Imbirka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 My mówimy już dobranoc, bo mnie zaczeło strasznie mulić:evil_lol: Mecz się skończył to można iść spać (wcześniej się nie dało) Dla zainteresowanych wynik 0:1:cool3: Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No tak, my już wstaliśmy, a Ewcia śpi:cool3: c.d.n.;) Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 zobaczcie, Imbirek zaczyna się szkicować http://img291.imageshack.us/img291/3015/imbirjm5.jpg to jest szkic 9 letniej dogomaniaczki goguni. Gogunia to córka samograja, podkradła mamie zdjęcie i sama narysowała. Ekstra nie:multi: samograj jeszcze wykona Imbirka w pastelach, więc moi drodzy szykować się do licytacji:lol: Quote
chicken Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Ale ty duuuuuuuuuuzo tych fot im nacykalas?!?! :crazyeye: Ja zrobilam sporo ale wiekszosc nie wyszla :-( Ano piekni esie bawili pieknie :loveu: A masz jeszcze jakies foty z pola? http://img291.imageshack.us/img291/3015/imbirjm5.jpg Doznalam szoku :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To sie nazywa talent PS:A co do meczu, ja jak sie mecz konczyl wlasnei wracalam z mama z Geanta a kibice se srodkiem drogi chodzili :crazyeye: Az zamknelam drzwi do auta zeby nie otworzyli jak przejezdzalysmy :roll: Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Najwięcej fotek mam z lasku niestety, albo stety, bo tak fajnie się bawili:lol: Quote
chicken Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 JAk ty wstawiasz to ja gorsza nie bede :diabloti: Wstawie wszystkie,nawet te nieudane: CDN... Quote
Medorowa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Witam:multi: :multi: Jak miło być znów w mojej ulubionej galerii:multi: Tyle świetnych zdjęć:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: ,,Ty Kesi, spójrz, czy one nas czasami nie podsłu****ą:cool3: ":evil_lol: Quote
chicken Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='madzia i medor']Witam:multi: :multi: Jak miło być znów w mojej ulubionej galerii:multi: Tyle świetnych zdjęć:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: ,,Ty Kesi, spójrz, czy one nas czasami nie podsłu****ą:cool3: ":evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spiski... Quote
chicken Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Zgłosiłam 1 Twoja fote na konkurs "zdjecie pazdziernika" :p i wykorzystalam 1 komentarz ;)(chyba nikt sie nie obrazi? :cool3:) Autor: Imbir1 Model: Imbir I Kesi Tytul: :placz: nie jedz Imbirka niedobry wilku polarny:placz: >by Evaxon< Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Chicken dzięki za foteczki, nie wiem co ty od nich chcesz Bodziulka napisał(a):Oooo ile foteczek... ooooo i nie tylko. widzieliście portrecik Imbirka w wykonaniu goguni? chicken nie gniewam się:lol: teraz tylko poprosimy o głosowanie na foteczkę:multi: zuza, madzia, dzieńdoberek:multi: Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dzieńdobry Ewcia, jak się spało?:evil_lol::mad: Quote
e.v.a Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Imbir1 napisał(a):Dzieńdobry Ewcia, jak się spało?:evil_lol::mad: :lol: a dobrze dziekuje dziekuje:lol: Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 szkoda, że innym się tak dobrze nie spało:diabloti::mad: Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 chyba wam muszę pokazać portrecik, bo wogóle nie widze tu zadnych komentarzy:cool3: Quote
e.v.a Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Imbir1']chyba wam muszę pokazać portrecik, bo wogóle nie widze tu zadnych komentarzy:cool3: :crazyeye: śliczny :loveu: sama zrobilas:razz: Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 ty nie oglądaj tylko zdjęć tylko poczytaj troszkę:cool3::evil_lol: gogunia wykonała ten portrecik i czekamy jeszcze na portrecik w wykonaniu jej mamy - samograja, będzie wykonany pastelami. Portreci będzie wystawiony na bazarku, na boksery w potrzebie:lol: Quote
milena182 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 mam dwa pytanka: -w jakiej miejscowosci byliscie nad morzem -jak sprawuje sie identyfikator http://www.allegro.pl/item121502865_... nowosc_.html Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cześć, nad morzem byliśmy w Wisełce na wyspie Wolin, jakieś 7 km na wschód od Międzyzdrojów. Jeśli chodzi o identyfikator to jeden nam się zniszczył. Niestety nie wytrzymał zapasów bokserów:cool3:. Psy dały czadu i Roki pociągnął Imbira za identyfikator, trochę się najpier wygiął a później pękł przy kułeczku. Drugi jest cały i tera musze pamiętać, żeby nie zakładać im jak szaleją na działce. Roki też stracił swój identyfikator z brązu:razz:. Ogólnie trzymają się dobrze i jestem zadowolona Quote
Recommended Posts