Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']mnie jeszcze z nosa leci i mam katar i tylko sobie oglądam co się u was dzieje bo nawet nie mam polotu żeby coś pisać:shake:
mam nadzieje, że mi wybaczycie:roll:[/QUOTE]
Oj biedaczko... Aleś się załatwiła...

Posted

[quote name='zuzolandia'][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/163/10gb9.jpg[/IMG]

.Imbir trawozerca eheheh;-)
Witaj Ty moja bidulko ......masz racje ...powinnas sobie lezec pod kolderka przytulona do faflunka a nie zasuwac w robocie .....
Buziaczki i zycze szybkiegi odsmarkania ;-)[/QUOTE]

hehe to nie Imbir tylko Tysi :P :D :evil_lol:
a zdjecie skaczacego Tyska nie jest takie dobre bo usy sa niewyrazne :P:evil_lol:
Julia to ferveks wypij i do lozka sie grzac :P

Posted

[quote name='teqquila']hehe to nie Imbir tylko Tysi :P :D :evil_lol:
a zdjecie skaczacego Tyska nie jest takie dobre bo usy sa niewyrazne :P:evil_lol:[/QUOTE]
wszyscy Wam dzis boxie mylą, ja też :oops:
[quote name='teqquila']
Julia to ferveks wypij i do lozka sie grzac :P[/QUOTE]
O tak, mi zawsze pomaga... Juz mam wrażenie że to choróbsko na maźa, a rano budzę się zdrowa...

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Hmmmmmm normalnie sie pomyliłam .....;-) ale jam na prochach jest wiec moge miec zwidy eheheh ;-)......Pikny tyn Tysio;-) ...nie moze byc inaczej skoro do Bimberka podobny heh ;-)[/B][/I][/COLOR]

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Witanko kochaniutka ;-) oj cosik mi sie zdaje ze Julcie grypsko powaliło ...obym sie myliła .;-)......a ta nieobecnosc była spowodowana np .brakiem czasu ehhhheeh ;-)
Buzioczki przesyłamy
[/B][/I][/COLOR]

Posted

Cześć dziewczyny, jestem, jeszcze żyję, ale cóż to za życie?:shake:
Już mi troche lepiej, ale jak ja wyglądam:placz: I wogóle ide jutro na szkolenie, jak ja się z taką warą pokażę????????
Rety jak mi się nic nie chce:shake:

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek kochaniutka ;-) oj biedactwo ....a ta oprycha to juz wogole katasrofalna sprawa ...ostatnio widziałam w tv reklame nowego plastra ktory PODOBNO likwiduje w szybkim tempie takie włąsnie niespodzianki ;-) tylko zapomniałam nazwy
Buziaczki
[/B][/I][/COLOR]

Posted

wratizolin czy jakoś tak jest dobre na zimno...wpółczuję Julia - znam ten ból, ostatnie zmino jakie mi wyskoczyło pojawiło się na mych wargach 5 dni przed ślubem:mad::mad::mad:. Byłam seksowną panną młodą z "napuchniętą" wargą;)

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek kochaniutka ;-) oj biedactwo ....a ta oprycha to juz wogole katasrofalna sprawa ...ostatnio widziałam w tv reklame nowego plastra ktory PODOBNO likwiduje w szybkim tempie takie włąsnie niespodzianki ;-) tylko zapomniałam nazwy
Buziaczki
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
Ostatnio chciłam sobie kupić ten specyfik;) , ale u mnie w mieście jeszcze tego nie mają:shake: :roll:
Za to pomagła mi pasta cynkowa:razz: