Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Fajny zamek:loveu:też lubię takie klimaty:cool3::cool3: Witam:cool3: Quote
Jagoda1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witaj, Julka! Mamy podobne zainteresowania, wszędzie gdzie jestem "węszę" za zabytkami. Ostatnio zachwycałam się średniowiecznymi pozostałościami, a szczególnie monumentalną Kolegiatą w Stargardzie Szczecińskim. Nocowaliśmy tam przed wystawą... Quote
Imbirka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jadę jutro po tatę, wyszło trochę inaczej niż planowaliśmy, nie będzie czasu na zwiedzanie:placz: no trudno się mówi:razz: to jeszcze miniatura zamku:p [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0157.jpg?t=1182876097[/IMG] i rynek [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0158.jpg[/IMG] i specjalnie dla Madzi - Imbirek w rogzie [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0160.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0163.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0164.jpg[/IMG] Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Bardzo, bardzo mi się podobuje Imbirek w tym rogzie:loveu::loveu::loveu: Dzięki córa;) Quote
e.v.a Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Bardzo, bardzo mi się podobuje Imbirek w tym rogzie:loveu::loveu::loveu: Dzięki córa;)[/quote] i fajnie w realu wyglada:cool3: tak :hmmmm: swieżo:diabloti: Quote
Agnieszka PPP Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witamy się:loveu: :loveu: Buziolek dla Imbirka:eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu:psiękny senny Imbirkowy witanko:multi: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']i fajnie w realu wyglada:cool3: tak :hmmmm: swieżo:diabloti:[/quote] :crazyeye::crazyeye:Świeżo, taa jasne, rozumiem:diabloti: Cześć wnusiu i córusiu:loveu: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor']:crazyeye::crazyeye:Świeżo, taa jasne, rozumiem:diabloti: Cześć wnusiu i córusiu:loveu:[/quote] no tak czysto...tak jak ...:hmmmm: jak dziewica :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: witanko:loveu: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']no tak czysto...tak jak ...:hmmmm: jak dziewica :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: witanko:loveu:[/quote] Buhahhaa:evil_lol::evil_lol: Oplułam monitor:evil_lol: Chyba zakupię sobie taki komplecik, tylko że teraz, chciałabym rozmiar XXL - obroży, bo smyczy XL, w katalogu rogza widziałam ten wzór w tym rozmiarze, ale w żadnym sklepie zoologicznym nie:shake: A miałam zbierać na samochód:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor'] Chyba [B]zakupię [COLOR=red]sobie[/COLOR] taki komplecik[/B], tylko że teraz, chciałabym rozmiar XXL - obroży, bo smyczy XL, w katalogu rogza widziałam ten wzór w tym rozmiarze, ale w żadnym sklepie zoologicznym nie:shake: A miałam zbierać na samochód:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote] :razz: chcesz wygladac .. a raczej poczuc sie jak dziewica:roll: :razz: Quote
drzalka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witamy.. ale fajan obróżka.. ciekawi mnei czy Lence by pasowała... Madzia a jakie ty masz smycze do swoich Rogzów ?? a ty Imbirkowa ?... bo kurcze nieopłaca się do wszystkich obroży kupować smyczy :razz: Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nawet pościel w podobnej kolorystyce...:razz: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0163.jpg[/IMG] Quote
caroolcia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No no Imbirek teraz trendy pełną faflą :loveu: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']:razz: chcesz wygladac .. a raczej poczuc sie jak dziewica:roll: :razz:[/quote] Ewka, będziesz mi czyścić monitor:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='drzalka']Witamy.. ale fajan obróżka.. ciekawi mnei czy Lence by pasowała... Madzia a jakie ty masz smycze do swoich Rogzów ?? a ty Imbirkowa ?... bo kurcze nieopłaca się do wszystkich obroży kupować smyczy :razz:[/quote] Mój rzadko nosi rogzy:roll:Sama nie wiem, dlaczego:roll::roll:Może właśnie dlatego, że nie mam do nich smyczy:evil_lol: My mamy niebieską flexi, lupine w żółwie, niebieska w indiańskie wzorki, skórzaną metrową, czerwoną 5 metrową, czarną w żółte łapki, chyba nic nie pominęłam:hmmmm::hmmmm: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Ewka, będziesz mi czyścić monitor:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] o masz.. a ta juz 3 raz dzisiaj monitor zapaprala:shake: naprawde z toba cos nie tak:razz: moze śliniaczel??:razz: :evil_lol: Quote
drzalka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor'] Mój rzadko nosi rogzy:roll:Sama nie wiem, dlaczego:roll::roll:Może właśnie dlatego, że nie mam do nich smyczy:evil_lol: My mamy niebieską flexi, lupine w żółwie, niebieska w indiańskie wzorki, skórzaną metrową, czerwoną 5 metrową, czarną w żółte łapki, chyba nic nie pominęłam:hmmmm::hmmmm:[/QUOTE] Aha.. wadą rogza jest to, ze kurcze jak juz kupowac to chyab kompletami.. nobo nakupuje się super obrozy, w rewelacyjne w zroki, a poźniej główkuj sie jaka do tego smycz, a do tamego :shake: ;) ...a ty Imbirkowa ?, jakie masz smycze do rogza ? Quote
Imbirka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witajcie, wreszcie wróciłam do domu, tata jest już w Łodzi, od jutra zaczyna 3 tygodniową rechabilitację w szpitalu na WAM-ie, a ja już padam dzisiaj na pysk:cool3: Dziewczyny, jesteście cuuudowne, oplułam swój monitor, także Effa, masz mój też dzisiaj do czyszczenia:evil_lol: Ponieważ nie chce mi się pisać co posiadamy to wkleję fotki:diabloti: to są smycze które mamy, głównie Imbir chodzi na 8m. Flexi:cool3: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0165.jpg[/IMG] i uprzedzając kolejne pytanie - nasze obróżki + komplecik skórzany i szelki Trixie:p [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0166.jpg[/IMG] a ponieważ pańcia lubi niebieski kolor to piesek i pańcia mają duuuużo rzeczy w tym kolorze:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']o masz.. a ta juz 3 raz dzisiaj monitor zapaprala:shake: naprawde z toba cos nie tak:razz: moze śliniaczel??:razz: :evil_lol:[/quote] Sądzisz, że to pomoże:niewiem::diabloti::diabloti: [quote name='drzalka']Aha.. wadą rogza jest to, ze kurcze jak juz kupowac to chyab kompletami.. nobo nakupuje się super obrozy, w rewelacyjne w zroki, a poźniej główkuj sie jaka do tego smycz, a do tamego :shake: ;) ...a ty Imbirkowa ?, jakie masz smycze do rogza ?[/quote] Dokładnie:lol: [quote name='Imbir1']Witajcie, wreszcie wróciłam do domu, tata jest już w Łodzi, od jutra zaczyna 3 tygodniową rechabilitację w szpitalu na WAM-ie, a ja już padam dzisiaj na pysk:cool3: Dziewczyny, jesteście cuuudowne, oplułam swój monitor, także Effa, masz mój też dzisiaj do czyszczenia:evil_lol: Ponieważ nie chce mi się pisać co posiadamy to wkleję fotki:diabloti: to są smycze które mamy, głównie Imbir chodzi na 8m. Flexi:cool3: [url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0165.jpg[/url] a ponieważ pańcia lubi niebieski kolor to piesek i pańcia mają duuuużo rzeczy w tym kolorze:evil_lol:[/quote] Ten niebieski to macie po mnie:grins::grins::diabloti: Córuś zapomniałąś o jeansowym komplecie:evil_lol::evil_lol:;) Może kupię iebieską odblaskową z rogza:hmmmm: W sumie do prwie wszystkie by pasowała:loveu::loveu:oprócz tych nieszczęsnych jaszczurek:evil_lol: Dużo zdrówka dla tatusia:loveu::loveu::loveu: Powiedzieć Ci coś córuś:razz::razz: Quote
Imbirka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ten niebieski to macie po mnie:grins::grins::diabloti: Córuś zapomniałąś o jeansowym komplecie:evil_lol::evil_lol:;) Może kupię iebieską odblaskową z rogza:hmmmm: W sumie do prwie wszystkie by pasowała:loveu::loveu:oprócz tych nieszczęsnych jaszczurek:evil_lol: Dużo zdrówka dla tatusia:loveu::loveu::loveu: Powiedzieć Ci coś córuś:razz::razz:[/quote] noooo, chyba tak:diabloti::lol: o kurcze, faktycznie, tylko gdzie ja go wetknęłam?:hmmmm::cool3: gładka pasuje prawie do wszystkich:p a co? macie jaszczurki?:cool3: dziękuję bardzo:loveu: tatuś już chyba zdrowieje bo mi nieźle dał dzisiaj już w kość:cool3: Powiedz:p Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Imbir1']noooo, chyba tak:diabloti::lol: [B] o kurcze, faktycznie, tylko gdzie ja go wetknęłam?:hmmmm:[/B]:cool3: gładka pasuje prawie do wszystkich:p a co? macie jaszczurki?:cool3: [B] dziękuję bardzo:loveu: tatuś już chyba zdrowieje bo mi nieźle dał dzisiaj już w kość:cool3:[/B] Powiedz:p[/quote] :loveu: [B]Mimo mej ogromnej mądrości:cool1::cool1::cool1: tego Ci już nie powiem[/B]:diabloti: Jaszczurki mamy już od dłużższeeeeggo czasu i może byliśmy w nich 4-5 razy:siara: [B]...:diabloti: [/B]Jesteś tego pewna:cool3::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jestem pewna:p ale jak masz obiekcje to możesz mi powiedzieć jutro:diabloti: bo ja padam na pysk i idem spać:roll: [FONT=Courier New][SIZE=3][SIZE=4][B][COLOR=Purple]D[/COLOR][COLOR=Orange]o[/COLOR][COLOR=SeaGreen]b[/COLOR][COLOR=Red]r[/COLOR][COLOR=Blue]a[/COLOR][COLOR=Magenta]n[/COLOR][COLOR=DarkOrange]o[/COLOR][COLOR=SeaGreen]c[/COLOR][/B][/SIZE] [/SIZE][/FONT]:loveu: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Imbir1']Jestem pewna:p ale jak masz obiekcje to możesz mi powiedzieć jutro:diabloti: bo ja padam na pysk i idem spać:roll: [FONT=Courier New][SIZE=3][SIZE=4][B][COLOR=Purple]D[/COLOR][COLOR=Orange]o[/COLOR][COLOR=SeaGreen]b[/COLOR][COLOR=Red]r[/COLOR][COLOR=Blue]a[/COLOR][COLOR=Magenta]n[/COLOR][COLOR=DarkOrange]o[/COLOR][COLOR=SeaGreen]c[/COLOR][/B][/SIZE] [/SIZE][/FONT]:loveu:[/quote] No Cię już dzisiaj nie będę męczyć:loveu::loveu: wiem, wiem, kochana jezdem:diabloti: Bo wiesz, chciałam zdjęcia:evil_lol: Quote
Recommended Posts