Alicja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale cudny otwór faflunowo-gębusiowy:loveu: Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Imbir1'] no prosze ten tez gadula:shake: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cześć Kochani:multi: aleście buszowali jeszcze po nocy:cool3::evil_lol: my dzisiaj tak z doskoku bedziemy wpadać:cool3: Quote
simbik Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Hi,hi,hi to ta zabawka jeszcze cała :evil_lol: . U mnie to by dnia nie przetrzymała :lol: . Quote
tygra Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jaki dyskutant psy z faflami słodko wyglądają jak próbują rozmawiac, mnie to rozczula :) Quote
Medorowa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']wczoraj byly tatoo???? przegapiłam :roll: a mogłam się dziarą pochwalić :cool1: [quote name='Imbir1']hehe, ja też:p No proszę córa, a kiedy Ty sobie tatoo zrobiłaś, że mamusia nic nie wiedziała:mad: :evil_lol: I siostra też ma:crazyeye: , to tylko ja taka wyalienowana w rodzinie:roll: , ale w lecie to się może zmieni:razz: :razz: [quote name='Imbir1']hehehe, no skoro Menrzuś nie wyraża sprzeciwu to macie:p od tego się wczoraj zaczęło:diabloti: nieee no to nie mój :evil_lol: OMG:crazyeye: Fajne, jak żywe:eviltong: [quote name='Imbir1'] Ale żabulec:eviltong: :eviltong: :loveu: [quote name='Imbir1']Tata ma mieć jutro wyjmowane śruby z nogi, rok temu złamał sobie fatalnie nogę:cool3: na prześwietleniu wygląda wszystko oki, ale na 100% bedą wiedzieć wszystko jak się do tych śrub dostną:cool3: Kasia a Imbirek to dawał głos:p:evil_lol: Trzymam kciuki, żeby wszystko poszżło oki:roll: :roll: A teraz chciałam tylko powiedzieć[SIZE="7"]GADUŁY;) :p :p :p Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ..pyskacz pełna gebą ;-) ehheeh Dziendoberek Imbirkowa rodzinko;-) Quote
DORRAG Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :p Cześć Imbirki Ale mu sie oczy zaświeciły:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Nooooooo i tym swoim ognistym spojrzeniem mnie powalił ;-) ehheh Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 CHyba siem tu jeszcze nie witałam... Już mam dość na dziś i nie kontaktuje :-( Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cześć, jesteśmy, ale padam na ryj:cool3::shake: Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dobranocek padnieta Julianko;-) ......kolorowych snoffffff ;-) Quote
bonita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dobrywieczorek, nie padajcie jutro wolne jest :) Jabcia w odwiedziny przyszła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witam, jeszcze śpicie, Imbirki, czy już pstrykacie?:cool3: Quote
Imbirka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Już jesteśmy:multi:, rety nareszcie się wyspałam:cool3: foteczki bedą tylko muszę je obrobić:lol: Quote
Kate I Luka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witajcie spacerkowicze w sobotnie południe... Czekamy na fotorelacje:) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Fikasz , fikasz ? No w końcu ja tu rządze nie :razz:. Pff ... jak chcesz to załatwimy to na zewnątrz ! Quote
Imbirka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witajcie:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Kamcia witaj w naszych skromnych progach:lol: Quote
Recommended Posts