Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Witaj, Julka!
Mamy podobne zainteresowania, wszędzie gdzie jestem "węszę" za zabytkami.
Ostatnio zachwycałam się średniowiecznymi pozostałościami, a szczególnie monumentalną Kolegiatą w Stargardzie Szczecińskim. Nocowaliśmy tam przed wystawą...

Posted

Jadę jutro po tatę, wyszło trochę inaczej niż planowaliśmy, nie będzie czasu na zwiedzanie:placz: no trudno się mówi:razz:

to jeszcze miniatura zamku:p
[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0157.jpg?t=1182876097[/IMG]

i rynek
[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0158.jpg[/IMG]
i specjalnie dla Madzi - Imbirek w rogzie
[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0160.jpg[/IMG]

[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0163.jpg[/IMG]

[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0164.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='madzia i medor']Bardzo, bardzo mi się podobuje Imbirek w tym rogzie:loveu::loveu::loveu:
Dzięki córa;)[/quote]
i fajnie w realu wyglada:cool3: tak :hmmmm: swieżo:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']i fajnie w realu wyglada:cool3: tak :hmmmm: swieżo:diabloti:[/quote]
:crazyeye::crazyeye:Świeżo, taa jasne, rozumiem:diabloti:

Cześć wnusiu i córusiu:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']:crazyeye::crazyeye:Świeżo, taa jasne, rozumiem:diabloti:

Cześć wnusiu i córusiu:loveu:[/quote]
no tak czysto...tak jak ...:hmmmm: jak dziewica :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
witanko:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']no tak czysto...tak jak ...:hmmmm: jak dziewica :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
witanko:loveu:[/quote]
Buhahhaa:evil_lol::evil_lol: Oplułam monitor:evil_lol:

Chyba zakupię sobie taki komplecik, tylko że teraz, chciałabym rozmiar XXL - obroży, bo smyczy XL, w katalogu rogza widziałam ten wzór w tym rozmiarze, ale w żadnym sklepie zoologicznym nie:shake: A miałam zbierać na samochód:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']

Chyba [B]zakupię [COLOR=red]sobie[/COLOR] taki komplecik[/B], tylko że teraz, chciałabym rozmiar XXL - obroży, bo smyczy XL, w katalogu rogza widziałam ten wzór w tym rozmiarze, ale w żadnym sklepie zoologicznym nie:shake: A miałam zbierać na samochód:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:razz: chcesz wygladac .. a raczej poczuc sie jak dziewica:roll: :razz:

Posted

Witamy.. ale fajan obróżka.. ciekawi mnei czy Lence by pasowała... Madzia a jakie ty masz smycze do swoich Rogzów ?? a ty Imbirkowa ?... bo kurcze nieopłaca się do wszystkich obroży kupować smyczy :razz:

Posted

[quote name='evaxon']:razz: chcesz wygladac .. a raczej poczuc sie jak dziewica:roll: :razz:[/quote]
Ewka, będziesz mi czyścić monitor:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='drzalka']Witamy.. ale fajan obróżka.. ciekawi mnei czy Lence by pasowała... Madzia a jakie ty masz smycze do swoich Rogzów ?? a ty Imbirkowa ?... bo kurcze nieopłaca się do wszystkich obroży kupować smyczy :razz:[/quote]
Mój rzadko nosi rogzy:roll:Sama nie wiem, dlaczego:roll::roll:Może właśnie dlatego, że nie mam do nich smyczy:evil_lol: My mamy niebieską flexi, lupine w żółwie, niebieska w indiańskie wzorki, skórzaną metrową, czerwoną 5 metrową, czarną w żółte łapki, chyba nic nie pominęłam:hmmmm::hmmmm:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ewka, będziesz mi czyścić monitor:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]
o masz.. a ta juz 3 raz dzisiaj monitor zapaprala:shake: naprawde z toba cos nie tak:razz: moze śliniaczel??:razz: :evil_lol:

Posted

Mój rzadko nosi rogzy:roll:Sama nie wiem, dlaczego:roll::roll:Może właśnie dlatego, że nie mam do nich smyczy:evil_lol: My mamy niebieską flexi, lupine w żółwie, niebieska w indiańskie wzorki, skórzaną metrową, czerwoną 5 metrową, czarną w żółte łapki, chyba nic nie pominęłam:hmmmm::hmmmm:[/QUOTE]

Aha.. wadą rogza jest to, ze kurcze jak juz kupowac to chyab kompletami.. nobo nakupuje się super obrozy, w rewelacyjne w zroki, a poźniej główkuj sie jaka do tego smycz, a do tamego :shake: ;) ...a ty Imbirkowa ?, jakie masz smycze do rogza ?

Posted

Witajcie, wreszcie wróciłam do domu, tata jest już w Łodzi, od jutra zaczyna 3 tygodniową rechabilitację w szpitalu na WAM-ie, a ja już padam dzisiaj na pysk:cool3:

Dziewczyny, jesteście cuuudowne, oplułam swój monitor, także Effa, masz mój też dzisiaj do czyszczenia:evil_lol:

Ponieważ nie chce mi się pisać co posiadamy to wkleję fotki:diabloti:
to są smycze które mamy, głównie Imbir chodzi na 8m. Flexi:cool3:
[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0165.jpg[/IMG]
i uprzedzając kolejne pytanie - nasze obróżki + komplecik skórzany i szelki Trixie:p
[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0166.jpg[/IMG]

a ponieważ pańcia lubi niebieski kolor to piesek i pańcia mają duuuużo rzeczy w tym kolorze:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']o masz.. a ta juz 3 raz dzisiaj monitor zapaprala:shake: naprawde z toba cos nie tak:razz: moze śliniaczel??:razz: :evil_lol:[/quote]
Sądzisz, że to pomoże:niewiem::diabloti::diabloti:
[quote name='drzalka']Aha.. wadą rogza jest to, ze kurcze jak juz kupowac to chyab kompletami.. nobo nakupuje się super obrozy, w rewelacyjne w zroki, a poźniej główkuj sie jaka do tego smycz, a do tamego :shake: ;) ...a ty Imbirkowa ?, jakie masz smycze do rogza ?[/quote]
Dokładnie:lol:
[quote name='Imbir1']Witajcie, wreszcie wróciłam do domu, tata jest już w Łodzi, od jutra zaczyna 3 tygodniową rechabilitację w szpitalu na WAM-ie, a ja już padam dzisiaj na pysk:cool3:

Dziewczyny, jesteście cuuudowne, oplułam swój monitor, także Effa, masz mój też dzisiaj do czyszczenia:evil_lol:

Ponieważ nie chce mi się pisać co posiadamy to wkleję fotki:diabloti:
to są smycze które mamy, głównie Imbir chodzi na 8m. Flexi:cool3:
[url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0165.jpg[/url]

a ponieważ pańcia lubi niebieski kolor to piesek i pańcia mają duuuużo rzeczy w tym kolorze:evil_lol:[/quote]
Ten niebieski to macie po mnie:grins::grins::diabloti:
Córuś zapomniałąś o jeansowym komplecie:evil_lol::evil_lol:;)
Może kupię iebieską odblaskową z rogza:hmmmm: W sumie do prwie wszystkie by pasowała:loveu::loveu:oprócz tych nieszczęsnych jaszczurek:evil_lol:

Dużo zdrówka dla tatusia:loveu::loveu::loveu:

Powiedzieć Ci coś córuś:razz::razz:

Posted

Ten niebieski to macie po mnie:grins::grins::diabloti:
Córuś zapomniałąś o jeansowym komplecie:evil_lol::evil_lol:;)
Może kupię iebieską odblaskową z rogza:hmmmm: W sumie do prwie wszystkie by pasowała:loveu::loveu:oprócz tych nieszczęsnych jaszczurek:evil_lol:

Dużo zdrówka dla tatusia:loveu::loveu::loveu:

Powiedzieć Ci coś córuś:razz::razz:[/quote]
noooo, chyba tak:diabloti::lol:
o kurcze, faktycznie, tylko gdzie ja go wetknęłam?:hmmmm::cool3:
gładka pasuje prawie do wszystkich:p a co? macie jaszczurki?:cool3:
dziękuję bardzo:loveu: tatuś już chyba zdrowieje bo mi nieźle dał dzisiaj już w kość:cool3:
Powiedz:p

Posted

[quote name='Imbir1']noooo, chyba tak:diabloti::lol:
[B] o kurcze, faktycznie, tylko gdzie ja go wetknęłam?:hmmmm:[/B]:cool3:
gładka pasuje prawie do wszystkich:p a co? macie jaszczurki?:cool3:
[B] dziękuję bardzo:loveu: tatuś już chyba zdrowieje bo mi nieźle dał dzisiaj już w kość:cool3:[/B]
Powiedz:p[/quote]
:loveu:
[B]Mimo mej ogromnej mądrości:cool1::cool1::cool1: tego Ci już nie powiem[/B]:diabloti:
Jaszczurki mamy już od dłużższeeeeggo czasu i może byliśmy w nich 4-5 razy:siara:
[B]...:diabloti:
[/B]Jesteś tego pewna:cool3::diabloti:

Posted

Jestem pewna:p ale jak masz obiekcje to możesz mi powiedzieć jutro:diabloti: bo ja padam na pysk i idem spać:roll:

[FONT=Courier New][SIZE=3][SIZE=4][B][COLOR=Purple]D[/COLOR][COLOR=Orange]o[/COLOR][COLOR=SeaGreen]b[/COLOR][COLOR=Red]r[/COLOR][COLOR=Blue]a[/COLOR][COLOR=Magenta]n[/COLOR][COLOR=DarkOrange]o[/COLOR][COLOR=SeaGreen]c[/COLOR][/B][/SIZE] [/SIZE][/FONT]:loveu:

Posted

[quote name='Imbir1']Jestem pewna:p ale jak masz obiekcje to możesz mi powiedzieć jutro:diabloti: bo ja padam na pysk i idem spać:roll:

[FONT=Courier New][SIZE=3][SIZE=4][B][COLOR=Purple]D[/COLOR][COLOR=Orange]o[/COLOR][COLOR=SeaGreen]b[/COLOR][COLOR=Red]r[/COLOR][COLOR=Blue]a[/COLOR][COLOR=Magenta]n[/COLOR][COLOR=DarkOrange]o[/COLOR][COLOR=SeaGreen]c[/COLOR][/B][/SIZE] [/SIZE][/FONT]:loveu:[/quote]
No Cię już dzisiaj nie będę męczyć:loveu::loveu: wiem, wiem, kochana jezdem:diabloti:
Bo wiesz, chciałam zdjęcia:evil_lol: