Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Bodziulka.... ja już zdążyłam wytrzeźwieć:eviltong: a To, ze Ci kubek świsnęłam to przez pomyłkę... mój sie gdzieś zadział:razz:
A wogole to było bardzo sympatycznie i teraz czekamy na Ciebie w Łodzi.

Dzień dobry/wieczór kochani:multi::multi::multi::multi: w ogóle to jeszcze żyję...

Posted

[B][COLOR="Green"]osz ja wczoraj to do kompika nawet nie podeszlam tylko poszlam spac hhaha :evil_lol::evil_lol:i spalam soie tak do 9 :diabloti: a moje kuolki dopiero do mie przyjada to do imrowej jak sie pomi tyz :diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]osz ja wczoraj to do kompika nawet nie podeszlam tylko poszlam spac hhaha :evil_lol::evil_lol:i spalam soie tak do 9 :diabloti: a moje kuolki dopiero do mie przyjada to do imrowej jak sie pomi tyz :diabloti:[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: Tyśkowa....ja z tego nic nie wiem :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]osz ja wczoraj to do kompika nawet nie podeszlam tylko poszlam spac hhaha :evil_lol::evil_lol:i spalam soie tak do 9 :diabloti: a [COLOR=Blue]moje kuolki dopiero do mie przyjada to do imrowej jak sie pomi tyz :diabloti:[/COLOR][/COLOR][/B][/quote]
Kurcze, ALutka, ja też nie rozumiem... a fotek nie będzie bo zapomniałam, ze wzięłam aparat:oops:
Justyna, co Ty chciałaś napisać, bo ni w ząb końcówki nie kumam :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:

Dzieńdoberek:multi::multi::multi:
Ide z Bimbrem na spacerek, dopiero żeśmy sobie wstali:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Imbirka']Kurcze, ALutka, ja też nie rozumiem... a fotek nie będzie bo zapomniałam, ze wzięłam aparat:oops:
Justyna, co Ty chciałaś napisać, bo ni w ząb końcówki nie kumam :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:

Dzieńdoberek:multi::multi::multi:
Ide z Bimbrem na spacerek, dopiero żeśmy sobie wstali:cool3::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Justyna w jakimś dziwnym narzeczu pisze :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]chodzilo mi o kubeczki :evil_lol::evil_lol: nie wiem dlaczego sie nie mozecie zorietowac o co mi chodzi :roll:[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jakos tak nie ;).....o kubeczki powiadasz :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila'][B][COLOR=Teal][COLOR=Green]tak o kubeczki z bokserkami :evil_lol: bym sobie mogla w nich pisc .... co ni e co a pieniazki pomoga bokserkom :) [/COLOR][/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: jak dopsz ...że już wiem ;)

:hand: berek Bimberkowa
[/B][/COLOR][/FONT]