Imbirka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mnie jeszcze z nosa leci i mam katar i tylko sobie oglądam co się u was dzieje bo nawet nie mam polotu żeby coś pisać:shake: mam nadzieje, że mi wybaczycie:roll: Quote
Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Imbir1']mnie jeszcze z nosa leci i mam katar i tylko sobie oglądam co się u was dzieje bo nawet nie mam polotu żeby coś pisać:shake: mam nadzieje, że mi wybaczycie:roll:[/QUOTE] Oj biedaczko... Aleś się załatwiła... Quote
teqquila Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='zuzolandia'][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/163/10gb9.jpg[/IMG] .Imbir trawozerca eheheh;-) Witaj Ty moja bidulko ......masz racje ...powinnas sobie lezec pod kolderka przytulona do faflunka a nie zasuwac w robocie ..... Buziaczki i zycze szybkiegi odsmarkania ;-)[/QUOTE] hehe to nie Imbir tylko Tysi :P :D :evil_lol: a zdjecie skaczacego Tyska nie jest takie dobre bo usy sa niewyrazne :P:evil_lol: Julia to ferveks wypij i do lozka sie grzac :P Quote
Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='teqquila']hehe to nie Imbir tylko Tysi :P :D :evil_lol: a zdjecie skaczacego Tyska nie jest takie dobre bo usy sa niewyrazne :P:evil_lol:[/QUOTE] wszyscy Wam dzis boxie mylą, ja też :oops: [quote name='teqquila'] Julia to ferveks wypij i do lozka sie grzac :P[/QUOTE] O tak, mi zawsze pomaga... Juz mam wrażenie że to choróbsko na maźa, a rano budzę się zdrowa... Quote
teqquila Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 no ja nie wiem czemu dzis wszyscy je myla ale powiem wam ze ja tez sie czasem pomyle :P:evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Widocznie Imbirek zaczyna wyglądać już tak dobrze jak Tysiu:p Quote
zuzolandia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Hmmmmmm normalnie sie pomyliłam .....;-) ale jam na prochach jest wiec moge miec zwidy eheheh ;-)......Pikny tyn Tysio;-) ...nie moze byc inaczej skoro do Bimberka podobny heh ;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
bonita Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [B][I]Hej, hej Byłam u Was nocną porą jak zeście spali ;).[/I][/B] Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A ja byłam z rana, jak jeszcze nikt tu nie zajrzał... Witaj Julio, jak się dziś czujesz???? Quote
e.v.a Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a ja jestem teraz:evil_lol: czesc chorowitki:multi: Quote
Kiłi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [IMG]http://img59.imageshack.us/img59/3972/21ja3.jpg[/IMG] hihi zezolec:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Cześć Bimberki:loveu: :loveu: :loveu: I jak się dzisiaj czujecie:cool3: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Witanko kochaniutka ;-) oj cosik mi sie zdaje ze Julcie grypsko powaliło ...obym sie myliła .;-)......a ta nieobecnosc była spowodowana np .brakiem czasu ehhhheeh ;-) Buzioczki przesyłamy [/B][/I][/COLOR] Quote
Imbirka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Cześć dziewczyny, jestem, jeszcze żyję, ale cóż to za życie?:shake: Już mi troche lepiej, ale jak ja wyglądam:placz: I wogóle ide jutro na szkolenie, jak ja się z taką warą pokażę???????? Rety jak mi się nic nie chce:shake: Quote
g_o_n_i_a Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Oj Julcia chorowitka :( :calus: Buziaczki dla Imbirka. Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Witaj Julcia... mam nadzieję, że już dziś znacznie lepiej... Powodzenia na szkoleniu... nie zaśnij przytłoczona sprawami księgowymi :razz: :razz: :razz: Quote
zuzolandia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek kochaniutka ;-) oj biedactwo ....a ta oprycha to juz wogole katasrofalna sprawa ...ostatnio widziałam w tv reklame nowego plastra ktory PODOBNO likwiduje w szybkim tempie takie włąsnie niespodzianki ;-) tylko zapomniałam nazwy Buziaczki [/B][/I][/COLOR] Quote
mila_2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 wratizolin czy jakoś tak jest dobre na zimno...wpółczuję Julia - znam ten ból, ostatnie zmino jakie mi wyskoczyło pojawiło się na mych wargach 5 dni przed ślubem:mad::mad::mad:. Byłam seksowną panną młodą z "napuchniętą" wargą;) Quote
Medorowa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek kochaniutka ;-) oj biedactwo ....a ta oprycha to juz wogole katasrofalna sprawa ...ostatnio widziałam w tv reklame nowego plastra ktory PODOBNO likwiduje w szybkim tempie takie włąsnie niespodzianki ;-) tylko zapomniałam nazwy Buziaczki [/B][/I][/COLOR][/QUOTE] Ostatnio chciłam sobie kupić ten specyfik;) , ale u mnie w mieście jeszcze tego nie mają:shake: :roll: Za to pomagła mi pasta cynkowa:razz: Quote
DORRAG Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cześć:p Mnie też ostatnio wyskoczyło takie wielkie zimno:mad: na dwa dni przed tym jak miałam iść do nowej pracy. Quote
netti1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 czesc fajnie ze udało ci sie znalezc nową pracę ,bo ja szukam bezzskutecznie:-( Quote
Recommended Posts