Medorowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Imbir1 napisał(a):jak to? już topnieje? kurcze u nas też 1 stopień na +, pewnie niedługo poleży śnieżek:shake: ale my mamy jeszcze sporo śnieżnych foteczek:p No to na co jeszcze czekasz córuś:cool3: :cool3: Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 wieczorkiem cosik wstawie, teraz robie obiadek i później wychodzimy:p Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wy to macie się dobrze z tymi spacerkami... Koło nas nie mieszka nikt, kto mógłby się z Gastusiem bawić :-( Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 na osiedlu to Imbir głównie bawi się z Rokim (z konieczności) bo to boksiu mojej koleżanki,:evil_lol: a wogóle to jest jeszcze kilka bokserów - sunie: Sara, Dora i Aida, a z psów: Atos, Drako i jeszcze 2, ale tych imion nie znam, bo z daleka już na siebie warczą:cool3: Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):Wy to macie się dobrze z tymi spacerkami... My mamy ten sam problem, niektórzy tłumaczą, że przy Kiri "za bardzo się męczy piesek":roflt: :roflt:. Kiri jest szybka, wesoła i przyjacielska, zero agresji, czasami narzuca zabawę, ale tylko wtedy, jeśli to fajtłapa;) . Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 u nas tez ciezko z psiakami :) ale Tigrauwielbia sie baweic z ludzmi :evil_lol: :eviltong: wiec sie same swietnie bawimy :) Quote
DORRAG Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Imbirki:p Kate I Luka napisał(a):Wy to macie się dobrze z tymi spacerkami... Koło nas nie mieszka nikt, kto mógłby się z Gastusiem bawić :-( No właśnie ja też zazdroszczę im tych spacerków, bo my też nie mamy psich przyjaciół do zabaw. Quote
mila_2 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 hehehe, widzę że wszyscy mają problem z towarzystwem dla psa w miejscu zamieszkania:cool3::cool3::cool3:. Ostatnimi czasy ja codziennie pakowałam Bekona do auta i wiozłam ją do Łodzi żeby mi Dziewczyna na wsi nie zdziczała;) Wczoraj mieliśmy za to wizytę "Łodziaków" u nas w Zgierzu:) btw. Imbir - przystojniak jak zwykle:D:D Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Imbir1 napisał(a):na osiedlu to Imbir głównie bawi się z Rokim (z konieczności) bo to boksiu mojej koleżanki,:evil_lol: a wogóle to jest jeszcze kilka bokserów - sunie: Sara, Dora i Aida, a z psów: Atos, Drako i jeszcze 2, ale tych imion nie znam, bo z daleka już na siebie warczą:cool3: Kurde ile boksiów... Ale Wam dobrze... My mamy niedaleko boksię Lenkę tylko, ale jej Panem jest chyba z 45 letni facet, i raczej nie wyskoczę do niego z textem: to kiedy robimy znów spotkanko :cool3: :cool3: :cool3: Jak sie trafimy to biegają, a jeśli nie - to Gaston ogląda ją przez okno, bo mamy widok na boisko na którym psiaki biegają. Quote
mila_2 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):My mamy niedaleko boksię Lenkę tylko, ale jej Panem jest chyba z 45 letni facet, i raczej nie wyskoczę do niego z textem: to kiedy robimy znów spotkanko :cool3: :cool3: :cool3: a dlaczego nie?? Właściciel blabladora - przyjaciela mojej suki to Pan mający dorosłe dzieci (syn po studiach, córka studentka) i ja nie mam oporów z zapytaniem kiedy i o której kolejny spacer;) Quote
Medorowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 mila_2 napisał(a):a dlaczego nie?? Właściciel blabladora - przyjaciela mojej suki to Pan mający dorosłe dzieci (syn po studiach, córka studentka) i ja nie mam oporów z zapytaniem kiedy i o której kolejny spacer;) To tak jak ja:p Jakiś czas temu chodziliśmy na spcer z prawie 80letnim Panem i huskym, tyle, że niestety chłopaki przestali się dogadywać:roll: :roll: My też zazwyczaj z nikim się nie umawiamy, ale na takiej "polance psiarzy i ich psiaków" prawie zawsze można spotkac kogośdo bieganka:p Quote
leemonca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dzieńdoberek!!! a my też mamy wiekowo bardzo rozpięte znajomości od -nastu lat do kilkudziesięciu :cool3:, grubo kilkudziesięciu :cool3: i jest fajnie jak się spotykamy Quote
mila_2 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 tem Kate - nieśmiałość schować w kieszeń i umawiaj się na spacer ze Znajomym;) Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wątek dwóch biduś z Ostródy - zerkajcie, podbijajcie:modla: http://www.dogomania.pl/forum/showth...12#post2907812 Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cześć gadulińskie:evil_lol: my już po spacerku, brrry, cała mokra wróciłam, bo jakiś wstrętny teraz śnieg pada:shake: Imbir już pod kocykiem doopke grzeje, bo o 19-stej idziemy na kolejny spacerek z Rokim:p Quote
Medorowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć gadulińskie:evil_lol: my już po spacerku, brrry, cała mokra wróciłam, bo jakiś wstrętny teraz śnieg pada:shake: Imbir już pod kocykiem doopke grzeje, bo o 19-stej idziemy na kolejny spacerek z Rokim:p Niezmordowani:evil_lol: Weźcie mojego robaczka ze sobą:cool3: Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :evil_lol: moja chodzi od grzejnika do grzejnika i kicha:evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dawaj Medorka z nim też mozemy pobiegać:evil_lol: weckend to jedyny czas kiedy mogę wybiegać Imbirka, póżniej znowu bedzie biedny siedział tyle godzin sam:cool3: Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ewa, zaraziłaś psa:cool3::mad::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Imbir1 napisał(a):Ewa, zaraziłaś psa:cool3::mad::evil_lol: jaa??:crazyeye: to ona non stop kicha:razz: nawet latem:evil_lol: bo to kichajacy na wszystko pies:evil_lol: a dzisiaj przez przypadek oplulam mame:oops: mi mi sie kichnelo i aqrat stanela w drzwiach a ja wychodzilam :oops: :lol: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć :) Właśnie uczę się rameczki robić :cool3: Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ewa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bonita, zaraz ide podziwiać:lol: ale najpierw foteczki:roll: Quote
zuzolandia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ..wowowow jaka ładniutkaaaaaa ;-) Wszystkie sa swietne eheheh i jak ich duzooooo Imbirek dał weekendowo czadu eheh;-) Buziaczki Quote
Medorowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Imbir1 napisał(a):dawaj Medorka z nim też mozemy pobiegać:evil_lol: No i co córuś nie przyszłyście po Medorka – Zadziorka:cool3: I psisko się dzisiaj nie wybiegało, bo Pańci się w deszczyk spacerować nie chciało:diabloti: :diabloti: evaxon napisał(a):jaa??:crazyeye: to ona non stop kicha:razz: nawet latem:evil_lol: bo to kichajacy na wszystko pies:evil_lol: a dzisiaj przez przypadek oplulam mame:oops: mi mi sie kichnelo i aqrat stanela w drzwiach a ja wychodzilam :oops: :lol: Oj Ewcia, Ewcia, wstydź się:evil_lol: Śliczne foteczki śnieżnego potfffforka :D :D :D :D Quote
Recommended Posts