e.v.a Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :crazyeye:bosze... dzieli nas kilkanascie kilkanascie kilometrow a u nas tyle sniegu nie bylo jeszcze:lol::shake::shake::shake::multi: Quote
Imbirka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi: odmuliło wreszcie dogo to się mogę z Wami tutaj przywitać:p bo niektórymi z klasy już się witałyśmy:cool3::evil_lol:;) Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Imbirka napisał(a):Dzieńdoberek:multi::multi::multi: odmuliło wreszcie dogo to się mogę z Wami tutaj przywitać:p bo niektórymi z klasy już się witałyśmy:cool3::evil_lol:;) a mi sie tam nie podobuje:shake: nie;ladna oprawa graficzna i tez mulilo mi:cool1::evil_lol: witajcie Bimbryczki:multi: Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 evaxon napisał(a):a mi sie tam nie podobuje:shake: nie;ladna oprawa graficzna i tez mulilo mi:cool1::evil_lol: witajcie Bimbryczki:multi: Odremontujemy i byndzie clicznie;):evil_lol::evil_lol: Witaj:p Quote
zuzolandia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 witaj odmulona Bimberkowooo ;-) caluchy slemy z zamrozonego slunska ;-) Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :multi::multi::multi:Bry wieczór Bimberkowa ...melduje się i tutaj :grins: Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ależ piękny "dwunóg" z tego Imbirka...:razz: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witanko przy porannek kawie :multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witaj, kawusia wypita? Zapraszam na drugą! Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dziendoberekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!! slonce swieci snieg sie topi !!! ....kaj ty mroz?????? Quote
caroolcia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ja już chyba 15-ta piję, a spąc mi się dalej kce. Niestety nie zdrzemnę się pod biurkiem bo prezesostwo nas dzisiaj wizytuje :roll: Quote
Agniest Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 nareszcie się udało zobaczyć zimowe fotki Imbirka :loveu: ale moja cierpliwość została wynagrodzona.... ;) .... a śniegu rzeczywiście mieliście malutko..... Quote
Kiłi Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0092-3.jpg Pies cyrkowy:evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jezdem, jezdem, jeszcze żyje... ale chyba już nie długo:cool3::cool3::cool3::cool3: Mam w pracy kontrolę (kolejną zresztą) robie jakieś durne zestawienia, prace zabieram do domu, a wieczorem to już mam wstręt do kompa:cool3::cool3::cool3: zdaje się, ze do końca roku bede miała taki zapieprz... boszsz, ja chce na urlop!!!!!!! podkradzione od Justyny jeszcze wakacyjne fotki Imbirka:loveu: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :razz::razz::razz:ufffffffffffff to dopsz że się pokazaliśta .....bom zaczynała się martwić z Kim będe pila rano kawusię ;) Dobereczek :multi::multi::multi:....byle do kontroli ;) Quote
Imbirka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Alutka, ja tylko rano, przy kawusi mam czas żeby zerknąć co się dzieje... zagladam do waszych galeryjek ale nie zawsze mam czas żeby odpisać:roll: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Imbirka']Alutka, ja tylko rano, przy kawusi mam czas żeby zerknąć co się dzieje... zagladam do waszych galeryjek ale nie zawsze mam czas żeby odpisać:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i ja Tu rano z Toba te kaffke popijam ;) Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Imbirka'] "hmmm.... co my tu mamyyy ? hihihi:loveu::loveu: uuuwielbniam takie uskaa :lol::lol::lol: ja mam chyba jakies zboczenie ;> witamy serdecznie :buzi: Quote
Imbirka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i ja Tu rano z Toba te kaffke popijam ;) no wiem, wiem:loveu::loveu::loveu:, o tak wczesnej godzince to tylko my na dogo:cool3: kawka w nie byle jakim towarzystwie smakuje odrazu lepiej:lol: [quote name='Aga K']"hmmm.... co my tu mamyyy ? hihihi:loveu::loveu: uuuwielbniam takie uskaa :lol::lol::lol: ja mam chyba jakies zboczenie ;> witamy serdecznie :buzi: Witaj Aga:multi::multi::multi:, wreszcie się pokazałaś na dogo:razz: Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 noom, pokazalam siem, a czoooo ? temsnilas ? ;> :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
basia2202 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 o maaatko.. jak mnie tu dawno nie było:crazyeye: witajcie Bimberki!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: no u Was to śniegu faktycznie w cholere było!!:crazyeye: to u nas jakoś tak minimalnie... niby to samo miasto... a jednak drugi koniec prawie i proszę bardzo... jakie zmiany pogodowe:) foteczki śniegowe cudne :loveu: zaczynamy tęsknić za wspólnymi spacerkami :oops: Quote
zuzolandia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 http://img134.imageshack.us/img134/9360/cimg0405py8.jpg cosik duzo do powiedzenia mial ;-) heheheheheh witanko i pozdawianko pracujaca ciezko Bimberkowo ;-) Quote
teqquila Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witaj Bimberkowa czemu wszystkich fotek nie dalas :diabloti: Quote
Recommended Posts