Imbirka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Witajcie kochani w Dzień Dziecka:multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dziecioof tych dużych i tych małych!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Życzę Wam rzeki i piasku przy rzece na wspaniałe, piaskowe fortece. I poziomek w leśnych kotlinach, drzew, na które dobrze się wspinać.[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dzięki córuś:multi::multi::multi: [SIZE="7"]Życzę Ci, żebyś w każdym dniu czuła się jak dziecko:loveu: Quote
Imbirka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Mamuś, dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a teraz kolejne kradziejstwo od Justyny:diabloti: Quote
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 wstystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi::buzi: witam ;) ukradzione foty maaaa :eviltong::lol: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 .alez daje po oczach wszedobylsa rudzielczosc ;-) heeheheheh witanko i pozdrawianko !!!!! Quote
Imbirka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dzieńdoberek kochani:multi::multi::multi: pryskamy dzisiaj na działkę, będziemy balować na imieninkach mojego taty:p kilka foteczek jeszcze z nad morza:lol: Quote
Aga K Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Bosh cuuuuuuuuuuuuuuudooooooooooooooo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a): oo jak rodzinnie:loveu: oo jak rodzinnie:loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Fotki z nad morza mnie po prostu rozbrajają:mdleje::loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kiłi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ułłłłaaa Za Imbirkos los dziwnos bunkieros:diabloti: Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bry dzionek:multi::multi::multi::multi: wrrrr, co za fatalna pogoda, ściana deszczu od samego rana, głowa mnie boli, buuuuu:shake: [FONT=Trebuchet MS]Jas wraca do domu caly zmoczony. - Co sie stalo? - pyta sie matka. - Bawilismy sie w psy. - No i co? - Ja bylem latarnia...;)[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Bry dzionek:multi::multi::multi::multi: wrrrr, co za fatalna pogoda, ściana deszczu od samego rana, głowa mnie boli, buuuuu:shake: [FONT=Trebuchet MS]Jas wraca do domu caly zmoczony. - Co sie stalo? - pyta sie matka. - Bawilismy sie w psy. - No i co? - Ja bylem latarnia...;)[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] [/FONT] Buhahahaaaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dawaj foty Imbira:p Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 jak wrócę do domu, siedze w pracy, bleeeee:cool3: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Imbir1 napisał(a):jak wrócę do domu, siedze w pracy, bleeeee:cool3: I ciężko pracujesz:evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):I ciężko pracujesz:evil_lol::evil_lol: już teraz nie:p, tylko siedzę:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Imbir1 napisał(a): [FONT=Trebuchet MS]Jas wraca do domu caly zmoczony.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]- Co sie stalo? - pyta sie matka.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]- Bawilismy sie w psy.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]- No i co?[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]- Ja bylem latarnia...;)[/FONT] buahahahahaha bryy Imbirki:multi: Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):buahahahahaha bryy Imbirki:multi: Bryy Tigierki:multi: DORRAG napisał(a):Cześć Imbirki:p Cześć Fioneczki:multi: kilka foteczek z nad morza:lol: zaciekawiłem się, co tutaj się wyprawia:evil_lol: sprawdzę bliżej co to takiego:cool3: no i się doigrałem:diabloti: ale jestem tak samo ciekawy jak pańcia, więc jeszcze raz zerknę:evil_lol: a teraz trzeba się troszkę wysuszyć:lol: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Imbir1 napisał(a): Biedne maleństwo babuni:loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ..całkiem rozbrajajacy widok;-) .prawie latający Imbirek tyz bowski;-) heheeh dziendoberek w słoneczny dzionek;-) w koncu u nos wylazło słonce i przestało padac ;-) .........buzioleeeeeee Quote
Recommended Posts