Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Łaski :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :flaming: :modla: :modla: :modla: :modla: :grab: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='evaxon']:D tak moja droga:D:evil_lol:[/quote] jak byłaś pierwsza to ja ci nie dogryzałam:cool3: babus niedobry:eviltong: [quote name='Danusia12']Łaski :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :flaming: :modla: :modla: :modla: :modla: :grab:[/quote] Menrzuś, no tylko się nie wieszaj ani sobie nie strzelaj w głowę bo kto później bedzie sprzątał:cool3::diabloti: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no nie, jeszcze sprzątać mi kazą:cool3::evil_lol: oki, pomału pakuję się do domku, weckend mamy:multi::multi::multi::multi: Quote
Klaudia :-) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No i Julia w związku z tym weekendem pomyśl o jutrzejszym spacerku:-) Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Ja też do kuchni muszę :p[/quote] a ja wlasnie wrocilam z kuchni :evil_lol: a moj weekend trwa juz 2 tygodnie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='evaxon']a ja wlasnie wrocilam z kuchni :evil_lol: a moj weekend trwa juz 2 tygodnie:evil_lol:[/quote] Przestrach w oczach - Danusia wraca, a mięcho ciągle twarde :placz: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Przestrach w oczach - Danusia wraca, a mięcho ciągle twarde :placz:[/quote] a co za miecho??:cool3: ja dzis zeberka robilam:razz: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja też usiłuję je zrobić, ale jakieś takie gumowate ciągle :-( Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Ja też usiłuję je zrobić, ale jakieś takie gumowate ciągle :-([/quote] :hmmmm: dus je na wolnym ogniu :) jak zeberka( w stanie surowym) byly swieze to powinny sie ladnie zrobic :) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Już chyba dochodzą. Może z padliny były cycuś takiego :razz: Dzięki Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Już chyba dochodzą. Może z padliny były cycuś takiego :razz: Dzięki[/quote] albo ze starego zwierzaka:roll: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jak Danusia sobie zęby połamie....... na wszelki wypadek mówię "do widzenia":shake: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Jak Danusia sobie zęby połamie....... na wszelki wypadek mówię "do widzenia":shake:[/quote] :evil_lol: ni epołamie najwyzej bedzie czuc ze je kawalek gumy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A jak jej wyssie zęby...... rany :placz: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']A jak jej wyssie zęby...... rany :placz:[/quote] :grin: zacznij zbierac na proteze:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ty lepiej tymczasu mi szukaj....... :placz: I ogłoś zbiórkę na chirurga plastycznego Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Ty lepiej tymczasu mi szukaj....... :placz: I ogłoś zbiórkę na chirurga plastycznego[/quote] :lol: jak tymczas bedzie potrzebny to znaczy ze nie umiesz gotowac no ale moze kawe dobrze robisz ...to cie przygarne:evil_lol: na operacji zaoszczedzimy ...papierowa torbe zalozymy Ci na glowe:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nie, no tylko z mięchem mam problemy. Za to rybki, zupki... to robię i Danusia nie narzeka :razz: Jak przeżyję do jutra, to na obia będzie pstrąg w ziołach w sosie cytrynowym - no mówię Ci, mniód w gębie :cool3: O kawę możesz spytać Imbirki, czy jej smakuje :p Z tą torbą to ryzykowne - własny mój pies albo by mnie wtedy zagryzł, a conajmniej olał :shake: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12'] Jak przeżyję do jutra, to na obia będzie pstrąg w ziołach w sosie cytrynowym - no mówię Ci, mniód w gębie :cool3: [/quote] :mdleje: kocham pstragi z ziołami ... w kazdej postaci .. a z grilla to niebo w gebie:mdleje: ja chce cie wziasc na tymczas:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Domofon dzwoni......chyba już w przedpokoju się położę plackiem i będzie :mad: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Domofon dzwoni......chyba już w przedpokoju się położę plackiem i będzie :mad:[/quote] trzymamy kciuki:evil_lol: a deser naszykowales???:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Przeżyłem. Akcja "Tymczas dla Menrzusia" odwołana :lol: Nawet było dobre. Była surówka, deserów Danusia nie lubi - dba o linię :evil_lol: Quote
Recommended Posts