ni w ząb końcówki nie kumam :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Ide z Bimbrem na spacerek, dopiero żeśmy sobie wstali:cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Imbirka']Kurcze, ALutka, ja też nie rozumiem... a fotek nie będzie bo zapomniałam, ze wzięłam aparat:oops: Justyna, co Ty chciałaś napisać, bo ni w ząb końcówki nie kumam :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Ide z Bimbrem na spacerek, dopiero żeśmy sobie wstali:cool3::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Justyna w jakimś dziwnym narzeczu pisze :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [B][COLOR="Green"]chodzilo mi o kubeczki :evil_lol::evil_lol: nie wiem dlaczego sie nie mozecie zorietowac o co mi chodzi :roll:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]chodzilo mi o kubeczki :evil_lol::evil_lol: nie wiem dlaczego sie nie mozecie zorietowac o co mi chodzi :roll:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jakos tak nie ;).....o kubeczki powiadasz :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [B][COLOR="Teal"][COLOR="Green"]tak o kubeczki z bokserkami :evil_lol: bym sobie mogla w nich pisc .... co ni e co a pieniazki pomoga bokserkom :) [/COLOR][/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='teqquila'][B][COLOR=Teal][COLOR=Green]tak o kubeczki z bokserkami :evil_lol: bym sobie mogla w nich pisc .... co ni e co a pieniazki pomoga bokserkom :) [/COLOR][/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: jak dopsz ...że już wiem ;) :hand: berek Bimberkowa [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts