Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Bimbrowa to co w 2008 tyz do Wiselki zasowamy??moze juz pojedziemy samochodem :eviltong::evil_lol:!! a zdjecia przypomnialy mi jak fajnie tam jest chyba chce spowrotem nad morze :evil_lol::evil_lol: najlepiej sie tam przeniesmy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Mam w bloku powódź, komuś rura pękła, woda się leje po schodach, a w windach można się utopić:placz::placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy:
boszsz, co za koszmarny dzień, tylko patrzę na sufit czy nie zacznie przemiękać:roll:

Posted

[quote name='Imbir1']Mam w bloku powódź, komuś rura pękła, woda się leje po schodach, a w windach można się utopić:placz::placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy:
boszsz, co za koszmarny dzień, tylko patrzę na sufit czy nie zacznie przemiękać:roll:[/QUOTE]

Oj to współczuję
zgłosiliście delikwenta?

Posted

[B][COLOR=Purple]o maatkoooo... no to łaaadnieee...:roll:
mam nadzieję, że na schodach i windzie się skończy... że nie będzie Ci kapać na wyrko, stół, do garnka z zupą...:roll:

a w razie czego... u nas też się znajdzie wyrko;)

cieszyć to się może tylko Bimber;) ma na schodach zjeżdżalnię wodną :)
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='teqquila']bimbrowa jak Ci sie dom zawali tom przyjme Cie po dach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol:
[quote name='tygra']Oj to współczuję
zgłosiliście delikwenta?[/quote]
po tamtej stronie klatki ludzie mają zakręconą wodę i wyłączony prąd:roll:, nam całkiem niedawno, po sprawdzeniu włączyli:cool3:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]o maatkoooo... no to łaaadnieee...:roll:
mam nadzieję, że na schodach i windzie się skończy... że nie będzie Ci kapać na wyrko, stół, do garnka z zupą...:roll:

a w razie czego... u nas też się znajdzie wyrko;)

cieszyć to się może tylko Bimber;) ma na schodach zjeżdżalnię wodną :)
[/COLOR][/B][/quote]
na szczęście po mojej stronie klatki nie jest tak źle, mam plame na suficie w łazience i chyba na tym się skończy...
a na klatce po schodach się tak lało, ze się zastanawiałam, czy parasolki nie rozłożyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:
już jest wszystko w miare opanowane, ale sąsiadom współczuję:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']na szczęście po mojej stronie klatki nie jest tak źle, mam plame na suficie w łazience i chyba na tym się skończy...
a na klatce po schodach się tak lało, ze się zastanawiałam, czy parasolki nie rozłożyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:
już jest wszystko w miare opanowane, ale sąsiadom współczuję:cool3:[/quote]
[B][COLOR=Purple]rozłożyć parasolkę... jak się leje po schodach? :roll: :evil_lol:
a to parasolka służy do trzymania nad głową, jak się z góry leje:cool3:
trza sobie było ponton albo kajak przygarnąć:evil_lol: :diabloti:

P.S. najważniejsze, że już opanowana ta sytuacja...
mnie kiedyś sąsiad zalał.. 2 razy... ale to daaaawno było;)

P.S.2. i jak Bimbrowa? widzimy się na spacerek w weekend?:) jak Tobie się nie chce jeździć, to my możemy bryknąć do Cię :loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]rozłożyć parasolkę... jak się leje po schodach? :roll: :evil_lol:
a to parasolka służy do trzymania nad głową, jak się z góry leje:cool3:
trza sobie było ponton albo kajak przygarnąć:evil_lol: :diabloti:

P.S. najważniejsze, że już opanowana ta sytuacja...
mnie kiedyś sąsiad zalał.. 2 razy... ale to daaaawno było;)

P.S.2. i jak Bimbrowa? widzimy się na spacerek w weekend?:) jak Tobie się nie chce jeździć, to my możemy bryknąć do Cię :loveu:
[/COLOR][/B][/quote]
lało się z góry, przez całe pięć pięter tam gdzie są poręcze i ta woda się nieźle rozpryskiwała o poręcze, fajny wodospad był, :roll:

mnie kiedyś też sąsiadka tak zalała, że jak wróciłam do domu to wszystko pływało:cool3:

nie ma sprawy, możemy się umówić, tylko sobota czy niedziela?

Posted

[quote name='Imbir1']lało się z góry, przez całe pięć pięter tam gdzie są poręcze i ta woda się nieźle rozpryskiwała o poręcze, fajny wodospad był, :roll:

mnie kiedyś też sąsiadka tak zalała, że jak wróciłam do domu to wszystko pływało:cool3:

nie ma sprawy, możemy się umówić, tylko sobota czy niedziela?[/quote]
[B][COLOR=Purple]aaa.. no to inna para kaloszy, jak się z góry lało:)

a spotkanko... moooże w sobotę? tak po południu - myślę sobie... jakaś... 17.00 może?;) jeśli i Tobie by tak odpowiadało:) poza tym.. oglądałam pogodę... w niedzielę ma padać podobno... sobota niby ładniejsza, ale jak zwykle okaże się w praniu:)
no i co... gdzie w takim razie? u Ciebie czy u nas?:)
może i Tyśkową wyciągniemy? tylko ona chyba nie wie, co ma do roboty na weekend:)
[/COLOR][/B]

Posted

Tyśkowa to żyje teraz na jakimś innym świecie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: straż przesłoniła jej świat:cool3::cool3::cool3::evil_lol:

możemy się spotkać u Was, bo na moich polach właśnie wyrzucili obornik i Imbir chyba marzy o tym żeby się wysmrodzić, drugi dzień łazimy na smyczy bo się inaczej nie da:cool3::cool3::cool3::roll:

Posted

[quote name='Imbir1']Tyśkowa to żyje teraz na jakimś innym świecie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: straż przesłoniła jej świat:cool3::cool3::cool3::evil_lol:

możemy się spotkać u Was, bo na moich polach właśnie wyrzucili obornik i Imbir chyba marzy o tym żeby się wysmrodzić, drugi dzień łazimy na smyczy bo się inaczej nie da:cool3::cool3::cool3::roll:[/quote]
[B][COLOR=Purple]nooo... faakt.. w innym świecie żyje :evil_lol: ;)

eeheeehee... oborniiik... to atrakcyjnie powiem Ci :cool3: u nas, o ile tylko na łąkach nie znajdzie się kupsko, która się spodoba Zuzce (albo Bimbrowi), to chyba nikt się w niczym nie wytarza :evil_lol:
no to super - u nas w takim razie :)
z Tyśkową umawiałyśmy się na Żabieńcu, pod kwiaciarnią - trafisz?:)
aa... no i... odpowiada Ci sobota? godzina ok? czy może wcześniej wolisz, czy jakoś tak...? temat otwarty, także śmiało :evil_lol:

P.S. chodź do nas, zobaczysz filmik z Zuzką:)
[/COLOR][/B]

Posted

[URL]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0176-1.jpg[/URL]

echhhhhhhhhhhhh ......................jak fajnie.........................
witaj prychajaca Bimberkow;-) woda powiadasz no coz nas ostatnio zalalo w lazience dopiero co po remocie ...myslalam ze sie pochlastam.....przylazl facet z ubez. i w efekcie dostalismy 201 zl odszkodowania;-) eheheheh ....ech i znowu nas czeka robota ..........tylko kiedy to ja pojecia nie mam ;-) notoryczny brak czasu ;-)
buzioleeeeeeeeeeeeeee

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]nooo... faakt.. w innym świecie żyje :evil_lol: ;)

eeheeehee... oborniiik... to atrakcyjnie powiem Ci :cool3: u nas, o ile tylko na łąkach nie znajdzie się kupsko, która się spodoba Zuzce (albo Bimbrowi), to chyba nikt się w niczym nie wytarza :evil_lol:
no to super - u nas w takim razie :)
z Tyśkową umawiałyśmy się na Żabieńcu, pod kwiaciarnią - trafisz?:)
aa... no i... odpowiada Ci sobota? godzina ok? czy może wcześniej wolisz, czy jakoś tak...? temat otwarty, także śmiało :evil_lol:

P.S. chodź do nas, zobaczysz filmik z Zuzką:)
[/COLOR][/B][/quote]
oki, może być:lol:
wreszcie jeździ "8" obok mnie więc na Żabieniec dojedziemy bezproblemowo:cool3:

zaraz do Was doję, staram się narazie jakoś sukcesywnie przebrnąć przez zaległości na dogo:roll:
[quote name='zuzolandia'][URL]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0176-1.jpg[/URL]

echhhhhhhhhhhhh ......................jak fajnie.........................
witaj prychajaca Bimberkow;-) woda powiadasz no coz nas ostatnio zalalo w lazience dopiero co po remocie ...myslalam ze sie pochlastam.....przylazl facet z ubez. i w efekcie dostalismy 201 zl odszkodowania;-) eheheheh ....ech i znowu nas czeka robota ..........tylko kiedy to ja pojecia nie mam ;-) notoryczny brak czasu ;-)
buzioleeeeeeeeeeeeeee[/quote]
a ja nie cierpię remontów, wysiadam wtedy psychicznie:placz:

Posted

[quote name='Imbir1']oki, może być:lol:
wreszcie jeździ "8" obok mnie więc na Żabieniec dojedziemy bezproblemowo:cool3:

zaraz do Was doję, staram się narazie jakoś sukcesywnie przebrnąć przez zaległości na dogo:roll:
[/quote]
[B][COLOR=Purple]no to gites malina:) jesteśmy umówioneee!! :multi:

i czekamy na Cię u nas w blogasku:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon']czemu fot nie ma??:roll::roll::roll::roll::roll::diabloti:[/quote]

[B][COLOR=Purple]bo Bimbrowa zaległości nadrabia :diabloti: choć do nas nie dotarła jessioooo :roll: :mad: :cool3:
aa.. no i pewnie zalany sufit suszy...
[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:cool3: :glaszcze:[/COLOR][/B]
[B][/B]

Posted

ja w innym swiecie zyje :roll: w sumie racja !!!ale wiezcie mi sie to bardzo podoba :) to chyba moje powolanie :evil_lol::evil_lol:
no nic w sobote o 17 chyba bede wolna :) :evil_lol: wkoncu sie nagadam bo u mnie na osiedlu jakos nie ma nikogo z kim mozna na spacer isc no chyba ze sasiad :cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

cze zalana Bimbrowa:loveu::loveu::diabloti:
Wiem co to znaczy, kiedyś zaraz po świeżym malowanku zalało mi pokój i kuchnie... robili dach i nie zabezpieczyli go na noc tak jak powinni:diabloti:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]no to gites malina:) jesteśmy umówioneee!! :multi:

i czekamy na Cię u nas w blogasku[/COLOR][/B][/quote]
byłam, widziałam, :p:loveu:
[quote name='evaxon']czemu fot nie ma??:roll::diabloti:[/quote]
a bo mi sufit świat przesłonił:evil_lol::cool3:
[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]bo Bimbrowa zaległości nadrabia :diabloti: choć do nas nie dotarła jessioooo :roll: :mad: :cool3:
aa.. no i pewnie zalany sufit suszy...
[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:cool3: :glaszcze:[/COLOR][/B]
[/quote]
:evil_lol:;)
[quote name='teqquila']ja w innym swiecie zyje :roll: w sumie racja !!!ale wiezcie mi sie to bardzo podoba :) to chyba moje powolanie :evil_lol:
no nic w sobote o 17 chyba bede wolna :) :evil_lol: wkoncu sie nagadam bo u mnie na osiedlu jakos nie ma nikogo z kim mozna na spacer isc no chyba ze sasiad :cool3::evil_lol:[/quote]
to weź sąsiada i przychodz:diabloti::cool3:
[quote name='madzia i medor']cze zalana Bimbrowa:loveu::diabloti:
Wiem co to znaczy, kiedyś zaraz po świeżym malowanku zalało mi pokój i kuchnie... robili dach i nie zabezpieczyli go na noc tak jak powinni:diabloti:[/quote]
i co? spałaś pod gołym niebem?:cool3::lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam się porannie w ten deszczowy dzień...[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ala a nie mogłaś tak z rana przyjść ze słoneczkiem:cool3::cool3::cool3:, kurcze znowu woda się leje:cool3::placz: