Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A ja tak przyszlam i zaglądam... I widze, ze nikt Wam nie przypomniał, ze dokładnie rok temu Imbir pojawil sie w schronisku jako biedny, chorutki szkielecik...

Ja o tym pamiętałam, ale czekałam na luty i na rocznicę jak już jest u Julii...

A tak wogóle to gdzie Bimbrów wywiało?

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Ja o tym pamiętałam, ale czekałam na luty i na rocznicę jak już jest u Julii...

No tak ;-) Z mojej strony to inaczej wygląda, bo wlasnie kilka dni pozniej zaczęła się moja przyjaźń z Imbirkiem. A pamietam szok wszystkich pracownikow i wolontariuszy jak widzieli takiego biednego Imbirka. :shake:

Hej Julciu, gdzie się podziewacie?

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
No tak ;-) Z mojej strony to inaczej wygląda, bo wlasnie kilka dni pozniej zaczęła się moja przyjaźń z Imbirkiem. A pamietam szok wszystkich pracownikow i wolontariuszy jak widzieli takiego biednego Imbirka. :shake:

A ja może niedoczytałam, może przeoczyłam, ale czy coś wiadomo skąd Imbir pochodzi? Dlaczego w takim stanie znalazł się w schronie?

JULIA!!!! :candle: :candle: :candle: :candle: gdzie Wy jesteście , nowy tydzień już się zaczął :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

Posted

cześć kochani, jesteśmy, żyjemy, nic się nie stało tylko ja jestem troszkę zalatana. Weckend był zwariowany, bylismy na pacerku, bylimy na działce zobaczyć czy domek jeszcze stoi, mieliśmy gości i ja wczoraj jeszcze dogorywałam i mam już dość tych burz (wczoraj drugie drzewo walnęło u nas na osiedlu o włos od samochodów:shake:). Wieczorkiem wkleje zdjęcia, jestem w pracy teraz i strasznie zarobiona:cool3:.

Kasia, Imbir trafił do schroniska z intrwencji. Schronisko dostało cynk, że po lesie błąka się piesek:-(, Długo bidulek musiał się tułać, bo stan w jakim się znajdował był tragiczny. Wychudzony, wymarznięty, zapchlony na maksa z uczuleniem na skórze:shake: Ale Imbirek to silny chłopak i szybko do siebie doszedł:lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Kasia, Imbir trafił do schroniska z intrwencji. Schronisko dostało cynk, że po lesie błąka się piesek:-(, Długo bidulek musiał się tułać, bo stan w jakim się znajdował był tragiczny. Wychudzony, wymarznięty, zapchlony na maksa z uczuleniem na skórze:shake: Ale Imbirek to silny chłopak i szybko do siebie doszedł:lol:
Oj doszedł do siebie, doszedł
mój ulubiony Bimberek: