Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']cześć dziewczeta:multi::multi::multi::multi::multi::multi: i chłopaki moze?:cool3::lol:

a my dzisiaj uczyliśmy się dzisiaj "dawać głos":p co się obśmiałąm z Imbira to moje:diabloti: biedaczek robi wszystko tylko żeby nie szczeknąć, chyba się wstydzi:cool3:
a jak załapał już o co chodzi to tak mu fajnie się fafelki unoszą przed szczeknięciem:evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja nigdy nie umiałam nauczyć piesów dawać głos:oops:

Ide głosować:p
[/I][/B]

Posted

Ala idz, idz, tylko dobrze głosuj :p
Danusia a wy już po głosowaniu?:cool3: a tak swoją drogą to nieźle musisz wyć skoro psa doprowadzasz do takiej rozpaczy:evil_lol::diabloti:

Posted

hehe, dziewczyny uważajcie z tymi komendami, bo będzie jak w kawale:

Facet chciał psa nauczyć, że jak jest głodny to ma szczekać. I uczył go tak, że jak mu nakładał do miski jeść to sam szczekał przez jakiś czas, a potem dawał psu.
Po jakimś czasie spotyka go znajomy i pyta jak idzie tresura.
A gosciu odpowiada: daj spokój... Pies teraz jeść nie chce dopóki nie zaszczekam ...

Posted

[quote name='Imbir1']Ala idz, idz, tylko dobrze głosuj :p
Danusia a wy już po głosowaniu?:cool3: a tak swoją drogą to nieźle musisz wyć skoro psa doprowadzasz do takiej rozpaczy:evil_lol::diabloti:[/quote]

On tylko na moje wycie tak reaguje. On wyraża swoją żałość nad moim losem :evil_lol:

Menrzuś

Posted

Menrzuś, ale ja też nie wiem czy nie zamące, czasami też nie wiem z którym z Was gadam:eviltong:

oki, postaram się
Danusia i Menrzuś to małzeństwo i swoje posty piszą pod jednym nikiem, trzeba tylko patrzeć które na dole się podpisze:cool3: Mają dwa bokserki Argona i niedawno adoptowaną Sylwę (sunię ze Słupskiego schroniska), a jeśli chodzi o więcej to trzeba poczytać na ich wątku:lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']hehe, dziewczyny uważajcie z tymi komendami, bo będzie jak w kawale:

Facet chciał psa nauczyć, że jak jest głodny to ma szczekać. I uczył go tak, że jak mu nakładał do miski jeść to sam szczekał przez jakiś czas, a potem dawał psu.
Po jakimś czasie spotyka go znajomy i pyta jak idzie tresura.
A gosciu odpowiada: daj spokój... Pies teraz jeść nie chce dopóki nie zaszczekam ...[/quote]
buahahahahha
moja Tigra szczeka jak jest pora obiadu i jest glodna:roll: :lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Skomplikowane... tam Danusia, tu Marzena :evil_lol:[/QUOTE]

Kurde flak, to ja sie pomylilam... ja myslalam ze tam pisze: MARZENUŚ...
Sierota...

A to MĘŻUŚ DANUSI... menrzuś dokładnie....

Posted

Ewa czemu doprowadzasz psa do takich skrajnych emocji, że musi szczekać:cool3::evil_lol: głodzisz biedną Tigrę:mad:

Menrzuś ty to się raz podpisujesz, a raz nie i mnie w balona robicie:evil_lol:, a tak wogóle co z tym mięskiem zrobiłeś?:evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Kurde flak, to ja sie pomylilam... ja myslalam ze tam pisze: MARZENUŚ...
Sierota...

A to MĘŻUŚ DANUSI... menrzuś dokładnie....[/quote]
oooooooo, załapałaś:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Imbir1']Ewa czemu doprowadzasz psa do takich skrajnych emocji, że musi szczekać:cool3::evil_lol: głodzisz biedną Tigrę:mad:

Menrzuś ty to się raz podpisujesz, a raz nie i mnie w balona robicie:evil_lol:, a tak wogóle co z tym mięskiem zrobiłeś?:evil_lol:[/quote]

Jak nie ma podpisu Danusia, to znaczy, że to ja, czyli Menrzuś,:razz: jestem

Posted

[quote name='Imbir1']Ewa czemu doprowadzasz psa do takich skrajnych emocji, że musi szczekać:cool3::evil_lol: głodzisz biedną Tigrę:mad:

Menrzuś ty to się raz podpisujesz, a raz nie i mnie w balona robicie:evil_lol:, a tak wogóle co z tym mięskiem zrobiłeś?:evil_lol:[/quote]
hahaha ona poprostu mi komunikuje ze jest juz na tyle glodna zeby wszamac miche pysznego jedzonka:cool3:

Danusia jest mezczyzną:hmmmm:??

Posted

[quote name='evaxon']hahaha ona poprostu mi komunikuje ze jest juz na tyle glodna zeby wszamac miche pysznego jedzonka:cool3:

Dinusia jest mezczyzną:hmmmm:??[/quote]

Ja się poddaję :shake:

Tak, Danusia na tych postach jest w 99% facetem :evil_lol:

Posted

no już dobrze, dobrze już sobie zakodowałam:p
pytałam się o to mięsko, bo żeberka nadal za mną chodzą:razz: takie duszone, mniammmm, z grzybkami, ech (to wszystko przez ciebie:evil_lol:)

a dla zainteresowanych wątek Argona i Sylwy jest tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37334:lol:[/url]

Posted

[quote name='Imbir1']no już dobrze, dobrze już sobie zakodowałam:p
pytałam się o to mięsko, bo żeberka nadal za mną chodzą:razz: takie duszone, mniammmm, z grzybkami, ech (to wszystko przez ciebie:evil_lol:)

a dla zainteresowanych wątek Argona i Sylwy jest tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37334:lol:[/URL][/quote]

To mięsko okazało się kurczęcimi piersiami. Danusia powiedziała, żebym zrobił kotletciki. Jak ja mogłem - walić tłuczkiem po piersiach? Nawet kurczęcich?