Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

Imbir1 napisał(a):
jak to? już topnieje? kurcze u nas też 1 stopień na +, pewnie niedługo poleży śnieżek:shake: ale my mamy jeszcze sporo śnieżnych foteczek:p

No to na co jeszcze czekasz córuś:cool3: :cool3:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

na osiedlu to Imbir głównie bawi się z Rokim (z konieczności) bo to boksiu mojej koleżanki,:evil_lol: a wogóle to jest jeszcze kilka bokserów - sunie: Sara, Dora i Aida, a z psów: Atos, Drako i jeszcze 2, ale tych imion nie znam, bo z daleka już na siebie warczą:cool3:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Wy to macie się dobrze z tymi spacerkami...

My mamy ten sam problem, niektórzy tłumaczą, że przy Kiri "za bardzo się męczy piesek":roflt: :roflt:. Kiri jest szybka, wesoła i przyjacielska, zero agresji, czasami narzuca zabawę, ale tylko wtedy, jeśli to fajtłapa;) .

Posted

Cześć Imbirki:p

Kate I Luka napisał(a):
Wy to macie się dobrze z tymi spacerkami... Koło nas nie mieszka nikt, kto mógłby się z Gastusiem bawić :-(

No właśnie ja też zazdroszczę im tych spacerków, bo my też nie mamy psich przyjaciół do zabaw.

Posted

hehehe, widzę że wszyscy mają problem z towarzystwem dla psa w miejscu zamieszkania:cool3::cool3::cool3:. Ostatnimi czasy ja codziennie pakowałam Bekona do auta i wiozłam ją do Łodzi żeby mi Dziewczyna na wsi nie zdziczała;) Wczoraj mieliśmy za to wizytę "Łodziaków" u nas w Zgierzu:)

btw. Imbir - przystojniak jak zwykle:D:D

Posted

Imbir1 napisał(a):
na osiedlu to Imbir głównie bawi się z Rokim (z konieczności) bo to boksiu mojej koleżanki,:evil_lol: a wogóle to jest jeszcze kilka bokserów - sunie: Sara, Dora i Aida, a z psów: Atos, Drako i jeszcze 2, ale tych imion nie znam, bo z daleka już na siebie warczą:cool3:

Kurde ile boksiów... Ale Wam dobrze...
My mamy niedaleko boksię Lenkę tylko, ale jej Panem jest chyba z 45 letni facet, i raczej nie wyskoczę do niego z textem: to kiedy robimy znów spotkanko :cool3: :cool3: :cool3:
Jak sie trafimy to biegają, a jeśli nie - to Gaston ogląda ją przez okno, bo mamy widok na boisko na którym psiaki biegają.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
My mamy niedaleko boksię Lenkę tylko, ale jej Panem jest chyba z 45 letni facet, i raczej nie wyskoczę do niego z textem: to kiedy robimy znów spotkanko :cool3: :cool3: :cool3:

a dlaczego nie?? Właściciel blabladora - przyjaciela mojej suki to Pan mający dorosłe dzieci (syn po studiach, córka studentka) i ja nie mam oporów z zapytaniem kiedy i o której kolejny spacer;)

Posted

mila_2 napisał(a):
a dlaczego nie?? Właściciel blabladora - przyjaciela mojej suki to Pan mający dorosłe dzieci (syn po studiach, córka studentka) i ja nie mam oporów z zapytaniem kiedy i o której kolejny spacer;)

To tak jak ja:p Jakiś czas temu chodziliśmy na spcer z prawie 80letnim Panem i huskym, tyle, że niestety chłopaki przestali się dogadywać:roll: :roll:
My też zazwyczaj z nikim się nie umawiamy, ale na takiej "polance psiarzy i ich psiaków" prawie zawsze można spotkac kogośdo bieganka:p

Posted

cześć gadulińskie:evil_lol:
my już po spacerku, brrry, cała mokra wróciłam, bo jakiś wstrętny teraz śnieg pada:shake: Imbir już pod kocykiem doopke grzeje, bo o 19-stej idziemy na kolejny spacerek z Rokim:p

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć gadulińskie:evil_lol:
my już po spacerku, brrry, cała mokra wróciłam, bo jakiś wstrętny teraz śnieg pada:shake: Imbir już pod kocykiem doopke grzeje, bo o 19-stej idziemy na kolejny spacerek z Rokim:p

Niezmordowani:evil_lol: Weźcie mojego robaczka ze sobą:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Ewa, zaraziłaś psa:cool3::mad::evil_lol:

jaa??:crazyeye: to ona non stop kicha:razz: nawet latem:evil_lol: bo to kichajacy na wszystko pies:evil_lol: a dzisiaj przez przypadek oplulam mame:oops: mi mi sie kichnelo i aqrat stanela w drzwiach a ja wychodzilam :oops: :lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
dawaj Medorka z nim też mozemy pobiegać:evil_lol:

No i co córuś nie przyszłyście po Medorka – Zadziorka:cool3: I psisko się dzisiaj nie wybiegało, bo Pańci się w deszczyk spacerować nie chciało:diabloti: :diabloti:
evaxon napisał(a):
jaa??:crazyeye: to ona non stop kicha:razz: nawet latem:evil_lol: bo to kichajacy na wszystko pies:evil_lol: a dzisiaj przez przypadek oplulam mame:oops: mi mi sie kichnelo i aqrat stanela w drzwiach a ja wychodzilam :oops: :lol:

Oj Ewcia, Ewcia, wstydź się:evil_lol:

Śliczne foteczki śnieżnego potfffforka :D :D :D :D