e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']A ja się pytałam czy głosowaliście to nic nie mówiłeś:mad::cool3:[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :multi: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Nie, ale dziś jakby było lepiej niż wczoraj :D[/I][/B][/quote] chyba lepiej, ale perfekcyjnie to nie jest:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']A ja się pytałam czy głosowaliście to nic nie mówiłeś:mad::cool3:[/quote] Bo myśmy niedawno głosowali :eviltong: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 rozumiem, ze to są wasze wspólne uzgodnienia?:lol: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Imbirki depczecie nam po pietach :mad: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Eeeeeee, bo my się starmy wyjść na czołókę:p Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']Eeeeeee, bo my się starmy wyjść na czołókę:p[/quote] a II wam nie starczy ??:roll: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ech, czy ja zawsze musze być II:placz:? raz moglibyśmy być pierwwsi:p Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']rozumiem, ze to są wasze wspólne uzgodnienia?:lol:[/quote] Głosowaliśmy osobno - z różnym wynikiem :eviltong: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 hmmmmmmmm i tu mnie zaciekawiłeś:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']hmmmmmmmm i tu mnie zaciekawiłeś:cool3::evil_lol:[/quote] A w czym? :cool3: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']ech, czy ja zawsze musze być II:placz:? raz moglibyśmy być pierwwsi:p[/quote] haha zawsze mozecie spasc na III pozycje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']głosowaniem i typami:evil_lol::cool3:[/quote] No, typy były :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']Ewka:mad::mad::mad::mad::mad:[/quote] no coo??:niewiem::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 napewno były:cool3: wiem głosowanie jest tajne, o nic nie pytam (tak tylko sobie bede kombinować):diabloti: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ewcia, ni co:eviltong: a tak wogóle mogłybyście z Tigrą przyjechać w sobotę:p Quote
teqquila Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 hehe ja tez glosowalam :) ale nie powiem :P:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']napewno były:cool3: wiem głosowanie jest tajne, o nic nie pytam (tak tylko sobie bede kombinować):diabloti:[/quote] A kompinuj, kompinuj :evil_lol: Jak Ty dożyjesz jutrzejszej 20:00? Juz współczuję:p Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']Ewcia, ni co:eviltong: a tak wogóle mogłybyście z Tigrą przyjechać w sobotę:p[/quote] echhh ni edamy rade w ta sobote:shake: gdyby jeszcze pogoda dopisala ale na taka chlape z tym grzejnikowym psem nie warto sie ruszac:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='teqquila']hehe ja tez glosowalam :) ale nie powiem :P:evil_lol:[/quote] [quote name='Danusia12']A kompinuj, kompinuj :evil_lol: Jak Ty dożyjesz jutrzejszej 20:00? Juz współczuję:p[/quote] wy naprawdę chcecie żeby mnie tu skręciło:cool3::evil_lol: [quote name='evaxon']echhh ni edamy rade w ta sobote:shake: gdyby jeszcze pogoda dopisala ale na taka chlape z tym grzejnikowym psem nie warto sie ruszac:evil_lol:[/quote] Ewcia ty leniuch jesteś:diabloti: a idz teraz i zobacz sobie kto komu po piętach depcze:diabloti: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1'] Ewcia ty leniuch jesteś:diabloti: a idz teraz i zobacz sobie kto komu po piętach depcze:diabloti:[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to jest nie fair:placz: :placz: :placz: :placz: ja sie tak ni ebawie:placz: :placz: oszukujecie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 jak oszukujemy?:cool3: ja jeszcze nie głosowałam:cool3: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']jak oszukujemy?:cool3: ja jeszcze nie głosowałam:cool3:[/quote] bo to ja mialam wygrac:placz: a ty wszystkich na swoja strone przekabacilas:placz: Quote
Recommended Posts