Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

A to ubranko , które mamy otrzymać w spadku , również jest niebieskie , i podszyte czerwonym polarkiem:lol: Ale i tak już się napaliłam na to w Karusku , ale zobaczymy , jak to będzie:lol: :lol: :lol:

Posted

spoznione ale szczere
[FONT="Arial Black"][B][COLOR="DarkOrange"]Z okazji Twego Święta życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach
Były kryształowe łzy szczęścia,
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły ciężkie chmury smutku,
Abyś potrafił zajrzeć do Swej duszy
I mógł odnaleść to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie,
Abyś w głuchej ciszy mógł odnaleść Swoje myśli i marzenia,
Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mógł
Zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć
To trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość,
Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
A szczęście, zdrowie, radość i miłość, były przeznaczeniem twych dni...[/COLOR][/B][/FONT]

Posted

[quote name='Imbir1']aaaaaaa to te ubranka:lol:
no tak na Imbirka 6, no ciekawa jestem na co się zdecydujesz:lol:[/quote]
Sama jetsem ciekawa:roll: :lol: Ale muszę mu jeszcze zamówić tą obróżkę z rogza i [I]Arthroflex[/I], chciałabym wszystko z jedenego sklepiku, żeby tyle nie płacić za koszty przesyłki:roll: A Wy, gdzie kupujecie [I]Arthroflex[/I]:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']My mamy ArthroFos i dostaliśmy u weta[/quote]
Acha, pomyliło mi się troszeczkę:oops: :oops: A czym to się różni:cool3:
Dalej nie zaczęłam podawać Medorkowi tego Rimadylu, muszę się jutro skontaktować z wetką, bo nie było jej cały czas:roll: :roll: Julia, a więc zarówno Imbir i Imbir senior dostawali ten lek i było ok:roll: A na co , jeśli można wiedzieć oczywiście i czy stosowałaś przy tym jakieś tabletki osłonowe:roll:

Dzięki:p

Posted

senior brał Rimadyl po amputacji paluch w łapce, a później, już jako przeciwbólowy w ostatnim okresie, bo już ledwo chodził
junior brał teraz przy zapaleniu stawu nadgarstkowego
bierze też Roki, ma zwyrodnienia kręgosłupa, ale on ma jeszcze jakiś syrop do picia

Posted

[quote name='Imbir1']senior brał Rimadyl po amputacji paluch w łapce, a później, już jako przeciwbólowy w ostatnim okresie, bo już ledwo chodził
junior brał teraz przy zapaleniu stawu nadgarstkowego
bierze też Roki, ma zwyrodnienia kręgosłupa, ale on ma jeszcze jakiś syrop do picia[/quote]
Acha, kurcze, to ja może za barzdo panikuję:roll: Ale znowóż, jak się tyle tego naczytałam:roll:

Posted

Madzia, najgorzej jest dużo czytać:cool3: wtedy jest problem. Wejdz jeszcze na wątek "bokseromaniacy" albo "Bokserwiroza" bo tam podpowiadała mi sylwiaskalska inne leki, to poczytaj sobie. Przed Rimadyle też mnie ostrzegała, podała zamiennik, ale ja tak nie panikowałam bo już miałam z tym lekiem do czynienia

Posted

[quote name='Imbir1']Madzia, najgorzej jest dużo czytać:cool3: wtedy jest problem. Wejdz jeszcze na wątek "[B]bokseromaniacy[/B]" albo "[B]Bokserwiroza[/B]" bo tam podpowiadała mi sylwiaskalska inne leki, to poczytaj sobie. Przed Rimadyle też mnie ostrzegała, podała zamiennik, ale ja tak nie panikowałam bo już miałam z tym lekiem do czynienia[/quote]

To tu są takie wątki:crazyeye: Nawet nie wiedziałam:oops: :oops:
Julia ja wiem, że przesadzam, ale jak pomyślę, że mogłabym skrzywdzić moją kruszynkę <tffu, tffu, tfu, tfu; odpukać w niem alowane>,,to:roll: ...

Posted

[quote name='Imbir1']Madzia ja rozumiem, nie musisz się tłumaczyć:lol:
Te wątki są w podforum Boksery:lol:
poczytaj tam jeszcze, dobranoc:lol:[/quote]
Dzięki za rady i wyrozumiałość :calus: :calus:

Posted

[quote name='Imbir1']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ewcia, zieńdoberek:evil_lol: :multi:

Wogóle to zieńdoberek wszystkim:multi:

Zuza, dlaczego siedzisz w szafie?:cool3: :evil_lol:[/quote]
a ty cos taka szczesliwa od rana:razz: :stupid: