Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

ładne, ładne :cool3: :lol:.

majoka napisał(a):
.A my jeszcze nie mamy:(

To nożyczki, igła, nitka i jakiś materiał i brać się do roboty :evil_lol:.

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Cimi napisał(a):

ładne, ładne :cool3: :lol:.

To nożyczki, igła, nitka i jakiś materiał i brać się do roboty :evil_lol:.

a ja właśnie się zabiorę do szycia, :evil_lol: , a tak :evil_lol: , mam kawał polarka i coś zmłodzę na pokrewieństwo Imbirowego kapotka :cool3:

Posted

leemonca napisał(a):
a ja właśnie się zabiorę do szycia, :evil_lol: , a tak :evil_lol: , mam kawał polarka i coś zmłodzę na pokrewieństwo Imbirowego kapotka :cool3:

Fiona już ma :evil_lol:. W tam tym roku się zabrałam za to i taki efekt jest, (w zeszłym roku kubraczek bardzo się przydał :cool3:) :

:lol:

Sory, Imbir za zaśmiecanie ;).

Posted

oj, oj, nas nie ma a tu takie pogaduchy:evil_lol:

byliśmy na soacerku i mieliśmy gości i znowu byliśmy na spacerku:evil_lol:

Przejrzałam to co wczoraj cyknęłam i tylko jedno nadaje się do pokazania. Miałam na fotce zwyciezce bokserów ale niestety mało co widać. To były hale, oświetlenie takie sobie, a mój aparat jak zadaleko to z lampą robi kiepskie zdjęcia. Justyna ich nacykała i teraz musimy cierpliwie zaczekać jak je wstawi:cool3:

Cimi, a z czego szyłaś ubranko dla Fiony?

to jest jeden z wczorajszych, który się wystawiał w młodzieży, ale nie wiem jak mu poszło bo dotarłyśmy na boksery troche później:cool3:, leżał pod moimi nogami i mogłam mu cyknąć fotkę, a pozatym jest taki Imbirkowy:evil_lol:

wczoraj kupiłam Imbirkowi piszczałeczkę:evil_lol:, tak mu się spodobała, że znalazłam ją dziś rano w łóżku:cool3: i jeszcze rano przed spacerkiem piszczał sobie namiętnie:cool3:

a to na dzisiejszym spacerku nie mogłem oderwać oczu od piłeczki:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Cimi, a z czego szyłaś ubranko dla Fiony?

Ze starego polaru :lol:. Choć chciałam z kurtki polarowej, która także miała ortalion, ale niestety nie umiałam jej znaleść :shake:. Dość długo to robiłam i przy tym się dużo denerwowałam, bo co odmierzyłam, zrobiłam i przymierzyłam okazało się, że źle i tak w kółko to samo :evil_lol:.

Posted

hehe, no właśnie, chyba bym miała ten sam problem, krawcowa ze mnie jest zadna:cool3::evil_lol:
w zeszłym roku moja koleżanka pokusiła się uszyć Rokiemu ubranko, ale w tym roku już kupiła, tamto po sezonie noszenia już się nie nadawało:cool3:

Posted

Tylko właśnie jak ja się patrzyłam na te gotowe to one według mnie nie zakrywały dużo brzucha. Fiony kubrak wygląda tak, od góry jest zamek :cool3: :

Posted

Imbir1 napisał(a):
Fajny:multi:
Gotowe faktycznie zakrywają mało brzusia, no ale u pieska inaczej się nie da, a dla suczek oddzielnie nie szyją niestety:cool3:

i gdzie to równo uprawnienie:shake: :evil_lol:
dziendoberek :D

Posted

Imbir1 napisał(a):
oj naiwna kobieto:shake: przecież my baby zawsze mamy po górkę:cool3:

achhh i na dodatek cale zycie z debilami - jak to moj kumpel mowi :evil_lol: