teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ja tyz sem kaloszem kupiem :) Bimbrowa Darek jutro na gielde jedzie tom mu powiem by sie rozejrzal :evil_lol: :evil_lol: niech tyz cos pozytecznego zrobi :diabloti: Julia no co Ty nie podobaja Ci sie szlowe kaloszki :D Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']najpierw mój samochód, później pomyślimy o Twoim:diabloti: uuups, nie ten link dałam, te w kwiatki jeszcze ujdą:evil_lol: o tych mówiłam [URL]http://www.allegro.pl/item213096342_szalowe_kalosze_miss_sixty_hit_w_europie_39.html[/URL][/quote] :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol:.....umarłam , padłam , :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']najpierw mój samochód, później pomyślimy o Twoim:diabloti: uuups, nie ten link dałam, te w kwiatki jeszcze ujdą:evil_lol: o tych mówiłam [URL]http://www.allegro.pl/item213096342_szalowe_kalosze_miss_sixty_hit_w_europie_39.html[/URL][/quote] Muszę se dziecia wymienić:shake::shake::loveu: :mdleje: Nie potrafię tego skomentować, nie wiem, w jakim celu je wyprodukowano, bo ani to funkcjonalne, ani ładne...:roll::roll: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='teqquila']ja tyz sem kaloszem kupiem :) Bimbrowa Darek jutro na gielde jedzie tom mu powiem by sie rozejrzal :evil_lol: :evil_lol: niech tyz cos pozytecznego zrobi :diabloti: Julia no co Ty nie podobaja Ci sie szlowe kaloszki :D[/quote] oj tak powiedz Darkowi że to dla mła:lol::lol::lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol:.....umarłam , padłam , :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] hehe, widzę, że kaloszki się podobają:diabloti::diabloti::diabloti::cool3: już się widzę na spacerze z Bimbrem np. w lesie:diabloti: Justyna porobię Ci obciach nad morzem, chcesz?:p Quote
bonita Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']najpierw mój samochód, później pomyślimy o Twoim:diabloti: uuups, nie ten link dałam, te w kwiatki jeszcze ujdą:evil_lol: o tych mówiłam [URL]http://www.allegro.pl/item213096342_szalowe_kalosze_miss_sixty_hit_w_europie_39.html[/URL][/quote] Nareszcie ktoś wymyslił coś trendy do stodoły :loveu:Bowskie:loveu: :grin: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 bom to takie wiesz dla innych 0X :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Muszę se dziecia wymienić:shake::shake::loveu: :mdleje: Nie potrafię tego skomentować, nie wiem, w jakim celu je wyprodukowano, bo ani to funkcjonalne, ani ładne...:roll::roll:[/quote] ja Ci wymienie:mad::mad::mad::mad:, chiałaś to teraz się męcz:loveu::diabloti: hehe, no co Ty, nie podobają Ci się?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']Nareszcie ktoś wymyslił coś trendy do stodoły :loveu:Bowskie:loveu: :grin:[/quote] :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt: lepiej nie mogłaś tego ująć [quote name='teqquila']bom to takie wiesz dla innych 0X :evil_lol: :evil_lol:[/quote] noooooo, tylko, których innych? chyba tych b.mocno innych:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']ja Ci wymienie:mad::mad::mad::mad:, chiałaś to teraz się męcz:loveu::diabloti: hehe, no co Ty, nie podobają Ci się?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:[/quote] Skoro nalegasz:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: :siara::siara: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 no mocno mocno innych przeciez nie takich jak my :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='teqquila']no mocno mocno innych przeciez nie takich jak my :evil_lol:[/quote] już się wystraszyłam, że o nas mówisz:diabloti::diabloti::evil_lol::razz: Madzia, teraz to Ty się do końca życia pomeczysz:p żadne wymiany nie wchodzą w rachubę:mad: Oki, spadam do szpitala i po kaloszki:lol: mam nadzieję, że w sklepach są trochę inne:roll: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ok spadaj :) no poogladaj poogladaj kaloszki bom juz duzo czasu nie zostalo :evil_lol: :evil_lol: pozdrow tate Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1'] Madzia, teraz to Ty się do końca życia pomeczysz:p żadne wymiany nie wchodzą w rachubę:mad: Oki, spadam do szpitala i po kaloszki:lol: mam nadzieję, że w sklepach są trochę inne:roll:[/quote] :mdleje::mdleje: Jak cholernie miło:roll::cool1: PoZdRóW tatka;):loveu: Quote
e.v.a Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 dziendoberek Imbirki:multi::loveu: Julcia pochwal sie kaloszkami jak kupisz:evil_lol: i pozdrowionka dla taty :) Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje::mdleje: Jak cholernie miło:roll::cool1: PoZdRóW tatka;):loveu:[/quote] jak się chce mieć dzieci to trzeba pocierpieć:p:diabloti: [quote name='evaxon']dziendoberek Imbirki:multi::loveu: Julcia pochwal sie kaloszkami jak kupisz:evil_lol: i pozdrowionka dla taty :)[/quote] kaloszków brak, bo sznowny tatuś przeczołgał mnie nieźle w szpitalu:cool3: padam:roll: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0209.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0208.jpg[/IMG] więcej fotek nie mamy, nie miałam kiedy zrobić:oops: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 e tam nie mialas kiedy zrobic :evil_lol: :evil_lol: zawsze jest czas na kilka fot :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witanko Juli jeszcze spisz??:evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']e tam nie mialas kiedy zrobic :evil_lol: :evil_lol: zawsze jest czas na kilka fot :evil_lol: :evil_lol:[/quote] wcale nie, widocznie ja nie mam kiedy zrobić:eviltong: [quote name='chicken']Witanko w piekna (?) niedziele :multi:[/quote] ????? muszę się zastanowić, czy mi się podoba czy nie:cool3: Witamy:multi: [quote name='madzia i medor']Kup mu jaszczury fioletowe:loveu:[/quote] nie kuś kobieto, nie kuś, bo kupię:cool3::-o [quote name='teqquila']Witanko Juli jeszcze spisz??:evil_lol: :evil_lol:[/quote] a Ty pijanico co? spać nie możesz, czy pojechałaś na giełdę pokaloszki?:evil_lol::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1'] nie kuś kobieto, nie kuś, bo kupię:cool3::-o [/quote] Kup:p:p:p Zakupiłaś kaloszki:razz: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 nie pojechalam po kaloszki bom Darek ze swa mama jedzie :evil_lol: :evil_lol: spac nie moge <hyhy> pic mi sie chcialo i musialam wstac do lodowki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Kup:p:p:p Zakupiłaś kaloszki:razz:[/quote] :cool3::cool3::cool3: nieeeeee, nie miałam nawet kiedy, tatuś jest mocno absorbujący:razz::diabloti: [quote name='ferraribox']:lol: Ferraroboksie witają się:lol:[/quote] witajcie:multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='teqquila']nie pojechalam po kaloszki bom Darek ze swa mama jedzie :evil_lol: :evil_lol: spac nie moge <hyhy> pic mi sie chcialo i musialam wstac do lodowki :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hehe, a co, kacorek męczy???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts