Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Imbir1'] i kolejny filmik, tym razem udana próba wyłowienia kamyczka:cool3: [URL="http://s145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/?action=view¤t=PIC_0113.flv"][IMG]http://s145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/th_PIC_0113.jpg[/IMG][/URL][/quote] Imbir jest debeściak:evil_lol::evil_lol::lol: A co mu się w ślepia stało:cool3: Quote
Aganiok Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jejku on jest niemożliwy :lol: nie ma później problemów z uszkami??? Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, Julciu, Imbirek to prawdziwy poławiacz...:razz:[/quote] taaaa, szkoda że nie pereł:cool3::evil_lol: [quote name='chicken']Łooo, no to troche sobie pojechaliscie :-o Dla mnie to za daleko... Jak juz zrobie prawojazdy to wtedy pomyslimy :p-jednak narazie brak kaski :roll: A gdzies blizej nic nie ma? :roll:[/quote] nic bliżej fajnego nie ma... jest Czarnocin, ale tam jest zbyt dużo wędkarzy:cool3: [quote name='Klaudia :-)']witamy nurka:-)[/quote] [quote name='majoka']Hej i kamyczek jego:)[/quote] [quote name='evaxon']witanko nurki:evil_lol:[/quote] witanko:multi::multi::multi::multi: [quote name='madzia i medor']Imbir jest debeściak:evil_lol::evil_lol::lol: A co mu się w ślepia stało:cool3:[/quote] jak się nurkuje z otwartymi ślepiami to tak się dzieje, ale dzisiaj jest już ładnie, kropelki nie są już potrzebne [quote name='Aganiok']Jejku on jest niemożliwy :lol: nie ma później problemów z uszkami???[/quote] nie, nie ma problemów z uszami, tylko oczy:roll: Quote
teqquila Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hejka :) bylysmy nad ta sama woda :evil_lol: musiy sie zgadac kiedys :) Quote
Ewkaa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Imbir1'] to się pakujcie i jedzcie nad morze:lol: [/quote] Witajcie :razz: Gdyby to takie proste było- czasu nie ma, bokserowóz odmawia ostatnio posłuszeństwa.... a pociąg i dwa psy- dziękuję , postoję. One sie nie nadają na jakiekolwiek środki transportu poza autem:diabloti: Ale mam nadzieję że wreszcie zaliczymy plażę i morze w komplecie- oczywiście tam gdzie można z psami łazić, nie będę całą Polskę psów targała żeby mnie ścigali i wyganiali z plaży. Pozdrawiamy imiennika :cool3: Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='teqquila']Hejka :) bylysmy nad ta sama woda :evil_lol: musiy sie zgadac kiedys :)[/quote] noooo, kurcze, tylko pare kilometrów nas dzieliło:cool3: Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Ewkaa']Witajcie :razz: Gdyby to takie proste było- czasu nie ma, bokserowóz odmawia ostatnio posłuszeństwa.... a pociąg i dwa psy- dziękuję , postoję. One sie nie nadają na jakiekolwiek środki transportu poza autem:diabloti: Ale mam nadzieję że wreszcie zaliczymy plażę i morze w komplecie- oczywiście tam gdzie można z psami łazić, nie będę całą Polskę psów targała żeby mnie ścigali i wyganiali z plaży. Pozdrawiamy imiennika :cool3:[/quote] My samochodu nie mamy więc skazani jesteśmy tylko na komunikację... na całe szczęście Imbir uwielbia jeździć wszystkim co się da:evil_lol: no i nad morzem też mamy takie miejsca skąd napewno nas nie wywalą:lol: Quote
teqquila Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 kurce no widzisz moglas dzwonic :evil_lol: i bysmy sie spotkaly hm spotkali :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To buziole w te ślepia;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='teqquila']kurce no widzisz moglas dzwonic :evil_lol: i bysmy sie spotkaly hm spotkali :evil_lol:[/quote] nooooo, uważaj, bo się jeszcze zwalimy na działkę na cały weekend:evil_lol:;) [quote name='madzia i medor']To buziole w te ślepia;) :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] buziolki przekazane:loveu::lol: Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Imbir1'] buziolki przekazane:loveu::lol:[/QUOTE] To idź wycałuj jeszcze raz:diabloti: :diabloti: Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='madzia i medor']To idź wycałuj jeszcze raz:diabloti: :diabloti:[/quote] co mną tak miotasz:cool3::diabloti: Imbir zdziwiony:evil_lol: a już mi łózko grzeje:p:diabloti: Quote
teqquila Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 hehe a zalajcie sie w przyszlym tyg bedzie sam :evil_lol: wiec wiesz :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Imbir1']co mną tak miotasz:cool3::diabloti: Imbir zdziwiony:evil_lol: a już mi łózko grzeje:p:diabloti:[/QUOTE] Nie miotam, nie miotam, tylko wnusia chcę wycałować:loveu: :loveu: ;) Medor mi raczej nie grzeje łóżka, tylko moczy - jest jeszcze mokry po płyawanku, ale w pościeli leży:p Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='teqquila']hehe a zalajcie sie w przyszlym tyg bedzie sam :evil_lol: wiec wiesz :diabloti:[/quote] co mam zrobić Justynko???:crazyeye::cool3::diabloti: [quote name='madzia i medor']Nie miotam, nie miotam, tylko wnusia chcę wycałować:loveu: :loveu: ;) Medor mi raczej nie grzeje łóżka, tylko moczy - jest jeszcze mokry po płyawanku, ale w pościeli leży:p[/quote] hehehe, wnusio wycałowany:loveu::p jaki mądry Medorek, upał widocznie jest u Was i chce Ci ochłodzić łóżeczko:evil_lol:;) Quote
teqquila Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 chodzilo mi o zwalcie :evil_lol: chociaz to tez mozna inaczej odebrac :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='teqquila']chodzilo mi o zwalcie :evil_lol: chociaz to tez mozna inaczej odebrac :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: nooo mozna inaczej odebrać:diabloti: no to może my się zjawimy:cool3: Quote
teqquila Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 hehe :) bnapewno bedzie przyjemnie z tego wynika :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Imbir1'] hehehe, wnusio wycałowany:loveu::p jaki mądry Medorek, upał widocznie jest u Was i chce Ci ochłodzić łóżeczko:evil_lol:;)[/QUOTE] Że też na to z tej strony nie popatrzyłam:lol!::lol!: :evil_lol: Córciu z kim planujesz romansa:razz: JEku i znowu jestem ciekawska:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='madzia i medor'] Córciu z kim planujesz romansa:razz: JEku i znowu jestem ciekawska:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jaki romans?:cool3: Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Imbir1']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jaki romans?:cool3:[/QUOTE] No z jakimś Panem z działki:razz: :evil_lol: :evil_lol: Wyczytałam u Tyśkowej:evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='madzia i medor']No z jakimś Panem z działki:razz: :evil_lol: :evil_lol: Wyczytałam u Tyśkowej:evil_lol:[/quote] Boszsz, ale insynuacje:cool3::evil_lol:, Justyna mnie zaprasza na działkę do swojego sąsiada i tyle:cool3: [B][COLOR=DarkOrchid]Dzieńdoberek Wszystkim:multi:[/COLOR][/B] Quote
bonita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [B]Dzień dobry, dzień dobry wnusia :) Rób kawusię babci ;)[/B] Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 może być taka? z pyszną pianką:p [IMG]http://www.tchibo.pl/_i/bary/espresso-con-panna.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts