Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']Kasia, pani w sklepie przemiła:lol: , a nasłuchałam się opowieści:lol:[/QUOTE]

Ona jest potworna gaduła , zagada na śmierć :evil_lol:. Tymczasem mogę do Ciebie dojechać do pracy tak po 9 zamiast po południu. No i mam jeszcze propozycję co do Poznania :cool3: .

Posted

no no Justyna mnie już rano nieźle przemaglowała:evil_lol: , wychodzi ci to W-11 bokiem:evil_lol:
A od bombeczki mojej wara, proszę sobie załatwić 3 szt. to będziemy gadać:evil_lol:

Posted

hehe a no przemaglowalam bo trening czyni mistrza :) mowilam ze siem nadaje do W11 tylko ze mnie tam nie kca :P boja sie chyba :evil_lol:
a bombecki hm... sa superowe i sie od nich nie odtenteguje :P bedziemy sie :mad: ?

Posted

Cześć Imbirku i Imbirkowa Pańcioo:multi: :multi: :multi:
Dsotaliśmy przed chwilunią ubranko - jest świetne, a jego kolor nie jest taki, jak na zdjęciach; z czego się bardzo cieszę, bo potem jak zobaczyłam, jak ślicznie Imbuś wygląda w tym niebieskim; to troszkę żałowałam, że ja zamówiłam taki kolor, ale okazało się, że jest to ciemny granat/ podchdzący w czerń. Idealnie pasuje:cunao: :cunao: :cunao:
To fajnie, że każda będzie miała bombeczkę:p Tak sobie myślę, że może przed świętami też o taką poproszę i zakupię:eviltong:

Posted

Pasuje i to idealnie:p :p
A my lecimy na piffko:p <ja lecę:cool1: >

Julia to ja liczę na kupę;) zdjęć boxsiów:p :p a i jeszcze jak znajdziesz chwilę, to cyknij bułeczki i charty afgańskie:eviltong:

Posted

Kogoś wam przedstawie [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33743[/url] - to jest Brutus. Strasznie mi go żal. Zaadoptowałam go wirtualnie i teraz Imbir ma braciszka wirtualnego:evil_lol:;)
Dostane w niedziele jego nowe fotki, czy ktoś mi pomoże z umieszczeniem go na allegro i w innych ogłoszeniach? Jestem w tym zielona:cool3:
Jutro cały dzień nas nie ma, zaglądajcie do Brutuska, proszę

Posted

o, matko!!! ale się musiałam nacofać do tyłu, żeby zobaczyć [B]JEGO -[/B]
[B] [QUOTE[/B]][IMG]http://img175.imageshack.us/img175/8104/pic0142uk6.jpg[/IMG][/[B]QUOTE][/B]
[B]ale super!!![/B]

Posted

Dzieńdoberek:multi:, już jesteśmy.
Imbirek był wczoraj pod opieką Igora, męża Kasi:lol:, czyli był wczoraj z trzema potffforami, Opką, Teuflem i Imbirem:cool3:
Jak wróciliśmy wszyscy byli cali i zdrowi:evil_lol:, Jeszcze raz wielkie dzięki Igor:lol:

A na bokserach prym wiedli wczoraj Włosi:cool3: Trzeba im przyznać, piękne mają psy