Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']cześć dziewczeta:multi::multi::multi::multi::multi::multi: i chłopaki moze?:cool3::lol: a my dzisiaj uczyliśmy się dzisiaj "dawać głos":p co się obśmiałąm z Imbira to moje:diabloti: biedaczek robi wszystko tylko żeby nie szczeknąć, chyba się wstydzi:cool3: a jak załapał już o co chodzi to tak mu fajnie się fafelki unoszą przed szczeknięciem:evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja nigdy nie umiałam nauczyć piesów dawać głos:oops: Ide głosować:p [/I][/B] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']a on na komende wyje?:cool3::evil_lol:[/quote] Komendą do jego wycia jest moje wycie :lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ala idz, idz, tylko dobrze głosuj :p Danusia a wy już po głosowaniu?:cool3: a tak swoją drogą to nieźle musisz wyć skoro psa doprowadzasz do takiej rozpaczy:evil_lol::diabloti: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 hehe, dziewczyny uważajcie z tymi komendami, bo będzie jak w kawale: Facet chciał psa nauczyć, że jak jest głodny to ma szczekać. I uczył go tak, że jak mu nakładał do miski jeść to sam szczekał przez jakiś czas, a potem dawał psu. Po jakimś czasie spotyka go znajomy i pyta jak idzie tresura. A gosciu odpowiada: daj spokój... Pies teraz jeść nie chce dopóki nie zaszczekam ... Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 hehehehe, Imbir szczeka na piłeczkę:eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']Ala idz, idz, tylko dobrze głosuj :p Danusia a wy już po głosowaniu?:cool3: a tak swoją drogą to nieźle musisz wyć skoro psa doprowadzasz do takiej rozpaczy:evil_lol::diabloti:[/quote] On tylko na moje wycie tak reaguje. On wyraża swoją żałość nad moim losem :evil_lol: Menrzuś Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Danusia12']...Menrzuś[/QUOTE] Skomplikowane... tam Danusia, tu Marzena :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Menrzuś, ale ja też nie wiem czy nie zamące, czasami też nie wiem z którym z Was gadam:eviltong: oki, postaram się Danusia i Menrzuś to małzeństwo i swoje posty piszą pod jednym nikiem, trzeba tylko patrzeć które na dole się podpisze:cool3: Mają dwa bokserki Argona i niedawno adoptowaną Sylwę (sunię ze Słupskiego schroniska), a jeśli chodzi o więcej to trzeba poczytać na ich wątku:lol: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Kate I Luka']hehe, dziewczyny uważajcie z tymi komendami, bo będzie jak w kawale: Facet chciał psa nauczyć, że jak jest głodny to ma szczekać. I uczył go tak, że jak mu nakładał do miski jeść to sam szczekał przez jakiś czas, a potem dawał psu. Po jakimś czasie spotyka go znajomy i pyta jak idzie tresura. A gosciu odpowiada: daj spokój... Pies teraz jeść nie chce dopóki nie zaszczekam ...[/quote] buahahahahha moja Tigra szczeka jak jest pora obiadu i jest glodna:roll: :lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Danusia zawsze sie podpisuje, a ja nie :eviltong: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Kate I Luka']Skomplikowane... tam Danusia, tu Marzena :evil_lol:[/QUOTE] Kurde flak, to ja sie pomylilam... ja myslalam ze tam pisze: MARZENUŚ... Sierota... A to MĘŻUŚ DANUSI... menrzuś dokładnie.... Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ewa czemu doprowadzasz psa do takich skrajnych emocji, że musi szczekać:cool3::evil_lol: głodzisz biedną Tigrę:mad: Menrzuś ty to się raz podpisujesz, a raz nie i mnie w balona robicie:evil_lol:, a tak wogóle co z tym mięskiem zrobiłeś?:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kurde flak, to ja sie pomylilam... ja myslalam ze tam pisze: MARZENUŚ... Sierota... A to MĘŻUŚ DANUSI... menrzuś dokładnie....[/quote] oooooooo, załapałaś:multi::multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']Ewa czemu doprowadzasz psa do takich skrajnych emocji, że musi szczekać:cool3::evil_lol: głodzisz biedną Tigrę:mad: Menrzuś ty to się raz podpisujesz, a raz nie i mnie w balona robicie:evil_lol:, a tak wogóle co z tym mięskiem zrobiłeś?:evil_lol:[/quote] Jak nie ma podpisu Danusia, to znaczy, że to ja, czyli Menrzuś,:razz: jestem Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']Ewa czemu doprowadzasz psa do takich skrajnych emocji, że musi szczekać:cool3::evil_lol: głodzisz biedną Tigrę:mad: Menrzuś ty to się raz podpisujesz, a raz nie i mnie w balona robicie:evil_lol:, a tak wogóle co z tym mięskiem zrobiłeś?:evil_lol:[/quote] hahaha ona poprostu mi komunikuje ze jest juz na tyle glodna zeby wszamac miche pysznego jedzonka:cool3: Danusia jest mezczyzną:hmmmm:?? Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='evaxon']hahaha ona poprostu mi komunikuje ze jest juz na tyle glodna zeby wszamac miche pysznego jedzonka:cool3: Dinusia jest mezczyzną:hmmmm:??[/quote] Ja się poddaję :shake: Tak, Danusia na tych postach jest w 99% facetem :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no już dobrze, dobrze już sobie zakodowałam:p pytałam się o to mięsko, bo żeberka nadal za mną chodzą:razz: takie duszone, mniammmm, z grzybkami, ech (to wszystko przez ciebie:evil_lol:) a dla zainteresowanych wątek Argona i Sylwy jest tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37334:lol:[/url] Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ewa proszę cię, skup się, przecież to ja jestem blądynka a nie ty:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Danusia12']Ja się poddaję :shake: Tak, Danusia na tych postach jest w 99% facetem :evil_lol:[/quote] :lol: a co sie stalo z tym 1%:lol: ?? Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='evaxon'] Dinusia jest mezczyzną:hmmmm:??[/QUOTE] [quote name='Danusia12']Ja się poddaję :shake: [/QUOTE] teraz już kumam, a Ewka nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']no już dobrze, dobrze już sobie zakodowałam:p pytałam się o to mięsko, bo żeberka nadal za mną chodzą:razz: takie duszone, mniammmm, z grzybkami, ech (to wszystko przez ciebie:evil_lol:) a dla zainteresowanych wątek Argona i Sylwy jest tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37334:lol:[/URL][/quote] To mięsko okazało się kurczęcimi piersiami. Danusia powiedziała, żebym zrobił kotletciki. Jak ja mogłem - walić tłuczkiem po piersiach? Nawet kurczęcich? Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='evaxon']:lol: a co sie stalo z tym 1%:lol: ??[/quote] No, czasami Danusia tutaj pisze - stąd ten 1% Quote
Recommended Posts